Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Poolvääriskivid ja kristallid
 
teisalt.. 14. oktoober 2014, kl 19.13
vat ei ole suuruses asi, ei ole ka asi jääkides jne.. kvaliteedis...
väärtusetu puru- see on natuke ..solvav.

asi on konkreetse inimese ja kivi nö koostöös.
tundlikumale inimesele on suurem kivi vb pigem koormaks. piisab väiksemast. mõni inimene saab paremini läbi lihvitud pisikese kiviga, mõnele on vaja töötlemata varianti.

mina ei soovita internetist kellelgi tellida. kividega on mõistlik alguses lihtsalt suhelda. st et lähete kive müüvasse poodi ja tunnetate lihtsalt energijaid. vb ei tunne te alguses midagi , aga kui näiteks mõni kivi kohe meeldib esimesest pilgust... siis unustage oma horoskoop (sest see on suureltjaolt ilukirjandus) hoidke kivi lihtsalt peos. kohe on tunda, kui sobib.. kui ei tunnegi kohe, siis ikka võib ära osta, sest te juba meeldisite kivile.

ma pole veel kohanud inimest, kellele ei sobiks mäekristall. see on nii võimas ja universaalne. kodus võiks olla üks mõnus tükk naturaalset kristalli mida rohkem nn tippe, seda parem. mäekristall rahustab ja laeb ka teisi kive.
palju on ka ehteid erinevatest kividest - jällegi tunnetamise küsimus.

kivid/kristallid julgustavad arglikke ja aitavad uinuda unetutel, võtavad ära halvad unenäod jne jne.
kanda võib ehtena kaelas/kõrvas/sõrmes. ööseks võib panna padja alla.
(naised peidavad salajasemad kivid rinnahoidjasse :)

poest toodud kivi tuleb alati nö puhastada. meresoolaga, voolava veega, suitsuga (moksa näiteks või viiruk. ka mõni kuivatatud väetaim sobib (salvei)) ja siis `enda omaks `teha. selle kohta, mida üks või teine kivi talub ja kuidas puhastada, on inffi nii internetis kui ka raamatutes. suitsutamine on kõige universaalsem ja sobib pea kõigile.
algaja saab esimesed juhised ühe või teise kivi mõju kohta kirjandusest kätte. edasine on juba koostöö küsimus.
lõpuks ei vaja te enam kirjandust. õige kivi tuleb te ellu õigel ajal.

lõpetuseks- ärge kiirustage. ikka tasa ja targu. siis saab asjast asja. lolliks ka ei maksa minna. kõik peab jääma mõistlikuse piiridesse
:)
 
Tarot 19. oktoober 2014, kl 22.48
Suurus ei ole määrav. Aastaid tagasi ostsin suhteliselt juhuslikult úhe tillukese kiviga ripatsi. Teadmata sellel ajal kividest midagi, aga tunne juhtis. Nimeks öeldi poes lasuriit ja alles palju hiljem sain teada, et tegemist siiski sodaliidiga. Mõõdud ca 1x1x0,5 cm, aga minu jaoks tuntav tugi ja kaaslane.
 
Laura 21. oktoober 2014, kl 09.39
Pean vist vastu vaidlema. Olen nii Valgusesaarest, Esoteerika Butiigist kui ka Väikesest Inglist saanud väga kvaliteetseid kive ja võin ka väita, et olen noorusest peale nendele väga palju tähelepanu pööranud. Seega võin väita, et Eestis saab häid ja õigeid kive.
 
Huviline 21. oktoober 2014, kl 23.20
Kas keegi teab, kas raseduse ajal mõne kivi kandmine mingeid probleeme ei tekita, et siis vastunäidustatud või nii? Või tasuks raseduse ajal üldse kivide kandmist vältida...?
Kas on näiteks mõni kivi, mida mingil hetkel ei tasu kanda? A la kusagilt lugesin, et igaühel ei tasuvat kanda kuukivi täiskuu ajal, pidada niigi lõõmavaid emotsioone võimednama...
 
Anuke 30. aprill 2015, kl 17.45
Suuri poolvääriskive saab valamute, vannide ja mööbli näol Eestist Gemlook-ist. Uurige kodulehelt või facebookest!
 
mai 12. mai 2015, kl 02.08
Magistralist võite julgelt osta, seal on ühed kõige kvaliteetsemad kivid, mis eestis müügil. Omanik käib ise neid kokku ostmas ja valib alati hästi hoolikalt neid edasimüügiks. Olen sealt neid päris palju ostnud, ja müüja (40ndates soliidselt riietatud naine), ta tunneb kive väga hästi. Hetkel usaldangi vaid tema käest osta. Tema pani Loitsukelleri omal ajal püsti.
 
margo 13. mai 2015, kl 00.26
Ma ostsin ka juhuslikult butiigist kivi, teadmata, mis on ja alles tunduvalt hiljem selgus rõõmus üllatus, et tegemist tegelikult pizduliidiga, eestis üsna haruldane kivi sel aastasajal, mõnikord veab ka profaanil !
 
nnn 22. mai 2015, kl 01.28
to mai

magistrali keskuses pood?
 
kahtlev tüdruk 24. mai 2015, kl 11.58
Mis värvi sul pizduliit on ? Sooviks võrrelda enda ostetuga, arvan samuti, et mul see õige on, aga pole täiesti kindel.
 
??? 12. juuni 2015, kl 12.44
Aga on keegi kivitark siin kivipoodide kvaliteediga rohkem kursis, millisest tasuks osta neid ja kuidas üldse vahet teha kas on kvaliteetne või mitte?
Loitsukeller, Väike Ingel, La Tene, Mecca...?
 
annekee 12. juuni 2015, kl 15.21
Loitsukeldri kividega peab ettevaatlik olema, sõbranna sai mürgituse nendest.
 
Maiu 18. juuni 2015, kl 19.46
Millised sümptomid on kivide mürgitusega?
 
Türkiis 18. juuni 2015, kl 23.24
Kõige ebameeldivamad, esmalt see, et ei suudeta diagnoosida ja hakatakse ravima mingeid kaasnevaid nähtusi ja alles siis kui mingi ravi ei mõju, süveneb kahtlus, et kivist mürgitus. Väga ebameeldiv ja pikaajaline. Mul õnneks endal oli kergekujuline ja ka kolm päeva pooleldi koomas olin ägenemise tipp-ajal. Ning kogu see õudus just kelleri kivist.
 
Ly 16. oktoober 2015, kl 16.26
Kas keegi on abi saanud, kui valutavale kohale kivi (kristall) asetada?
 
ei tea ühtegi .. 17. oktoober 2015, kl 09.43
inimest kel oleks õnnestunud valu likvideerida kehal mingit kristalli hoides. Aga kui palju sa tead üldse mineraloogiat, kristallograafiat, peenenergiaid, keha energaatikat ja selle struktuure, keha haigusi ja haiguste olemusi?
 
Tsitriini ja ametüsti omanik :) 18. oktoober 2015, kl 00.00
Mul on nüüd tsitriin ja ametüst, mida kannan endaga kaasas. Puhastasin need mereveega ära ja aeg-ajalt laen päikese käes neid. Tunnen, et need mõjuvad hästi. Samas olen kuulnud, et neid poolvääriskive ei tohi üksikult kanda, vaid paaris teatud kividega, et energeetiliselt maandada üksteist, muidu võib mõju olla soovitule hoopis vastupidine. Sain kivide kohta teada ennustaja Tiinalt. Kel huvi on, siis soovitan talle helistada. Ta number on 900 2424.
 
$ 18. oktoober 2015, kl 17.22
Minul on nii mitmeid vääriskive ehk siis smaragdiga sõrmuseid kõrvarõngaid, safiiriga sõrmused, kõrvarõngad, ja poolvääriskividest on hetkel roosaquarts ja larimar helesinine. Roosaquartsist on suure kiviga kõrvarõngad siis.
Aga kõige lemmikumaks on kujunenud smaragd, ilusa rohelise värvuse tõttu ning ka selle kivi toime:
natukene smaragdist:

Smaragd parandab nägemist. Olles ühenduses südame, aju ning kopsudega, tasakaalustab nende elundite häireid, parandab ka mälu ja keskendumisvõimet.

Smaragd on seotud kõrgeima usu, Kõrgeima Vaimuga. Ta toob õnne vaid puhtale isikule, olgu inimene siis haritud või harimatu. Ta on ausate, puhaste mõtete ja tunnetega isikute kivi. Ei kannata kahesust ja segadust ning valet, tuues sellistele isikutele nii füüsilisi kui vaimseid haigusi. Ta on kosmilise mateeria kivi, kinkides kandjale segaste olukordade selgitamisel abi ja toetust, kuid selleks tuleb olla valmis, muidu võib saada hingelisi haigusi. Smaragd soodustab info kogumist ja on hea intuitiivsetele isikutele, meediumitele, spiritistidele, salajase maailmaga kontaktis olevatele inimestele. Seetõttu ei sobi see kivi “haritutele” ja “tarkadele” isikutele. Smaragd võib anda vahetut kontakti surnute riigiga. Ta on maagide ja preestrite kivi. Smaragd kingib kandjale loovust, organiseerimisvõimet ja vestlusoskust. Muudab mõtlemise selgeks ning parandab nägemist. Puhastab aura negatiivsest energiast ja avardab vaimseid võimeid. Teravdab intuitsiooni, aidates ühendada südame ja tarkuse. Smaragd aitab mõista ning austada rikkusi, mida igaüks meist oma südames kannab.

Smaragd on kivi, mis kuulub pärandatavate kivide hulka ja seetõttu ei tegutse nad uue omaniku suhtes kohe. Olles seotud suguvõsa egregoriga, on ta kandja suhtes omamoodi kaitseingliks, eriti selle mõiste esoteerilises tähenduses. Kaitseb teekäijaid.
 
Inimesed ärge minge õnge 18. oktoober 2015, kl 22.30
Tsitriini ja ametüsti omanik :) Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mul on nüüd tsitriin ja ametüst, mida kannan endag
> a kaasas. Puhastasin need mereveega ära ja aeg-aja
> lt laen päikese käes neid. Tunnen, et need mõjuvad
> hästi. Samas olen kuulnud, et neid poolvääriskive
> ei tohi üksikult kanda, vaid paaris teatud kivide
> ga, et energeetiliselt maandada üksteist, muidu võ
> ib mõju olla soovitule hoopis vastupidine. Sain ki
> vide kohta teada ennustaja Tiinalt. Kel huvi on, s
> iis soovitan talle helistada. Ta number on 900 242
> 4.

Kes siis ikka koera saba kergitab kui hale šarlatan ise.
 
oioi 19. oktoober 2015, kl 17.28
Ei teagi, mida nüüd teha. Lasin kogemata sardoonüks kujukesel kivipõrandale maha kukkuda ja kaks tükki tuli küljest. Kas pean selle nüüd maha matma? Samas olen lugenud, et maha matta tuleb need kristallid, mis ise mõranenud või purunenud on. Ei leidnud kuskilt selle teema kohta. See kujuke on mulle väga südamelähedane. Aastaid seisis lihtsalt riiulis, kuna ma ei teadnud kristallidest siis midagi. Ehk on tõesti oma aja ära elanud.
Muide, ta aitas mind märkimisväärselt seljavalu puhul.
 
soovitus 20. oktoober 2015, kl 09.36
Sokuta see katkine kivi vihavaenlasele.
 
tundmatute kaupmeeste vihavaenlane? 29. oktoober 2015, kl 21.49
Mul aitavad kividega töötada zuumitud fotod, tunnetad seda energiat, mis kivist tuleb. Kahjuks on risk ikkagi põhjendamatult suur internetist ostes, julmalt saadetakse väljalöödud kildudega, mõraseid, ilmselgelt kasutatud ja katkiste kristallidega ehteid, toote kirjeldusele mittevastavat alamõõdulist sodi, ilmselt siis ostjaid on nii palju, et internetiklientide kaotamine ei ole probleem. Mul on ainult hea meel, et neil nii hästi läheb.
Päikest!
:)
PS. Kivid pole süüdi, nad saadeti meile sõnumeid tooma.
 
nanana 01. november 2015, kl 23.06
On mõni netipood ka silma jäänud, kust väljastatakse terveid, mõradeta kristalle ja kvaliteetset kaupa?
Pole netist kunagi tellinud, aga plaan on mõni käevõru või kristall soetada. Nii palju e-poode on, ei teagi kust tasuks tellida.
 
Agaa 04. november 2015, kl 22.36
Aga tõesti. Hea küsimus: Kust siis tasub tellida ja millisest poest peaks eemale hoidma? Jagage oma kogemusi palun.
 
Alar ( tervendaja) 04. november 2015, kl 23.22
Internetist tellies on ajuvaba. Kui soovid kivi ainult ilu mõttes, siis võib internetist tellida. Kui aga soovid kivi selleks, et kivi hakkaks energeetiliselt tööle. Siis tuleks kivi natuke teistmoodi osta.
 
antonoff 05. november 2015, kl 09.22
Ostetud kivil on reeglina paha energia, sest raha rikub selle. Kivi peab muudmoodi ja ise tee sinu juurde leidma.
 
ohjah 22. jaanuar 2017, kl 15.10
Eestis on muide ikka päris palju TUNTUD kivide/esoteerikapoode, kes müüvad jama. Kahju.
Uriinia 22. jaanuar 2017, kl 16.36
Seepärast nad selle Viru tänava sillutise siis üles kiskusidki...
 
omast kogemusest 29. aprill 2017, kl 16.45
Üleeelmisel aastan sain ma tuttava kaudu kristallidest teada. Ta kandis ise mõnda kaelas ja rääkis, et teda on väga aidanud, nende omadustest ja mõjudest. Peale seda tekkis minulgi koos oma sugulasega soov endale kivikesi hankida. Tundsin ennast sellel ajal üpris üksikuna ja kuna ma olin üpris noor ja kogenematu siis tahtsin suhet, mis annaks mulle kogemuse. Kusjuures kui kivile enda soove häälestasin, siis kasutasin paberile kirjutamise varianti ja veel mõtlesin ja keskendusin kivile. Kuna sooviin poissõpra ja mul oli teatud omadustele eelistused, siis mõtlesin ka neile. Mõne aja pärast läksin sõpradega välja ja mul oli roosa kvarts kaelas-just see sama mille olin häälestanud. Samal õhtul tutvusingi ühe poisiga, kes minuga ise hiljem ka ühendust võttis peale mida saime mitmeid kordi kokku ja tekkis suhe. Kusjuures sellel poisil olidki need omadused või nö eripärad olemas, mida ma soovisin. Seega sain täpselt seda, mida ma olin soovinud. See suhe ei kestnud kaua aga jusiis ei pidanudki kestma.
Ja mu sugulasel oli sarnane situatsioon, et sai tänu roosle kvartsile poissõbra. See suhe on ka tänaseks juba läbi aga kui aus olla siis me mõlemad ei soovinudki tol hetkel pikka ja kestvat suhet, pigem huvi ja kogemuse pärast ikka. Aga julgen väita, et tõesti poolvääriskivid toimivad ja seda omast kogemusest:)
 
kivi 29. aprill 2017, kl 18.07
teisalt..
14. oktoober 2014, kl 19.13

kivid/kristallid .... aitavad uinuda unetutel, võtavad ära halvad unenäod jne jne.
---------------------------------

Millised kivid võtavad ära halvad unenäod?
 
kivile 30. aprill 2017, kl 20.15
Loe kristallide kohta, seleniit peaks üks selline olema, labradoriit, ametüst guugelda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!