Küsid, et misk peaks teised minu eest kirjtuama, aga vastus sulle on, et seda nad teevad nii minu nime alt kui enda nime alt andes vastuseid mniu eest. Juba see fakt peaks ammendama sinu küsimuse. Las vastavad enda või sinu rollis, või minu, igasugune arutelu on kasulik. See epaks veelgi ammendama su küsimust. Mina kui isik ja teised üksik isikud ei oma tähtsust, oluline on ikka miski suurem, seega on minul ükskõik, kes minu eest vastab või mida sina arvad või tema ütleb. See peaks täielikult sulgema sinu küsimused minu suunas.
Väidad, et ma oleksin pidanud tegema eeltööd enne Parasse minekut. Näiteks siis eelnevalt lugema sealseid postitusi jne, ja et elus on mõistlik teha eeuuringut. Vastan, et võime erald iteemas arutleda sellest, kuna eks see ole eraldi teema. Küsimus üldiselt on, et mis on tõhus metoodika ja kuidas hinnata tõhusust. Mina arvan, et minu töö seal oli tõhus juba seetõttu, et hetkel sellest arutleme, on millest arulteda ja uusi teemasid avada. Mina sealt mingit kahju ei saanud, ega siis üks negatiivne emotsioonike, mille nad tekitasid, nüüd ei ole mainimisväärt kahju, see on pigem ikka kasulik õppetund. Võib ka avada üldisema teema ,et kuidas mõjutada ühiskondi effektiivselt. Eraldi teemad kõik, eks avage need ja arutleme.
Üks lühivastus on, et mina küll ei näe mõtet teha eeltööd 20ne liikmelise kommuuni kohta. Lähed lihtsalt kiikad sisse ja teed järeldused, selline on optimaalne ajakasutus.
Kordan küsimust teistele, et mida teised neist siis arvavad? Kas arvate, et ühiskonnale on kasu mis nad teevad? Mina küll kasu ei näe, kuid pole ka mõtet 20ne liikmelise tuuleveskite kamba peale energiat kulutada. Me saame siin 5-liikmelise seltskonnaga mõjutada kogu poolemiljonilist eesti rahvust.
Kentuc Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Miks peaks teised sinu eest vastama ega nad pole s
> ina? Imelik soov sul.Ise läksid tripile ja tulid s
> ama teed tagasi järelikult nagu panid puusse.Mis i
> nimene läheb kuskile ja ei tee eeltööd kuhu läheb
> kui kõik eesolev vabalt nähtav? Nii teevad lapsed
> või sellised veidi ebaadekvaatsed.