Müstika nurgake
Võtke mu lapselt needus maha, palun!
Ema palub! 10. märts 2014, kl 13.46 |
Ema palub! 10. märts 2014, kl 14.09 |
megairw 10. märts 2014, kl 14.13 |
Ema palub! 10. märts 2014, kl 14.22 |
oh õudust 10. märts 2014, kl 14.31 |
kah üks 10. märts 2014, kl 15.44 |
ema 10. märts 2014, kl 15.55 |
Olen ka ema ja täesti usun seda, et laps võib olla neetud. Halb silm, kadedus ja halb sõna, omavad suurt võimu. Asi pole selles, et uskuda, või mitte uskuda.
Kõike, mis on olemas, ei ole võimalik näha. Telekas ka näitab pilti, ometi me ei näe seda signaali, mis antenni peale tuleb. Oma lastele ma küll ostsin kaitseks mõned asjad. Las nad olla, kedagi nad ei sega, aga endal kindlam tunne.
Kõike, mis on olemas, ei ole võimalik näha. Telekas ka näitab pilti, ometi me ei näe seda signaali, mis antenni peale tuleb. Oma lastele ma küll ostsin kaitseks mõned asjad. Las nad olla, kedagi nad ei sega, aga endal kindlam tunne.
Ema palub 10. märts 2014, kl 18.47 |
Aga hea "Oh õudust"- miks oled sa siin foorumis, kui sa sõna ja mõtte jõudu ei usu? Mina usun.
Siin ei ole küsimus sotsiaalsuses või hakkamasaamises või veel milleski maises- saan edukalt hakkama (eks igaüks mõtleb oma probleemidest lähtudes). Küsimus on totaalses, regulaarses ja ebaloogilises ebaõnnes. Seletan seda needusega, sest muul viisil seda seostada ei saa.
Siin ei ole küsimus sotsiaalsuses või hakkamasaamises või veel milleski maises- saan edukalt hakkama (eks igaüks mõtleb oma probleemidest lähtudes). Küsimus on totaalses, regulaarses ja ebaloogilises ebaõnnes. Seletan seda needusega, sest muul viisil seda seostada ei saa.
meedium alex4 maagiamagister 10. märts 2014, kl 19.37 |
Byron 10. märts 2014, kl 19.40 |
einojah 11. märts 2014, kl 07.56 |
paluvale emale 11. märts 2014, kl 08.06 |
mida see kirjeldus annab? 11. märts 2014, kl 09.02 |
Uriinia 11. märts 2014, kl 19.06 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,279 |
pasa 11. märts 2014, kl 22.08 |
Uriinia Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kuidas ma need kolm kirikuküünalt muretsen?
> Kas
> nii nagu lapsi muretsetakse?
>
> Olen täna oma
> palatis ainus tõeliselt murelik inimene.
> Teist
> el nalja laialt, et homme pinsipäev lollide arvelt
> , aga mina, kõige suurem loll olen murelik...
sinu surma aeg on 13:27 kuupäeva ei pane.
-------------------------------------------------------
> Kuidas ma need kolm kirikuküünalt muretsen?
> Kas
> nii nagu lapsi muretsetakse?
>
> Olen täna oma
> palatis ainus tõeliselt murelik inimene.
> Teist
> el nalja laialt, et homme pinsipäev lollide arvelt
> , aga mina, kõige suurem loll olen murelik...
sinu surma aeg on 13:27 kuupäeva ei pane.
Uriinia 11. märts 2014, kl 22.53 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,279 |
Autor: 11. märts 2014, kl 22.58 |
Uriinia 11. märts 2014, kl 23.03 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,279 |
Ema palub, 12. märts 2014, kl 18.58 |
Selline kehv kuuseis, et mu lapsel on juba mitu äriplaani läinud kahjudesse ja juba on kohtutäiturid ukse taga . Teised ettevõtjad otsivad teda ka juba taga aga tal ei ole raha et seda ära maksta , sest kasiinos öeldi et ta võidab kindlasti . Ma tean et tal on needus peal ja keegi peab selle ära võtma!
nuujah 12. märts 2014, kl 19.22 |
Ema palub 12. märts 2014, kl 20.25 |
Sysy69 13. märts 2014, kl 07.47 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 95 |
Kulla ema.
Loe nüüd oma postitusi.
Üks lause. "Miks sa oled foorumis kui sa ei usu mõtte ja sõna jõusse?"
Kui Sina usud siis peksid ju suutma probleemi ise ka lahendada.
Algatuseks. Needust pole olemas.
Inimene keda sa nimetad lapseks ei ole enam laps. Ammu juba sellest east väljas. Ava simad.
Sinu ülesanne elus on täidetud. Lase oma "Laps" lahti. Anna ta vabaks. Miks? Ta pole enam laps. Ta on täiskasvanud inimene ja vastutab ise oma otsuste ja tegemiste eest.
Kui sa aga väidad ja usud tõemeeli väidet et, emale jääb ta laps elu lõpuni lapseks siis oledki SINA ise see needus kui selline asi muidugi eksisteerib.
Loe nüüd oma postitusi.
Üks lause. "Miks sa oled foorumis kui sa ei usu mõtte ja sõna jõusse?"
Kui Sina usud siis peksid ju suutma probleemi ise ka lahendada.
Algatuseks. Needust pole olemas.
Inimene keda sa nimetad lapseks ei ole enam laps. Ammu juba sellest east väljas. Ava simad.
Sinu ülesanne elus on täidetud. Lase oma "Laps" lahti. Anna ta vabaks. Miks? Ta pole enam laps. Ta on täiskasvanud inimene ja vastutab ise oma otsuste ja tegemiste eest.
Kui sa aga väidad ja usud tõemeeli väidet et, emale jääb ta laps elu lõpuni lapseks siis oledki SINA ise see needus kui selline asi muidugi eksisteerib.
nagu "kolme jalaga koerajutt". 13. märts 2014, kl 08.08 |
Teema algatus on ju hale provo oma "kasiinohaige" paksu tütrega, nagu paljud siinsed delfi teemad. Vaadatakse lugejate reageeringuid. Mõni püüab omale ka raha teenida mingi haleda looga, mõni tekitab omale reklaami a la ise küsin, ise vastan. Kui Uriinia avastab järjekordse provo, siis vihastatakse. Sotsiaalmeedia on täis haledaid jutukesi, mille koondnimetuseks võiks panna "kolme jalaga koerajutt".
Lisa postitus