Ma mõtlesin, et niisama loen, mida siia postitusse kirjutatakse. Lugesin ja lugesin ning lõpuks sain juba nii kurjaks, et pean siia postitama...
Miks te mehed ajukääbikud arvate, et üksikemad on .....(ei hakka isegi teie sõnavara ümber kirjutama). Mina olen üksikema ja seda mitte omal vabal tahtel. Olen seda olnud juba üle kahe aasta ja ei kavatsegi enda kõrvale keskit-miskit võtta. Elan ja olen paremini kui koos mehega. Minu eks ei olnud joodik, peksja või midagi sellist, ta lihtsalt arvas, et teine neljakümnendates(temast ca 10 aastat vanem naine) on parem.
Kuidas te suudate olla endast nii heal arvamusel, et kui naise võtate siis kõik ilus ja hea. Teete lapsed jne ning siis ühel heal päeval arvate, et see naine kellele te lapsed tegite ei ole enam mitte midagi väärt ja kõnnite minema!!??? Ega naised üksi neid lapsi valmis tee. Kas siis kuid naisel oli aega ainult teie jaoks, et siis naine sobis ja kui laps/lapsed sündisid siis enam see naine ei kõlba ja vaja ruttu ruttu uus võtta?
Täna, 21.sajandil ei peaks nõrgem sugupool olema mitte "Naise" vaid hoopiski "Mehed". Kui palju on mehi siin Eestis, kes kasvatavad üksi lapsi? Kui palju on siin Eestis mehi, kes peavad selle kõigega tegelema millega üksikemad tegelevad??? Töö, kodu, laste haigused, lasteaia/kooli üritused sinna igale poole peab ema jõudma samal ajal kui see "isa" kuskil mujal peesitab ja naudib oma lastevaba elu! Kui arvate, et teete kellelegi lapse ja siis lähete minema ja hakkate kiruma kui vastik naine teil oli siis mine metsa oma jutuga. Kasvage meheks ja käige ajaga kaasas. Jätke meelde, et naised ongi siis ilma sündinud selleks, et teie meeste käest kogu meie terve elu midagi nõuda. Teie tütred sünnivad samuti siia ilma selleks, et meestelt kogu aeg midagi nõuda.
Pisike selgits veel teile mehed, kelle esimene aju asub seal allpool vööd :
90% Naistest ei ole valinud ise selle tee, et olla üksikema.Sellest 90-nest protsendist 40, need naised saavad laste isaga hästi läbi ja suhtlevad väga viisakalt. 30% kaklevad ja kisuvad kuni surmani. 20% ei suhtle üldse oma laste isaga, ning ega need lasteisad ka oma lastest väga huvitatud ei ole!
5% -naistest on üksi jäänud pärast mehe/abikaasa surma.
2% on saanud enale lapsed nii, et see lapse bioloogiline isa ei teagi, et tal laps on ( ning need naised ka ei nõua midagi)
3% neid ma ei oskagi kuskile paigutada, need on need naiste mustad lambad.
PS! Vaadake alati olukordasid ja situatsioone teise mätta otsast.
Kõike kaunist teile :)