Q11 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Loodame, et OP on nüüd paremas kohas, kus Teda
> austatakse ja kus pole halba, ülekohut ega kiusu.
--
Sinu mainitud kiusu aspekti võrreldakse siinse foorumi Isemaagi-Arhitekti 8-aastatse saagaga, mis ka oli intriig/kius või nimetada seda needuseks või kuidas soovi on. Nimetatud OP sellesse 8-aastasesse intriigi sekkus ja seejärel nähtavasti intriig/needus kadus Isemaagi-arhitekti pealt ja liikus foorumi Ärkaja.com ja OP peale. Q11, Naut ja Loffe oma Ärkaja foorumiga on teostanud nüüd sama, mida too Arhitekt siin foorumis teostas siinse kasutaja Isemaagi suunal. Muteerunud on see needus seekord sedavõrd, et Ärkaja foorumi kius on ilmselgelt kristlik ja käivitub iga-aastaselt libahundilikulkt peamiselt kristlike pühade ajal- seda Isemaagi-Arhitekti juhtumil minuteada polnud kuna neil oli aastaläbi 8 aastat järjest ja kristlased nad oma olemuselt polnud, mina mäletan nii, ja seetõttu näibki olema needusel selline kristlik muteerud lisa juures, ja näis millise lisa-arengu teeb see needus järgmistele paaridele. Niiet, kes usub needustesse, siis sedalaadi selgitus võib hästi passida.
Ka Ärkaja-foorumsi endas mainitakse seda Isemaagi-needust:
https://imgur.com/EJgeUCY
2-3 aastat kiusu Ärkaja.com'i poolt on nendele endile mõju avaldanud, nii see nn needustega toimib. Minul pole mitte mingit asja teie foorumi ja pundiga, ma ei kavatse 8 aastat Loffe ja Nauti kohta materjale internetis avaldada, ja nagu just jõulupüõhade ajal kuna needus seekord nii nõuab. Olen korduvalt seda selgitanud ja nüüd juba teie enda foorumis kirjutatakse, et lõpetage oma intriigid-kiusud. Minul/OP'l ei ole mitte vähimatki huvi teie foorumite, isikute ega muu teiega seonduva vastu ega näita seda ka välja, sama julgen väita kõigi teiste kodanike eest/nimel, ja vastu kituge sama eetikaga- lõpetage kiusud-intriigid, elage oma elu, huvituge oma foorumtiest ja endast. Teie foorum ise ütles kõige selle peale fraasi "olgu peale" kuid nagu kristlikud libahundid eirate oma lubadusi. Mind ei ole vajadust nimetada ksuagil, samuti teised ei soovi et teie foorumi punt neid mainiks või nende materjale avaldaks ega muud. Jätke teised välja oma tegemistest, tegelega oma eludega. Mitu aastat veel peab teie foorumile seda kõike selgitama? Eemaldage oma foorumsit kõik minu mainimised, ärge mainige mind ei kristluse foorumis ega oma foorumis ega siin ega mujal. Saage minuta ja teisteta hakkam, loomulikult võite mainide Puutinit jne kuna need on avaliku elu tegelased. Aga Loofe ja Naut ei ole avalik uelu tegelased ja päris kindlasti nad ei soovi, et 8 aastat neid mainitakse ja nende materjale avaldatakse jne. mingit negatiivsust teie pundi ja foorumi kohta pole kellegil, täiesti steriilne-ükskõikne suhtumine on, mina isiklikult ei mäletanud isegi teie foorumi veebiaadressit, et kas ta oli Ärkakaja.ee või Arkaja.com vms- sama suhtumisega elaga ka teie ja see on teile endile palju tervislikum. Lisaks külastage kirikut.
Näis kas mingi mõju selle postitusega tuleb, aastad näitavad.