Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Üksikemade haiglaselt kõrged nõudmised?
 
Daam Kübaraga 25. juuli 2014, kl 20.57
Ma mõtlesin, et niisama loen, mida siia postitusse kirjutatakse. Lugesin ja lugesin ning lõpuks sain juba nii kurjaks, et pean siia postitama...

Miks te mehed ajukääbikud arvate, et üksikemad on .....(ei hakka isegi teie sõnavara ümber kirjutama). Mina olen üksikema ja seda mitte omal vabal tahtel. Olen seda olnud juba üle kahe aasta ja ei kavatsegi enda kõrvale keskit-miskit võtta. Elan ja olen paremini kui koos mehega. Minu eks ei olnud joodik, peksja või midagi sellist, ta lihtsalt arvas, et teine neljakümnendates(temast ca 10 aastat vanem naine) on parem.
Kuidas te suudate olla endast nii heal arvamusel, et kui naise võtate siis kõik ilus ja hea. Teete lapsed jne ning siis ühel heal päeval arvate, et see naine kellele te lapsed tegite ei ole enam mitte midagi väärt ja kõnnite minema!!??? Ega naised üksi neid lapsi valmis tee. Kas siis kuid naisel oli aega ainult teie jaoks, et siis naine sobis ja kui laps/lapsed sündisid siis enam see naine ei kõlba ja vaja ruttu ruttu uus võtta?
Täna, 21.sajandil ei peaks nõrgem sugupool olema mitte "Naise" vaid hoopiski "Mehed". Kui palju on mehi siin Eestis, kes kasvatavad üksi lapsi? Kui palju on siin Eestis mehi, kes peavad selle kõigega tegelema millega üksikemad tegelevad??? Töö, kodu, laste haigused, lasteaia/kooli üritused sinna igale poole peab ema jõudma samal ajal kui see "isa" kuskil mujal peesitab ja naudib oma lastevaba elu! Kui arvate, et teete kellelegi lapse ja siis lähete minema ja hakkate kiruma kui vastik naine teil oli siis mine metsa oma jutuga. Kasvage meheks ja käige ajaga kaasas. Jätke meelde, et naised ongi siis ilma sündinud selleks, et teie meeste käest kogu meie terve elu midagi nõuda. Teie tütred sünnivad samuti siia ilma selleks, et meestelt kogu aeg midagi nõuda.
Pisike selgits veel teile mehed, kelle esimene aju asub seal allpool vööd :
90% Naistest ei ole valinud ise selle tee, et olla üksikema.Sellest 90-nest protsendist 40, need naised saavad laste isaga hästi läbi ja suhtlevad väga viisakalt. 30% kaklevad ja kisuvad kuni surmani. 20% ei suhtle üldse oma laste isaga, ning ega need lasteisad ka oma lastest väga huvitatud ei ole!
5% -naistest on üksi jäänud pärast mehe/abikaasa surma.
2% on saanud enale lapsed nii, et see lapse bioloogiline isa ei teagi, et tal laps on ( ning need naised ka ei nõua midagi)
3% neid ma ei oskagi kuskile paigutada, need on need naiste mustad lambad.

PS! Vaadake alati olukordasid ja situatsioone teise mätta otsast.

Kõike kaunist teile :)
 
arvamus 25. juuli 2014, kl 22.16
Minu kogemuse põhjal,just kes teisi mehi vaatasid ja magasid ja kaelustasid olid abielunaised,jumal tänatud ,et mehed pealt ei näinud ja kui vaja oli välja baari minna ,panid lapse kõrvale mängukaru kaissu,et laps üles ei ärkakas
 
ei lugenud eelnevaid 26. juuli 2014, kl 20.40
Daam Kübaraga, striptiis on ilus aga kõik paljas ei ole striptiis
Loomulikult on väga valus, kui mees kahe aasta pärast 10 a vanema naisega on õnnelik.
Kui minu naine laseks 10a vanema mehega jalga, oigaksin ka, aga kas stippama hakkaks, selles kahtlen.

Nats võiks enesekriitiline ka olla, ega see mees nüüd ajaviiteks või jommis peaga ka seda vana naist ei hakanud eelistama, ju pidi ikka põhjust ka olema. Mõtle ja rahulikult.
 
eelmisel õigus 26. juuli 2014, kl 22.30
mu laste isa samuti 10a vanemaga nüüd pea 20 a juba õnnelikult koos ja põhjus tõesti selles, et mul polnud pakkuda ja võimaldada mehele rahuliku ja mõnusat äraolemist, sest pind oli väike ja lapsi 4. samuti puudusid mugavused nagu vesi majas sees ja wc oli õues ning telekas läks ka katki...

uuel naisel oli aga tütar juba täisealine ja minu lapsed ning selle naise lapselapsed ühevanused.

mees sai ilusa rahuliku kodu ja mugavustega elamise.

sain siis enda kodus ka tingimused paremaks ja mugavused, ostsime teleka ka - mees thtis tagasi tulla aga me juba olime ise laiutamisega harjunud - ei võtnud tagasi
 
suveromanss 28. juuli 2014, kl 19.33
Juhuseksi korraldamisel on meestel kõige lihtsamaks saagiks seksinäljas üksikema. Kama mida väidetakse, kuid üksikemad on väga lihtne saak, miks nad siis käivad kergesti rajalt maha kui jutu järgi on nii korralikud nii korralikud? Miks peaks mees tahtma endale koju tuua naist, kellel on teise mehe tehtud lapsed käeotsas, on ikka väga meeleheitlik käitumine.

Tänapäeval maksab üksikema kooselule ise peale või mees võtab värskema mudeli.
 
arvamus 31. juuli 2014, kl 20.16
Vastupidi,minu elukogemus just abielunaiste osas ,et harjunud saama või mees ei rahulda ja ainult teiste meeste kaelas rippunud,aga noh oleneb mehest ,kes ei tea või kellele just see meeldibki kui meeldib
 
telefonid õhtuks välja 08. august 2014, kl 00.04
Komandeeringutes käivad abielunaised on küll täiega komposteeritud liha. Kaastunne abielumeestele!
 
kadeduseuss 09. august 2014, kl 20.56
Abielunaisele on kõrvalehüpe vaheldus, üksikemale paratamatus
 
klaab 10. august 2014, kl 14.43
Üksikema ei ole paratamatuse ees, ta võib luua püsisuhte, mitte lasta igasugustel end magatada ja koguda halba kuulsust.
 
üksiema 12. august 2014, kl 12.00
inimesed on jäänud ju väga erinevatel põhjustel üksikemadeks/isadeks.need kes üldistavad on ikka väga madalalaubalised.ja on loogiline et kogenum inimene on ettevaatlikum.
mina ei otsi enda lapsele uut isa,lapsel on isa olema.aga minu tulevane kaaslane peab arvestama et olen ennekõike ikkagi EMA...seda on võibolla tõesti mõnejaoks palju.ärge võtke endale lapsega kaaslast kui te ei oska jagada.
 
edu 12. august 2014, kl 17.39
Jäädki endale meest otsima kui nõuad pereolukorras 24/7 eelmise mehe tehtud lapse ülimuslikuks kuulutamist.
 
eelmisele 12. august 2014, kl 17.57
no sa pole ju mees ka selle õna otseses mõttes.
 
üksiema 12. august 2014, kl 22.21
edu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Jäädki endale meest otsima kui nõuad pereolukorras
> 24/7 eelmise mehe tehtud lapse ülimuslikuks kuulu
> tamist.

kui mees teeb sellise valiku et võtab endale naise lapsega siis muidugi ta peab arvestama lapsega.
Meestel on ju vaba valik kelle ta enda kõrvale võtab.kedagi ju ei sunnita.kui ei meeldi lapsega naine siis minge suure kaarega eemale.ja see kes võtab omale naise lapsega on seda teadlikult ja vabatahtlikult teinud nii et ma ei saa aru mida te nutate.
 
kohe alguses 13. august 2014, kl 21.39
Jama on see, et alguses moosivad üksikemad uut meest nagu jaksavad, pärast hakkavad lõugama, et ise ju mees teadis lastest. Hakaku kohe alguses uue mehe kallal sõimama ja ajusid ke....a.

Miks naised ei ole algusest peale süüdistavad ja eksidega tehtud lapsi esmakohale seadvad fuuriad?
 
osmamm 14. august 2014, kl 15.18
ma olen ka sellele teemale palju mõelnud. eks see loodus ole, mis sunnib oma järglasi niimoodi upitama. aga olgem ausad - kui on ikka a la Sõõrukas kinni saadud (lihtalt näide, ei mõtle konkreetselt teda), siis surutakse laps ikka maha vajadusel küll. kui on tegu väärt uue mehega (kelle jaoks mis väärt on, eksole, mõnele rahakas, mõnele seksimaias mees), siis lapsel prääksuda ei lasta eriti. nii et mehed, kui üksikema julgeb haukuda ja tema laps prääksuda teie kallal, siis SEE NAINE EI TAHA TEID. kui tahaks, oleks vaikus ja pereõnn majas. muidugi juhul kui ise inimene olete, miski pudelit kummutav ja pröökav kasuisa kellegi unelm pole.
 
osmamm 14. august 2014, kl 15.30
siis veel see ka, et suhtes kehtestab reeglid pool, kes vähem armastab. seega kui te ei kujuta oma elu ilma selle üksikemata ettegi, siis jah, tuleb leida mingi kompromiss ja see, kes kompromisse teeb, olete teie. ehk siis jah, üksikema lapsed jäävad tähtsaimaks teie kodus. kui aga teate, et elaksite ka selle üksikemata kenasti edasi, aga iseenesest võiks ju kaunis ja kena kaasa jätkuvalt olemas olla, siis võib väikseid nõudmisi esitada lastele/naisele. et kui ikka tema vastu millegagi ei tule, siis on lugu läbi. milleks end piinata? ja võib kindel olla, et seesama üksikema teie lapsi küll oma valgesse koju plätserdama ei lubaks, nii et.. milleks?
 
üksiema 15. august 2014, kl 10.03
asi ei ole oma lapse upitamises vaid selle et mees peab arvetsama et naisel on laps.et see naine ei saa käija ja olla nii nagu naine kel pole last.ma mõtlen elementaarset mõistmist mitte ülistamist
 
peab arvestama, kas ikka peab? 16. august 2014, kl 13.55
Millega naine kompenseerib mehele tekitatud pidevad ootamised ning pseudoprobleemide äraseedimise?
 
üksiema 16. august 2014, kl 18.14
üksikemad oskavad väga hästi häid mehi hinnata ja hoida aga kuna sellised mõistvaid mehi pole siis pigem olemegi üksi.aga kui peaks kunagi leidma siis küll see mõistmine saab kuhjaga tasutud :)
 
üksiema 16. august 2014, kl 19.09
miks arvatakse kohe et üksikvanem tahab/vajab ülalpidamist.mina teenin küll piisavalt hästi.ja lapsele suurema asjad ostame lapse isaga kahepeale.iga normaalne naine saab aru et laps on tema ja lapse isa asi mitte kellegi teise.te mehed ise mõtlete üle..
 
mõtlematud kohvrid 16. august 2014, kl 19.48
Mõistmine saab sõimu ja sopalasuga tasutud, pagasinaine nõuab alati rohkem, kui tahab vastu anda.
 
üksiema 16. august 2014, kl 20.05
ju Sa sattusid erandi otsa.või oli suhe valedele asjadele rajatud.kui inimestel on sügavad tunded üksteise vastu siis hoitakse ja austatakse yeineteist
 
G600 25. august 2014, kl 20.24
Mnjaa... Mehe seisukohalt nõuab suurt pingutust et võõraid lapsi omaks võtta. Looduses ju näiteks isalõvi murrab troonilt tõugatud isalõvi pojad maha. Puhas bioloogia, elusolen soovib et just TEMA geen edasi kanduks. Seega on ka näiteks oma laste eelisolukorda seadmine võõra mehe eostatud laste ees aru saadav ja bioloogiliselt täiesti mõistetav tegevus.
Mina näiteks tunnistan ausalt et poleks võimeline üksikemaga koos elama. Tõenäoliselt tekiks mul varsti konflikt lastega/laste pärast.
 
Üksikisa 26. august 2014, kl 11.39
Ma ei kavatsegi kedagi naist omale koju tuua kuni oma laps veel koolieas. Ei taha mingeid probleeme stiilis "minu lapsed" versus "sinu lapsed". Kui plika üles kasvab, siis küll, seni lepin tavaliste "juhuotstega".
Ja asi ei ole teiste lastes :)) Asi on minu lapses, miks ma peaks temale stressi tekitama sellega, et toon koju veel mõned lapsed juurde? ;))
 
igati nõus 29. august 2014, kl 20.06
Väga õige ja tark mõtlemine, säästad enda ja lapse närve.
 
üksikema 30. august 2014, kl 08.09
oli minulgi tuttav, kellega hästi läbi sain ja koos aega veetsime.üheealised, mees mõned kuud vanem must.
mõlemad lesed, temal 2 last, minul üks.

sageli olid tema lapsed 4 ja 7 aastane minu ja mu 17 aastase hoida valvata mängida...

kooselu ja abielu kohta ütles mees samuti et ei taha lastele sressi
kui aga mu tütar ülikooli lõpetas ja tööle ning omaette elama asus oli mees kohe sõrmuse ja kooselu jutuga platsis,

saatsin puutaha sest mehel oli siiras põhjendus, et nüüd jätkuvat mul tema tibudele piisavalt aega ja ei pea enam kulutama mu tütrele kuna teenib ise
 
Üksikisa 01. september 2014, kl 10.02
Üksikemale... Umbes nii, vihjad, et mingil ajal võib olla rong läinud?... Mine tea jah, aga ise ma seda ei usu. Ma olen kah siin Delfi avarustel ringi vaadanud ja silma torkab 40+ naiste lausa meeleheitel meeste otsimine. Normaalseid ja vabu mehi pole. Kui laps kord oma elu peale läheb, olen mina vormis, korraliku elamise, hea sissetuleku, puhanud närvikavaga päris ahvatlev kandidaat endast ca 10 a nooremale, või mis ;)? Pealegi uue naise laste kasvatamine ei ole probleemiks ju, pikk kogemus selja taga. Ma isiklikult arvan, et mina küll naise mittesaamise pärast kartma ei pea :))))
 
oi litutajad 02. september 2014, kl 20.30
Mees tegi väga õieti, et varem ei tulnud kooselu jutuga. Naine oleks kohe hakanud solidaarsusjamaga pihta ning pinninud enda täiskasvanud tütrele majanduslikku abi. Kasvatagu naine koos tütre teinud mehega ise seda last.

Tutvumisportaalides ongi puha üksikemad ja muidu mitmenda ringi naised, kes üritavad suurt kala püüda. Vähegi oidu omav mees saab kähku aru, kuidas naist huvitab mehe sissetulek ja positsioon, kui jätta meelega tagasihoidlik mulje, jahtub huvi kiiresti. Ainsad mehe jõukusest mittehoolivad on viiekümnesed tädid, keda huvitab suhtlemisvõime ja hea rahmakas keppi. Teised otsivad ainult sponsorit või muidu lolli, kes nende eksidega tehtud lapsi aitaks ülesse kasvatada.
 
olja 03. september 2014, kl 09.52
ma ei tahaks tegelt üksikisale halvasti öelda, sest et inimene on inimene, aga nu, vahepeal tuleb reaalsust ka meelde tuletada.. kulla inimene, miski tütre ümber plätutav isane pole ühelegi naisele ahvatlev. kui sa ka prooviks praegu kellegagi elada, siis sind jäetaks 6kuu-aasta pärast maha, sest sa ajad ok naise öökima lihtsalt. 100% kindel. jah, sa saad küll endast 10a noorema, ka 15a noorema võid saada, aga suht kindel, et saad nn teise sordi naise, sellise, keda omavanused ei taha, a sul kõlbab noppida.
 
Üksikisa 03. september 2014, kl 13.59
olja Kirjutas:
-----------------------------------------------------
> kulla inimene, miski
> tütre ümber plätutav isane pole ühelegi naisele ah
> vatlev. kui sa ka prooviks praegu kellegagi elada,
> siis sind jäetaks 6kuu-aasta pärast maha, sest sa
> ajad ok naise öökima lihtsalt. 100% kindel.

Sedasama juttu kirjutavad siin enamus mehi just naiste kohta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!