Müstika nurgake
ennustamine kaartidega - kellel täppi?
ennustanu 06. veebruar 2008, kl 18.39 |
olen 06. veebruar 2008, kl 19.05 |
stella 06. veebruar 2008, kl 19.58 |
Lasin neti teel panna Tarot kaarte. Ennustaja Tiina. Vaikselt omaette irvitasin, kui hakkasin ta meili lugema. Aga sama vaikselt kadus see irve mu näolt, kui lõpuni olin jõudnud lugemisega. Kõik mis minevikku puudutas, oli nii täppi kui olla sai. See oli umbes aasta tagasi. Mul see ennustus meilboxis siiani alles. Ja mis sel korral tulevikku puudutasid, on ka nüüdseks ikka päris täpselt nii läinud.
kaie 06. veebruar 2008, kl 20.33 |
stella 07. veebruar 2008, kl 09.39 |
tahaks ka ennustaja aadressi 07. veebruar 2008, kl 09.42 |
ma tahaks ka ennustaja aadress 07. veebruar 2008, kl 10.16 |
anx 07. veebruar 2008, kl 11.07 |
Wishmaster 07. veebruar 2008, kl 12.45 |
huvitundja 07. veebruar 2008, kl 13.16 |
Wishmaster 07. veebruar 2008, kl 13.34 |
siirus 07. veebruar 2008, kl 14.03 |
Wishmaster 07. veebruar 2008, kl 14.52 |
siirus- ma ei solvugi :) Aga nagu ma juba korra ütlesin, ei tegele ma sellega nagu tööga. Pealegi ei saa ennustada inimesele, ilma inimest nägemata. Selliseid ennustusi saab teha ainult astroloogias, kus siis võetakse inimese sünniandmed ja koostatakse sünnikaart ja elutee.
Ei usu ise ka sellistesse sidevahendite kaudu ennustamisse ja seda lihtsal põhjusel. Kui tegemist on kaartidega, peab inimene hoidma kaarte enda käes, et tema energia saaks voolata kaartidesse. Peale seda peab inimene esitama küsimuse ja valima ise kaardi(d). Kaarte peab hoidma vasakus käes (südamele lähedal) ja valima kaardi ka vasaku käega. Kaarti ei tohi mitte mingil juhul pakist välja tõmbamisel pöörata.
Niiet proovi sa ennustada niimoodi läbi meili :))))
Niiet kahjuks, ei saa ma Sulle ennustada.
Aga kui tahad, et Sulle ennustatakse, mine ikka ennustaja juurde kohale. See meili teel pläma ei aita Sind kuhugi.
Ei usu ise ka sellistesse sidevahendite kaudu ennustamisse ja seda lihtsal põhjusel. Kui tegemist on kaartidega, peab inimene hoidma kaarte enda käes, et tema energia saaks voolata kaartidesse. Peale seda peab inimene esitama küsimuse ja valima ise kaardi(d). Kaarte peab hoidma vasakus käes (südamele lähedal) ja valima kaardi ka vasaku käega. Kaarti ei tohi mitte mingil juhul pakist välja tõmbamisel pöörata.
Niiet proovi sa ennustada niimoodi läbi meili :))))
Niiet kahjuks, ei saa ma Sulle ennustada.
Aga kui tahad, et Sulle ennustatakse, mine ikka ennustaja juurde kohale. See meili teel pläma ei aita Sind kuhugi.
siirus 07. veebruar 2008, kl 15.05 |
Wishmaster 07. veebruar 2008, kl 15.12 |
Väga lihtne. Hoiad kaarte vasakus käes (ei pea panema vasakut kätt koos kaartidega otseselt südame vastu, piisab kui hoiad neid vasakus käes). Enne ära kaarti tõmba, kui tunned, et on õige aeg (kas siis käsi hakkab higistama, läheb kuumaks, külmaks vms). Pane pakk hetkeks enda ette lauale ja tõmba vasaku käega kaart.
Kui tegemist on mängukaartidega, pead enne kaardid ära märgistama. Selles mõttes, et kumb pool on ülemine, kumb alumine. Mina ennustan mängukaartidega ja murran alati kaartidel ära ühe otsa.
Sama moodi nagu sa selle kaardi tõmbasid, aseta kaart enda ette (kaardipakk olgu alati käes pahupidipidi!!!). Nüüd pööra kaart ümber, nagu lehitseks raamatut, st et sa ei pööra kaarti!
Edu:)
No Sa võid öelda, mida tõmbasid, ma võin ju öelda mida see tähendab. Või noh, võin proovida. :))
Kui tegemist on mängukaartidega, pead enne kaardid ära märgistama. Selles mõttes, et kumb pool on ülemine, kumb alumine. Mina ennustan mängukaartidega ja murran alati kaartidel ära ühe otsa.
Sama moodi nagu sa selle kaardi tõmbasid, aseta kaart enda ette (kaardipakk olgu alati käes pahupidipidi!!!). Nüüd pööra kaart ümber, nagu lehitseks raamatut, st et sa ei pööra kaarti!
Edu:)
No Sa võid öelda, mida tõmbasid, ma võin ju öelda mida see tähendab. Või noh, võin proovida. :))
siirus 07. veebruar 2008, kl 15.17 |
Wishmaster 07. veebruar 2008, kl 15.19 |
Wishmaster 07. veebruar 2008, kl 15.21 |
Tiia 07. veebruar 2008, kl 19.04 |
Wishmaster 07. veebruar 2008, kl 19.06 |
Tiia 07. veebruar 2008, kl 19.19 |
Wishmaster 07. veebruar 2008, kl 19.22 |
Tiia 07. veebruar 2008, kl 19.46 |
Lisa postitus