Müstika nurgake
Ennustajat Pärnus
Nips 09. märts 2014, kl 20.36 |
mari 11. märts 2014, kl 10.37 |
jüri 11. märts 2014, kl 11.30 |
mari 11. märts 2014, kl 16.17 |
käisin hoopis teise asja pärast, aga muuhulgas mainis ta seda fakti ka.
kuna otsustasin siis et ju siis poeg toob minia majja või saab lapse... aga juhtus hoopis teise poja peres see kassilugu ):
ja siis ta ennustas veel et mu mees hakkab jooma. ja joob ennast surnuks. ma muidugi naersin laia suuga selle peale, sest mu mees ei võtnud niikaua kui mina teda teadsin - üle 25 aasta, mitte tilkagi. lihtsalt ei maitsenud talle. õlut veel, aga mitte midagi kangemat. oli mis ta oli, läks kuidas läks, poole aasta pärast külmus mees lumehanges täis peaga surnuks otse maja ees, ei jõudnud ennast enam tuppagi vedada. ja me lihtsalt ei tulnud selle pealegi.
kuna otsustasin siis et ju siis poeg toob minia majja või saab lapse... aga juhtus hoopis teise poja peres see kassilugu ):
ja siis ta ennustas veel et mu mees hakkab jooma. ja joob ennast surnuks. ma muidugi naersin laia suuga selle peale, sest mu mees ei võtnud niikaua kui mina teda teadsin - üle 25 aasta, mitte tilkagi. lihtsalt ei maitsenud talle. õlut veel, aga mitte midagi kangemat. oli mis ta oli, läks kuidas läks, poole aasta pärast külmus mees lumehanges täis peaga surnuks otse maja ees, ei jõudnud ennast enam tuppagi vedada. ja me lihtsalt ei tulnud selle pealegi.
Nips 11. märts 2014, kl 16.48 |
Uriinia 11. märts 2014, kl 18.41 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,279 |
Kõik inimesed ootavad juba kannatamatult, millal keegi küsib:
Palun andke Pärnu Ene "kantaktid".
Ja siis tuleb teadja, kes kõlgutab need "kantaktid" siia.
Kõik aliased kiidavad.
Kõik, eranditult kõik.
Te kuradi šarlatanid, nöörite oma elu puntrasse elanud inimestelt viimase veeringu hinge tagant.
Palun andke Pärnu Ene "kantaktid".
Ja siis tuleb teadja, kes kõlgutab need "kantaktid" siia.
Kõik aliased kiidavad.
Kõik, eranditult kõik.
Te kuradi šarlatanid, nöörite oma elu puntrasse elanud inimestelt viimase veeringu hinge tagant.
hkhjkh 12. märts 2014, kl 09.58 |
Ainukene ennustaja, keda ma Pärnust tean on ka seesama Ene. Olen käinud ta juures juba umbes 4 aastat ja esimesed aastad läks kõik jutt täppi aga nüüd millegi pärast lähevad, vaid mõningad asjad täppi, kui üldse lähevad ja ka kuidagi omamoodi, mitte täpselt sõnasõnalt nagu tema räägib, võibolla on asi minus. Aga üldiselt on väga hea ennustaja ja keegi pole kahetsenud, kellele olen teda soovitanud.
lkshfslkdhflsdfsjlhdf 12. märts 2014, kl 10.55 |
Rahval on ilmselt raha nagu ratsahobusel s'tta, et joostakse 4 aastat järjest pidevalt ennustajate vahet, suutmata mõista, et tegelikult ollakse ennustajatest sõltuvuses. Maksta ennustajatele raha selleks, et saada teada: täditütrevennanaiselehmalellepojale tuli perre uus nägu, see oli kassipoeg! Ja kui raha otsas, siis hiljem kurdetakse et nälg on majas ja tulge appi!
hkhjkh 12. märts 2014, kl 14.52 |
hkhjkh 12. märts 2014, kl 14.54 |
irw 12. märts 2014, kl 15.02 |
eelmisele 12. märts 2014, kl 15.15 |
Harimatu uriinik 12. märts 2014, kl 15.26 |
eelmisele 12. märts 2014, kl 15.58 |
harimatule uriinikule 12. märts 2014, kl 16.03 |
kõikidele 12. märts 2014, kl 16.04 |
Uriinia 12. märts 2014, kl 16.25 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,279 |
:))) 12. märts 2014, kl 17.29 |
Urmas Sõõrumaa nüüd vaevalt ennustusliinil ripub. Tal on seda ärivaistu vast ikka rohkem kui teie pangakontod kokku. Aga lohutuseks ennustuste tagaajajatele: raffas räägib, et sääl Kükametsas vasakut kätt ümber parema metsatuka pidi olema tasuta ennustuse koht, hea energiaga teine puha ja hoitakse suures saladuses. See pidi olema Suur Kivi, millest tunnel on läbi puuritud. Kui nüüd säält tunnelist ennast läbi roomate, siis kõik teie soovid täituvad. Paksukestel ja masajalgadel muidugi pidi olema raskusi, need kurask jäävad sinna tunnelisse kinni ja kiljumist siis oi kui palju.
Uriinia 12. märts 2014, kl 18.01 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,279 |
to mari 20. märts 2014, kl 08.47 |
Lisa postitus