Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Kristallid
 
e. 30. mai 2016, kl 20.14
Olen selles teemas täielik algaja. Ei kuulu ühtegi gruppi, ei oma mingeid sügavamaid teadmisi. Lihtsalt ühe kõrvaga kuulnud kristallide tervendavast mõjust. Huvi igatahes tärkas ja seadsin endale kokku pisikese komplekti 3-st käevõrust. Valiku kriteeriumiks olid nii vägi, sobivus tähtkujuga kui ka väljanägemine. Niisis - valikus on sinine kuukivi, roosa kvarts, ametüst, mäekristall ja lapis lazuli. Puhastasin nad võõrast energiast nagu soovitatud - teised voolava vee all ja lazuli meresoolas. Täna hommikul käevõrusid peale pannes tundsin kohe, et kivid on õiged - tunne oli hea. Õhtuks on aga tekkinud paar küsimust, millele googeldades vastust ei leia (või ei oska otsida). Esiteks - lapis lazuli jätab käele sinised jäljed. On see normaalne? Peale soolas seismist ma teda veega üle ei loputanud, eeldades et ta seda eriti ei talu. Teiseks - hommikusel jalutuskäigul tundsin vastupandamatut tungi peopesad päikese poole pöörata ja päikeseenergiat nagu "sisse ahmida". Samal ajal sain mingi kummalise nägemuse osaliseks. Selle keskosa meenutas rohelist pruunikate täppidega kristalli (mitte ümarat, pigem töötlemata kivi), millest lähtusid oranžikas-punased kiired. On see märk algavast skisofreeniast? Või olen lihtsalt kergelt "katuse sõitma" ajanud oma kristallivärgiga? Oskab keegi kommenteerida?
 
pro 31. mai 2016, kl 10.48
Meil võib müügis olla võltsitud kive. Neid pressitakse kivipurust kokku ja müüakse terve kivi pähe, keedetakse õlides või värvides, kuumutatakse, kiiritatakse ja värvitakse. Neid müüvad neiud ei tea ise ka täpselt mis on mis sest nad pole end kompetentseks teinud. Mineraalidega tehakse tutvust gemmoloogiks või mineraloogiks õppides kõrgkoolides ja poemüüja või muidu huviline ei tea reeglina midagi täpselt. See, et lasuriidist kee värvi annab, ongi petukauba tulem. Tõeline lasuriit ei anna vastu ihu olles mingit värvi.
Roheline, pruunide täppidega kivi on heliotroop (helios - päike). Ju see siis sulle kangastus kui päikest vahtisid.
Kui tahad esoteeriliselt läheneda siis harju ära selle katuse sõitmisega sest mida materialistlikumalt oled meelestatud, seda rohkem hakkab katus sõitma...
 
e. 31. mai 2016, kl 11.55
Tänud! Lootsingi, et nägemused pole skisofreenia. Mõõduka "katusesõiduga" võib leppida, olen selleks igati valmis. Kui kividest väge ootan, järelikult on asjal müstiline mekk man. Liigse materialismi all siiski ei kannata, hoian end lihtsalt teistele inimestele aktsepteeritavates raamides. Mis sellest õnnetust lasuriidist saab, seda pean veel mõtlema. Ilmselt tuleb asendada. Teaks ainult, et uus katse edukam on...
 
m. 01. juuni 2016, kl 16.37
Oleneb kuhu uuele katsele minna. Tõelisi poolvääriskive müüvad üldjuhul sellised poed nagu Väike Ingel, Loitsukeller jne.
Edu!
 
keegi 02. juuni 2016, kl 10.03
Terve käevõru täis lapis lazulit võib olla lihtsalt liiga suur "annus" ja selline intensiivne kogemus sellega seotud. Pane käevõru niiske salvräti peale ja vaata, kas kõik kivid annavad värvi või mis seal on, võib olla on hulgas värvitud kive vmt. Lapis lasuli võimendab kõik energiaid, selles mõttes sellised intensiivsed kogemused on pigem ootuspärased.
Probleem on nüüd selles, kas lased sellel käevõrul ennast juhtima hakata või juhid ise oma elu. Võib tekkida mõningane võimuvõitlus. Ma olen lugenud konkreetseid hoiatusi, et liiga palju neid kive korraga kanda ei ole soovitav, ma ei tea, kas see oli eesti keeles kusagil või muus keeles, proovi lugeda rohkem selle kivi kohta.

Koos selle nn ärkamisega inimesed hakkavad järjest enam saama kontakti ka kristallide energiatega, skisofreeniaga ei ole sellel mingit pistmist, kui just ise peast lolliks ei lähe, kaine mõistus on abiks oma olukorra hindamisel. Tüütust kivist saab alati vabaneda.
 
laur 02. juuni 2016, kl 20.44
Ei ole küll pistmist skisofreeniaga aga seda diagnoosi panevaid "prohvessoreid" on meie ümber küllaga. Sellega peab harjuma. Muuseas ütles üks kunagine senss, et alguses võivatki ilmneda skisofreenia nähud. Hiljem see minevat üle kui inimene jätkab ja ei murdu.
 
e. 03. juuni 2016, kl 06.13
Tänud kõigile vastajatele! Kummalisel kombel käevõru enam värvi ei anna, see jäi järk-järgult vähemaks kuni lakkas hoopis. Ka pole enam nii tugevaid nägemusi saanud ja sellest on isegi kahju. Samas saan aru, et iga asi tuleb siis, kui selleks on õige aeg.
Kaunist suve kõigile!
 
ha 04. juuni 2016, kl 08.16
Ei anna värvi küll aga sellegipoolest pole see õige lapis lazuli või vähemalt nii kvaliteetne, et kõlbaks ehteks. Kui sa pead selle mõjusid lapis lazuli omadeks siis oled enesepettuse teel.
 
Pro 04. juuni 2016, kl 16.43
Mina olen kõrgkoolis gemmoloogia ja mineraloogia erialal õppinud ja oman vastavat tiplomit tase 7. Mulle võib kõik küsimused gristallide kohta siia panna.
 
sooh 16. oktoober 2016, kl 20.21
või kohe "gristallide"
 
Pro 16. oktoober 2016, kl 21.38
Sina aff ei tule mind siin õpetama!
 
ehh 16. oktoober 2016, kl 22.59
LOLLE ju ei õpetatagi :D
 
maniila 17. oktoober 2016, kl 07.51
Pro on grisli :D
 
grisli 17. oktoober 2016, kl 10.07
Pro on tegija, teie aga olete kibestunud teemasolkijad!
 
Pro 18. oktoober 2016, kl 19.36
Olen avanud kristallide akadeemja. Samas on võimalik tellida ka kristallidele väeloitse ja osta kaasaskantavaid ruunasid ja võluküünlaid. Igal neljapäeval needuse mahavõttmise riitused rahvusvaheliselt tuntud para psüholoogide osalusel. Samas ka tantra kursus algajaile.
isemaag 18. oktoober 2016, kl 19.51
Kruusateel kõndides tasub otsida, vahel juhtub ette üsnagi puhtaid roosa kvartsi kivikesi, selliseid mida käia peal lihvida ei saa kuidagi, enne kulub mitukümmend ketast läbi. Kui sellise mõttega minna kõndima ja vaadata, siis mingi jõud juhatab leidma. Sellise kivikese jõudu on võimalik kasutada ... . Siin plärafoorumis moodust ei ütle.
 
isemäägijale 18. oktoober 2016, kl 22.17
Raha eest isegi siinsed lollid sult seda ei küsi.
 
maniila 19. oktoober 2016, kl 02.40
Pro! eesti keeli "akadeemia". kaasaskantavad RUUNAD? mis elukad need veel on. ei teadnud, et kohitsetud täkkusid (need on ruunad) kaasas kantakse. et nagu sülekoeri kotis:D
isemaag 19. oktoober 2016, kl 20.50
maniila Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Pro! eesti keeli "akadeemia". kaasaskantavad RUUNA
> D? mis elukad need veel on. ei teadnud, et kohitse
> tud täkkusid (need on ruunad) kaasas kantakse. et
> nagu sülekoeri kotis:D.....................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Aga kui on miniponid? Maailma kõige väiksem hobune mahub poekotti ära
http://www.postimees.ee/1667233/thumbelina-on-ma...
 
eelmisele 19. oktoober 2016, kl 22.31
Kui sul midagi öelda pole, siis ole vait.
isemaag 20. oktoober 2016, kl 15.54
eelmisele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui sul midagi öelda pole, siis ole vait.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kussu-Kussu!
 
okei 20. oktoober 2016, kl 21.39
Nagu ikka siis kuu keskpaigaks on isemäägija oma rahad maha joonud ning ravimite jaoks enam ei jätku. Nii ilmubki siia oma lolli pläma ajama.
 
Pro 22. oktoober 2016, kl 19.52
Kristallide akadeemjasse on veel kolm vaba kohta.
Kes soovivad registreeruda.
Oleme kolinud Tallinna Õpetajate majja, kus on avaramad tingimused kristalliteraapja ja gongijooga õpetamiseks.
 
LõbusNaine 22. oktoober 2016, kl 21.29
Nalja nabani :D:D
 
võimalik, et 15. veebruar 2017, kl 21.36
need kristallid tahtsid end laadida, kuid tekkis tunne, et peaks käed päikese poole sirutama
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!