Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Taat Malaat ja Vaba Tahe
 
Q1 14. juuli 2018, kl 21.19
Kuidas arvata, kas Taat Malaadil on vaba tahe kirjutamisel või on tema mõttearendused paratamatu kosmiline sündmus nagu näiteks hommikune tuuleiil või lendava varese kraaksatus...?...:)

Head Arutlust...
 
A2 14. juuli 2018, kl 21.37
Kiidan huvitavat teemat ja lisaks soovitan osa võtta ka alltoodud Taadi Koolituste teemas.

Head arutlemist.


--

Taadi koolituste teema:

http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?79,14438044

Taade Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tähelepanu algamas on Taadi kollituste sari.
> Kä
> sitletakse ajurveedat, tiibeti keelt ja lilleseade
> t.
> Väliskoolitajad viivad läbi õppetubasid toid
> unõude kristallpuhastamisest helisevate plekkkauss
> ide meetodil ning ayahuasca rituaali tantraringis.
>
> Igal õhtul reikivann ja Häädemeeste UFOde vaat
> lus ohutust kaugusest üle mere (4. astme lähikonta
> kti pole vaja karta).
> Koolitused toimuvad maali
> lises Varbla rannas.
> Kolmepäevase paneeli hinna
> ks on 450€.
> Kaasa oma vegansöök, tantramatt ja
> rõõmus tuju.
> Kiirustage, kohti on piiratud arvu
> l!
 
Taat Malaat. 14. juuli 2018, kl 21.57
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kuidas arvata, kas Taat Malaadil on vaba tahe kirj
> utamisel või on tema mõttearendused paratamatu kos
> miline sündmus nagu näiteks hommikune tuuleiil või
> lendava varese kraaksatus...?...:)
>
> Head Ar
> utlust...


Vastan su postituses olevale ühele küsimusele:

1. Tõstatad küsimuse, "Do we have free will regarding our thoughts?".

Selle kohta on üks vastus pika artikli näol seal:

https://www.quora.com/Do-we-have-free-will-regarding-our-thoughts

Teen lühema kokkuvõte vastusest. Seal loos hakkas patsient nägema vaime, hallukaid, ja muud esoteerikat. Seejärel tõestati, et lihtsalt inimese aju genereerib neid hallukaid. Inimene esitas vaimule küsimuse, et mitu uba tal peos on ja vaim ei osanud vastata ja kadus. See küsimus ubade kohta, või hetkelise kellaaja kohta oli tõestusviis, mis pidanuks tõestama, kas hallukana esinev esoteeriline objekt on ikka reaalselt olemas hetkel, või lihtsalt viirastus minevikust. Selgus, et hallukas oli viirastus, pettekujutelm.

Eks aju on keerukas süsteem ja genereerib iga hetk mõtteid pähe. See on nagu supipada, mis kogu aeg keeb. Aju kogu aeg areneb ja ehitab end üles, sellekäigus tekivad mõtted pähe. Unes näiteks tekivad ka igasugused mõtted pähe, peamiselt eelneva päeva sündmustest, aga ka kaugest minevikust miskit, aga ka midagi ebaratsionaalset ja uut võib tekkida kui aju improviseerib.

Keegi teine küll mõtteid pähe ei saa panna. Saab teha hüpnoosi jms, kuid mõtted siiski tulevad peamiselt lihtsalt juhuslikult meie aju enda poolt, tema ise tekitab teemasid pähe, mis vajalikud talle. Aga muidugi kui näete oravat, siis eks tähelepanu läheb ikka oravale, tekib orava pilt ajusse ja see seondub mitme teema ja mälestusega, tekivad oravate kohta mõtte pähe. Seda siis väikseks hetkeks. Hiljem aga kui väliseid asju pole, siis aju ise tekitab oma suva järgi pähe mõtteid. Saate ka ise sundida mõtlema muidugi, näiteks hakkate tööülesannet lahendama, eks siis ikka tekivad töömõtted pähe.

Kui keegi arvab, et mõtted tekivad pähe mingi maagia abil, siis seda poleks raske tõestada. Paraku pole tõestatud, seega ka pole alust uskuda esoteerilisi asju.
 
Q1 14. juuli 2018, kl 22.26
Hmm...teeme ühe katse...
Ma ütlen Sulle, et Sa oled loll...
Jälgi nüüd oma peas toimuvat reaktsiooni...
„Ah niimodi mulle kirjutas?, on värdjas“
„Rumal inimene, ei mina vasta“
„Krdi hästi pani mind paika aga...ma lähen mujale kommentaariumisse ja küll ma seal ikka näitan “
Noh?...Kas ma ei pannud Sinu pähe nö. enda mõtteid...emmotsioone...käituma vastavalt...panin ju...:)
Kas see oli maagia?....:)
 
Q1 14. juuli 2018, kl 22.34
Muideks igasugu sellised vaimudega rääkimised jne on tegelikult 99 % iseenda alateadvus...jätan selle 1 protsendi välja eranditeks. Aga ka erand on sinu enda sees...ehk puhas kogemuslik informatsioon...:)
 
Taat Malaat. 14. juuli 2018, kl 22.51
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Hmm...teeme ühe katse...
> Ma ütlen Sulle, et Sa
> oled loll...
> Jälgi nüüd oma peas toimuvat reakt
> siooni...
> „Ah niimodi mulle kirjutas?, on värdj
> as“
> „Rumal inimene, ei mina vasta“
> „Krdi häs
> ti pani mind paika aga...ma lähen mujale kommentaa
> riumisse ja küll ma seal ikka näitan “
> Noh?...K
> as ma ei pannud Sinu pähe nö. enda mõtteid...emmot
> sioone...käituma vastavalt...panin ju...:)
> Kas
> see oli maagia?....:)

Esmalt võiks selguse mõttes üle kinnitada, et mis on sinu väited ja alles seejärel neile täpsustatud väidetele vastata. Seega siin postituses ma ei saagi vastata midagi, kuna pole päris selge, mida räägid. Samuti ei saa olla kindel, millest räägid esmapostituses, või mis täpsemad väited on Taadi Koolituste teemas. Seetõttu raske vastata su jutule.

Esmalt kommenteeriks su jutus seda osa, kus ütled, et sa panid mind käituma kuidagi nii nagu kavatsesid. Ütled lausa "panin ju". Vastaks koheselt, et "ei pannud ju". Põhjandan, et eksid, kuna mina pole küll mujale kommentaariumisse läinud.

Lõpuks küsid, kas see on maagia, kui keegi mõjutab jutuga või muuga sihtisikut soovipäraselt käituma. Esmalt pakun, et seletame lahti küsimuses olevad mõisted, mida mõtleme Maagia all?
Seletusi on mitu ja enamasti on levinud seletus, et tegu on mingite VuuDuu nukkude torkimisega jms esoteerilisega. Eks toome selgituse ja võrdleme, kas Maagia mõiste ühtib sinu näitega, kus kedagi mõjutatakse kuidagi käituma. Minu esmavastus on selline, et ei ole mõtet nimetada Maagiaks selliseid igapäevaseid asju, nagu kliendi/tarbija mõjutamine, reklaamtahvlitega mõjutamine jms. Selle tarbeks pole kindlasti vaja Vuuduu nukkude osas tuntud terminit "Maagia". See on selge esmavastus sulle, kuid andsin sulle ka juhise kuidas saad iseseisvalt selge vastuse oma küsimusele- esita Maagia mõiste ja võrdle seda oma näitega ja selgub vastus.

Sageli mõjutatakse lapsi mitmesuguste käitumisvõtetega. Üks tuntud võte on toalembelisele kui jonnimeelsele lapsele öelda, et "ära mine täna õue, pidi olema tuuline". Sellepeale on taotlus, et laps ütleks, et tema siiski läheb õue. Seda ei ole tarvidust nimetada mingiks maagiaks, ega esoteerikaks, vaid sellele leidub kindlasti mingi teaduslik nimetus, võimalik, et mingi "eituse/tagurpidi psühholoogia" vms. Kui ametlikku nime ei leia, siis mõelge ise mingi nimi välja, kuid eksitav oleks nimetada seda Maagiaks.

Ülejäänud osale su jutust ei saa vastata, enne kui pole selgust, mida täpselt väidad.

Kui sul on soov, et keegi eemalduks foorumist, siis püüa põhjendada, et miks on sul selline soov.

Mina olen sinu ja teiste käest kiita saanud, kuid sina mitte- võimalik, et tunned kadedust ja seetõttu soovid et ma ei mõtleks ega arutleks? Aga sel juhul ütleks, et ilma minuta pole üldse arutlust, seetõttu pole ka lootust, et vaikuses keegi tuleks ja sind kidiaks. Kui soovid kiitust, siis püüa käituda või sinu terminites teha maagiat, et saaksid kiitust? Mina ei saa küll sind ega kedagi teist seni kiita, ega ka foorum iajalugu vaadates kedagi, kuna pole alust. Pole näha, et keegi oskaks rääkida või mõelda. Pigem on valdav selline arenematus, et peletatakse eemale, nimetatakse pähhiks jne.
Ainuke kiitust vääriv oleks üks pikema tekstiga kirjutaja, teda kiitsid ka sina, kuna pikad tekstid väärivadki kiitust. Tema kasutaja nimi oli Miina või miskit. Eks kommenteerin tema ja vanemaid postitusi hiljem. Praegu lisasin ainult osad vastused. Kuid üldpilt oli praegu nagu ka alati siin, et vaikus ja sisutühi.

Seega head arutlemist.
 
Taat Malaat. 14. juuli 2018, kl 22.53
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Muideks igasugu sellised vaimudega rääkimised jne
> on tegelikult 99 % iseenda alateadvus...jätan sell
> e 1 protsendi välja eranditeks. Aga ka erand on si
> nu enda sees...ehk puhas kogemuslik informatsioon.
> ..:)


Ma ei näe vajadust kommenteerida seda sinu väidet, vaid las teised siinsed avaldavad arvamust, kas nad nõustuvad sinuga. Või nõustuvad osati, või neil on omamoodi nägemus. Või mis iganes.

Kui arutlejaid on piisavalt, siis lisan ka oma arvamuse sel teeml.

Head arutlemist.
 
loogik 14. juuli 2018, kl 22.54
Ubade katse analüüsiga on Taat küll mööda pannud. Kui vaim ei teadnud mitu uba oli inimese peos, siis tõestas see, et vaim oli iseseisev nähtus, mitte ei eksisteerinud katseisiku peas. Vastasel juhul oleks ta (ehk inimene ise) ju teadnud, mitu uba tal peos oli.
 
Q1 14. juuli 2018, kl 22.56
Einojah..no lootsin et...ehk midagigi... aga....ühe asja panid küll täppi "vaikus ja sisutühi"...:)
 
Taat Malaat. 14. juuli 2018, kl 23.03
loogik Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ubade katse analüüsiga on Taat küll mööda pannud.
> Kui vaim ei teadnud mitu uba oli inimese peos, sii
> s tõestas see, et vaim oli iseseisev nähtus, mitte
> ei eksisteerinud katseisiku peas. Vastasel juhul
> oleks ta (ehk inimene ise) ju teadnud, mitu uba ta
> l peos oli.

Esmalt tervitan ja kiidan sind, aktiivsuse eest.

Ubade lugu saab analüüsida ka nii, et ega seal jutuloos pole teada, kas inimene teadis ubade arvu enne kui küsimuse esitas vaimule või inimene enne ei teadnud.
Kui eeldame, et inimene ise ei teadnud ubade hulka enne küsimist ja vaim ka ei osanud vastata, noh, siis vaim ei olnud iseseisev reaalajas olev olend. Sest vaimudele omistatakse muinasjuttudes üleloomulikke võimeid ja kui ta ikka on tõeline esoteeriline vaimuke, siis ta vastaks kohe, mitu uba on käes. Ja seejärel patsient loeks oad üle ja veenduks, kas on niipalju kui vaim väitis. Kui selgub, et vaim arvas ubade hulga ära, siis ta on tõesti praegusel hetkel eksisteeriv esimene "elus" vaim, kellel oleks ka maagilised võimed, et teab ubade kogust koheselt jne.

Aga jah, ka sinu toodud tõlgendamine on loogiline. Et kui isik oleks teadnud ubade kogust ja siis küsinud vaimult ja vaim ka teadnuks, siis see pigem tõestaks, et tõenäoselt vaim on tõesti hallukas, mis kasutab infot inimese enda ajus seest, sh teadmist ubade koguse kohta.

Ma ei süübinud teksti niipalju ja usun et sa süübisid paremini ja tõlgendasid paremini.

Seevastu minu põhituum ja põhieesmärk jutus jäid ikka oma eesmärgipärasesse loogikasse ja tekkis eesmärgipärane arutlus. Seega ma ei näe eksimusi, kuid eks järgmistel kordadel otsin paremaid näiteid ja süübin nendesse paremini.

Tore näha arutlust.
 
Taat Malaat. 14. juuli 2018, kl 23.11
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Einojah..no lootsin et...ehk midagigi... aga....üh
> e asja panid küll täppi "vaikus ja sisutühi"...:)

paraku ei saa taas aru, mida sa räägid. Irooniline on, et osad pelgavad pikki tekste, samas selged märgid näitavad, et populaarsed lühivastused pole isegi loetavad, arusaadavad.

Kirjutad, et sa lootsid midagi. Aga vastaks, et näe rohkem vaeva, siis su lootused ka täituvad? Mina näiteks täitsin siin teemas oma eesmärgid väga kenasti ja polnud vaja mingit lootust.

Vaikuse väite osas teen ettepaneku, et avame mingi ajariba siit foorumist mõned aastad tagasi ja hindame siis sisukust. Näiteks kasvõi siinse arvamusliidri Isemaagi aastatepikkuste postituste osas võtame juhuslikult ühe vahemiku. Selle vahemiku võime koostada näiteks järgmiste loteriinumbrite abil.

Et kui tuleb lotona viis arvu 22, 7, 40, 17, 41- noh siis konstrueerime üksmeelselt kuupäeva neist loto arvudest 0, 1,2,4, 7. Näiteks siis võtame kuupäeva 2017, 10-veebr. Eks saab ka muudmoodi valida juhuslikku ajaloolist kuupäeva, igatahes eesmärgiks oleks siis vaadelda, mida sel hetkel arvamusliider kirjutas, ja siis hindame, kas tolla oli sisukust, kas tolla oli muudmoodi mõtted, kas tolla ol ivaikus, jne.

Kui huvi pakub, siis teostame kunagi selle. Praegu aga on niipalju vastamist mul siin ja nii aktiivne, et hetkel mina seda ei teosta. Kui keegi ette ei jõua, siis teostan hiljem. Selleajani aga olen jätkuvalt seisukohal, et tõesti on vaikus ja sisutühi ja ka pole nö rääkimise oskust, ei osata käituda ega muud.
 
Onu Pähh 12. jaanuar 2019, kl 22.48
Enese-arendajatele peaks huvi pakkuma nö teiste mõjutamine.

Selle kohta üks näitevideo, kus siis pokkerimängijad näitavad, et nad suudavad mõjutada teiste inimeste/mängijate valikuid:



Mina olen elus tienud kümneid tuhandeid pokkerimänge ja kasutanud videos näidatud võtteid, seetõttu lisaksin omapoolse praktilise/reaalse kommentaari. Aga esmalt ma ootan teie rääkimist video kohta, või kasvõi miskit teemavälist.

Seonduvalt, kas te mäletate, millistel aastatel oli NLP-kursused enim ärikasumit tekitavad, ehk enim populaarsemaid? Mis te arvate, miks ma küsin seda küsimsut? Harjutage oma aju, et õpiksite aru saama, miks mida tehakse ja küsitakse. Teie aju peab olema kiire ja kõike märkav, esoteerikud nimetaks teid mitmete muinasjutuliste nimedega seepeale, see olekski meie eesmärk. Mõelge, miks miskit räägitakse, lisaks tehke suupragu lahti, ku iei tee, siis ka ei mõtle.

Me ei löö kellelegi siin vastu näppe joonlauaga kui ta eksib, me oleme siin sisulised inimesed. Avage ja laske ajul toimida, kullakesed.

(Lisaks lisan ka pealtnäha manipuleeriva/kahtlase mõtte, et usaldage mind, usaldage kui soovitan teil suud avada. Ma ei küsi teilt raha ega ksututa teid ega kahjusta teid, ja kaitsen teid sellsite eest. Minu metoodikates ei pea kahtlema. Võtke seda uskuda. Võtke minu eespoolne küsimus, et avaldage oma arvamus videoga seonduval teemal, või mis iganes teile pühe tuleb, uskuge mind, et mina ei anna kuidagi kahjustavat vastust teile, vaid ravin teid ja aitan. Panin selle teksti sulgudesse, kuna see on ebaoluline ja kõrvalteema.)

Mis te arvate videos toodud mõtetest/tehnikatest, nii pokekris kui elus?
Head mõtlemist.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Onu Pähh 12.01.2019 22.48.
 
O.P. 12. jaanuar 2019, kl 23.51
Kui soovite, et keegi tõlgiks teile video 6 lausega lahti, siis avage suupragu ja rahvas tõlgib.
Kui te ei vaja tõlget, siis lisage, mis mõtted teie peakolusse tekkisid, oukei?
Näiteks tehke pragu lahti ja öelge kasvõi, et video tõestab et nn vabat tahet poel olemas.
Öelge mis tahate.
Oluline on kuidas räägite ja see on juba minu juhendada ja reageerin.

Head rääkimist.
 
Bl 13. jaanuar 2019, kl 01.16
Kusjuures, sinuga võiks isegi mingeid teemasid arutleda kui sa ennast raviarstiks jne ei peaks.
 
O.P. 13. jaanuar 2019, kl 01.23
Sinu pirtsutused ei oma kaalu, kuna sa pole guru ega guru põhiõpilane.
Samuti poel sul ette näidata miskit. Oled nagu legendaarne surnud eesti esoteerik, kes omas tätoosid näos ja hiljuti filmi avaldas. Sellel isikul pole ette näidata ega väita, väärtusetu isik nagu ka Puutin ja Mang- tulgu ja julgegu arutleda minuga. Ei julge, ei saa, mis taga siis teha (?)- sama küsimus sulle, et mis suga siis teha ja su hõisanguga? Mine pärakusse, siin on piisavalt küünlaid. nii on lihtsalt, seetõttu sellien joonlaud vastu näppe stiilis vastus sulle.
Kui sulle ei meeldi mu vastus või mistahes muu mõte, siis ole lahke ja esita.
Aga põhjendasin, et sinu hõisang (ehk sina) ei oma väärtust. Nii on.


Bl Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kusjuures, sinuga võiks isegi mingeid teemasid aru
> tleda kui sa ennast raviarstiks jne ei peaks.
 
Nüüd 13. jaanuar 2019, kl 01.30
Ma vist mõistan. See onu pähh on siis see Taat Malaat kes oma valgutavaid teenuseid 450 euro eest pakkus? Kas see äri sai käbi ja nüüd surub mingit ravikõne asja peale?

Kle, mine tööle vms...
 
O.P. 13. jaanuar 2019, kl 01.34
Malaatsi teenuseid müüvaid postitusi tekitasid Parawebi ja päraklaste postitused.
See on lihtne käekirja lugemise oskus ja seda harjutame siin muuhulgas.
Kas esitaksid uustulnukana oma huvid ja annaksid miskit vihjet oma pädevuse kohta, või sooviksid et tehtaks selline "Teretulemast" teema sinusuguste jaoks, sel juhul ka teeme.

Raha on sinu rahvuse tunnus, see on fakt.
Mina ei vaja raha, kuna minu tsivilisatsioon on kõrgemal arengutasemel, see on fakt.
Seetõttu soovitan sulgeda spekulatsioonid ja lisa miskit idandavat näiteks religioonide teemal.

Nüüd Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma vist mõistan. See onu pähh on siis see Taat Mal
> aat kes oma valgutavaid teenuseid 450 euro eest pa
> kkus? Kas see äri sai käbi ja nüüd surub mingit ra
> vikõne asja peale?
>
> Kle, mine tööle vms...
 
Oot 13. jaanuar 2019, kl 01.38
Kes sind siin direktoriks kuulutas? Kas siin on mingid valimised toimunud või omavoliliselt võimutsed?
 
O.P. 13. jaanuar 2019, kl 01.48
Faktid panid mind guru rolli. On fakt, et kõik kutsusid mind, kiitsid mind, jne, sind aga mitte. Sul on võimalus seda enda puhul näidata, las kõik kiidavad sind ja kutsuvad sind. Ma ei usu, et ma takistaks sind. Ole edukas ja ravi. Ma sekkun juhtudel kui tunnen vajadust. Näiteks kui hakkad jura ajama, näiteks grammatikast jurama, või nn ajalugu kirjutama vms haiget. Seni ei näe põhjust sekkumsit, ja good luck.


Oot Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kes sind siin direktoriks kuulutas? Kas siin on mi
> ngid valimised toimunud või omavoliliselt võimutse
> d?
 
Mis 13. jaanuar 2019, kl 01.56
Mis segane jutt...
Mis faktid sind guru rolli panid?
Guru guruks, aga kes sind naisteka müatika nurga direktoriks on teinud?
Ekspress Grupp maksab palka?
 
O.P. 13. jaanuar 2019, kl 01.59
Sinu reaktsioon on tüüpiline sinu haigele rahvusele- olete haige raha rahvus.
Näed spontaanselt esmamõttena, et saan palka kui tõstan siinse foorumi aktiivsust.
Kas tõesti ei tundu selline asi sulle ja su rahvusele haigena?
Ei tundu, sest nii su rahvus on, nii su tunne hetkel on/oli.

Ka soovid edasi arendada oma aborigeenitasemel teemat või sulgeme selel eos?

Teen ettepaneku, et räägime religioonist.

Mis Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mis segane jutt...
> Mis faktid sind guru rolli p
> anid?
> Guru guruks, aga kes sind naisteka müatik
> a nurga direktoriks on teinud?
> Ekspress Grupp
> maksab palka?
 
Oot 13. jaanuar 2019, kl 02.05
Tulin ja sa tervitasid mind nagu foorumi omanik. Küsisin, et kas saad palka, või kes sind siin direktoriks valis? Mis sul arusaamatuks jääb? Vasta, kui küsitakse!
 
O.P. 13. jaanuar 2019, kl 02.07
Ma olen vastanud kõigele ja seekord on vastus Ei.
Jään jätkuvalt põhjendatud seisukohale, et su rahvus on rahahaige.

Oot Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tulin ja sa tervitasid mind nagu foorumi omanik. K
> üsisin, et kas saad palka, või kes sind siin direk
> toriks valis? Mis sul arusaamatuks jääb? Vasta, ku
> i küsitakse!
 
Siis 13. jaanuar 2019, kl 02.13
Palka ei saa, aga mis õigusega sa selle foorumi siin enda raviasutuseks kuulutasid? Või kes sind siin uusi tulijaid tervitama palus?
Ise hakkasid siin operaatoriks või keegi palus?
 
O.P. 13. jaanuar 2019, kl 02.22
Fraasidega " et kas saad palka" ja "Palka ei saa" nõustud, et eksisid.
Su küsimused on niivõrd haiged, et mine pärakuweebi.
Siin ei ole haiget 1D tasemel modereerimsit ega muud.
Ma ei näe vajadust sulel selgitada, kuna oleme tõestanud et oled eksinud ja haige.
Tahad ravi, siis allu mulle - sinu puhul on selline joonlaua metoodika.
Tahad areneda ja oma probleeme lahendada, sisi usalda mind ja mine pärakusse/Parawebi.
Siin on aga miskit muud, siin on areng ja inimesed.
Sa kaod siit kuna allud mulle ja minu tahe on et naased pärasse.
Ma pole eales eksinud oma väidetes ega muus.
Näita järgneva 2 nädala jooksul, et eksin.
Sinu käitumine määrab pärakufoorumi mainet.
2w alanud, good luck.
Siis Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Palka ei saa, aga mis õigusega sa selle foorumi si
> in enda raviasutuseks kuulutasid? Või kes sind sii
> n uusi tulijaid tervitama palus?
> Ise hakkasid s
> iin operaatoriks või keegi palus?
 
Haha 13. jaanuar 2019, kl 15.50
Käsid parasse minna? Ja mis siis saab kui ma ei lähe? Minu arst sa pole. Tahan, räägin teistega edasi ja ignoreerin su sodi edasi. Nii nagu enamus internetis teevad ja kõik päriselus. Mis sa arvad, et keegi ei tea su tõelist üksikut ja kurba identiteeti? Su kasutajanimi oli varem Teadusemees ja netis kõik andmed üleval. Minu kohta sa ei tea aga midagi... Kehkenpüks tuli ähvardama. Mis sul on millega ähvardada (peale seosetute lausete ja vaimuhaige soga)?
 
O.P. 13. jaanuar 2019, kl 21.13
Te rsk allute mu ravile või ei?
See on kohutav, kuidas parawaablased saadavad mulle öösiti igasuguseid õudusi külla.
Isegi mu palatisse on nad pannud elektoonilised asjad, mis siristavad. Hoian kogu aeg harjavart ukselingi vahel, et need end arstideks nimetavad isikud ei saaks salaja mu toitu ära mürgitada aga ikka tungivad nad aknapragude kaudu sisse. Täna leidsin ma oma joogikruusist mustad terakesed, mis nad olid programmeerinud. Minu protesti peale tulid nad hulgakesi ja toppisid mulle kõrvaklapid otsaette ja lasid sinna elektri sisse.
Niimoodi käituvad need niinimetatud psühhiaatrid Jumalaga!
Ma tean kes neid juhib.

Head arutelu.
 
Teadusemees 14. jaanuar 2019, kl 11.50
Küsid, et mis siis saab kui sa Pärakasse ei naase?
Vastus: siis saad rihma.

Mainid, et olen endine kasutaja Teadusemees, ja teised nõiajahtijad on pakkunud LHV-foorumi majandusteadlasi, ka muid pakkumisi- tegu on identiteedi tasemele langemisega, kus argumendid on otsas. Püütakse venelaste moodi isik tuvastada ja ellimineerida, et saada õigus ja seejärel tagantjärge põhjusi mõelda, et eks ta oli halb kommunist ja agiteeris ja kuuldavasti veel käis Marsi peal humanoididega öri ajamas ja üldse pähh. Nii on siit peletatud eemale kunagine uue religiooni looja jpt- tegu arengurahva tavalise võttega. Teen, ettepaneku, et võiks kombineerida mulle uue kasutajanime, paneme nime sisse üheks sõnaks selle majandusteadluse perenime ja siis ette paneme Teadusemaess. Näiteks siis Teadusemees Tamm. Mis te avrate, või mis nimi meeldiks teile?

Ütled, et keegi minuga ei suhtle, aga ise suhtled hetkel ja mulle on miljoneid küsimusi esitatud, kõigile olen vastanud. Mis tõttu siis vastupidist väidad, et keegi ei suhtle?

Väidad, et olen üksi, kuid elan rahvarohkes majas, kus on palju inimesi, lisaks ka humanoide ja muid olendeid. Lisaks olete mul ju teie patsiendid siin ja mul eij ätku kõikide peale aega. Seetõttu pole siia ka oodatud liiga palju rahvast.

Väidad, et minu laused on seosetud, eks too näide, põhjenda.

Ütled tüüpiliselt, et sinu tegelikkuse olemuse kohta ma ei tea, pole sind õilsat päris elus kohand. Seda legendaarset eneseõigustust ei näe põhjust kommenteerida ja lisame selle edaspidi rääkimise õpetuse õpikusse. Sarnane lalain on, et ütled lõpuks et sa ei viitsi ja lähed trenni/WCsse, minema, et sulle aitab. Siin ei hakka neid korduvalt üle selgitama. Lühidalt öeldes- sel pole mingit tähtsust, mida sa tegelikult enda arvates oled või mitte.

Ütled, et tahad rääkida teistega edasi?
Sel juhul alustame nüüd sinuga eksperimenti: vaatleme, kuidas sa räägid teistega sellel nädalal. Selle tulemusena tõestad nädala lõpuks, kas oskad rääkida või mitte, kas teised suga rääkida üldse soovivad. Kui sa ignoreerid ja viakid nädasla, siis oled tõestanud, et eksid ja naase pärasse. Okei?

Head õnne.



Haha Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Käsid parasse minna? Ja mis siis saab kui ma ei lä
> he? Minu arst sa pole. Tahan, räägin teistega eda
> si ja ignoreerin su sodi edasi. Nii nagu enamus in
> ternetis teevad ja kõik päriselus. Mis sa arvad, e
> t keegi ei tea su tõelist üksikut ja kurba identit
> eeti? Su kasutajanimi oli varem Teadusemees ja net
> is kõik andmed üleval. Minu kohta sa ei tea aga mi
> dagi... Kehkenpüks tuli ähvardama. Mis sul on mill
> ega ähvardada (peale seosetute lausete ja vaimuhai
> ge soga)?
 
O.P. 14. jaanuar 2019, kl 11.59
Räägid sellest, et kas rahvas allub mulle või mitte.
Mina nad siis tõin, rohkemgi kui vaja, olen alati toonud, olen alati pannud alluvad tegema, mida pean kasulikuks nende arengule. Võiksime kirjutada mõtiskluse "Enne ja nüüd". Selles oleks meenutus, kuidas enne ravi algust nutsite haigelt tektsi omaduste üle, et küll on tekst liiga pikk, lai, liiga ruuduline ja mummuline, liiga vigane õigekirja osas jne. Oli nii, mäletate? Mäletate kui vaevarohke oli teid ravida selle teksti teema juures? Tulemus on, et mitte kui keegi enam ei virise teksti osas ja mõistavad, et loeb sisu mitte vorm. See on uus arengutase, on ka muid näiteid. Te olete allunud ravile ja minu soovile ja enam ei virise. Te kirjutate ise kenasid pikemaid tekste jpm. Võin tuua ka muid näiteid. Seega olete allunud minu ravile. Hiljem allusite mulle, kuna minu tahe oli teid peale puhkuseperioodi taas kokku kutsuda- tulite, ja rohkem kui vaja. See on ju kõik allumine. Ega teil ei olegi vabat tahet ega valikut, jonnimisega te ei saa öelda, et te ei allu. Allute küll, teete nagu soovin. Ega te siit ju ei eemaldu- vastupidi, te naasete siia ja alustate ravitööga minu juhendamisel a minu soovil, enne seda aga olete kuskil eemal. Ma vastan kõigele, selgitan kõike, arendan ja ravin, teist sellist pole, seega te tahes tahtmata allute kõige väekamale. Eks võib lisaselgitusi tuua hiljem, aga on, fakt, et ravi toimib ja allute. Mina allun demokraatiale ja tööandjale ja ei näe mingit põhjust egohaigeks eituseks.

Head allumist.







O.P. Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Te rsk allute mu ravile või ei?
> See on kohutav,
> kuidas parawaablased saadavad mulle öösiti igasug
> useid õudusi külla.
 
O.P. 15. jaanuar 2019, kl 01.38
Küsin uuesti: kas tunnistad, et allud mulle?

Tönaseni pole sa suutnud tõestada oma sõnu, sa ei suhtle siin ega sinuga ei suhelda. Ma tõin kõik ja rohkemgi kokku ja sa ei suuda nendega suhelda? Järelikult oli mu arvamus õige, sa ei suudagi ja eksisid oma väidetes ja minu väited olid õiged. Väitsin, et kaod siit pärasse ja kadusid, allud mu käsule. Oli nii? Oli. Seega allud mulle, naera ja eita ja nimeta mind pähhiks palju soovid kullake, allud nagu linnupojake, nii on.

Teistele siit siis ka näide, et soovisime alustada ravitööga, aga tuli segavalt vahele üks päralinnuke, kes ei tahtnud alluda, lõpuks saime alluma, seega näete taas, et minus kahtlema ei pea, aga ravi alguse lükkame pisut edasi nüüd.

Seniks head praktiseerimist omapäi.


Haha Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Käsid parasse minna? Ja mis siis saab kui ma ei lä
> he? Minu arst sa pole. Tahan, räägin teistega eda
> si ja ignoreerin su sodi edasi. Nii nagu enamus in
> ternetis teevad ja kõik päriselus. Mis sa arvad, e
> t keegi ei tea su tõelist üksikut ja kurba identit
> eeti? Su kasutajanimi oli varem Teadusemees ja net
> is kõik andmed üleval. Minu kohta sa ei tea aga mi
> dagi... Kehkenpüks tuli ähvardama. Mis sul on mill
> ega ähvardada (peale seosetute lausete ja vaimuhai
> ge soga)?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!