Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Üksikemade haiglaselt kõrged nõudmised?
 
typich 04. juuni 2013, kl 17.45
Naise sünnitatud laps on naise ja selle lapse teinud mehe asi.

Uue suhte alguses moosib naine pildi ilusaks ja varjab oma ambitsioone hakata rahaimejaks. Kui mees on juba kinni püütud, hakkab survestamine, et maksa klaveritunnid kinni ja võiks rahaliselt tolerantsem olla. Naise rahakotis on eksmehe pilt ja käib eksmehe sugulaste sünnipäevadel neli korda kuus, kingiraha võetakse uue mehe rahakotist. Selline olukord on sisuliselt prostituudiga koos elamine.
 
pole vedanud 04. juuni 2013, kl 23.35
aga miks sa siis sellises suhtes oled? tasuta kepp ja puhas särk maksavad ka midagi, ära seda ära unusta.
 
* 05. juuni 2013, kl 21.31
Saan aru, et siin elavad oma pettumust välja need mehepojad, kellel lapseta naist saada ei õnnestu ning üksi ka oldud ei saa, et üksikema tiiva alla on pugenud. Mina oleksin häbi pärast vagusi, kui olen ise lasknud endal naha üle kõrvade tõmmata.
 
** 05. juuni 2013, kl 22.19
* Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Saan aru, et siin elavad oma pettumust välja need
> mehepojad, kellel lapseta naist saada ei õnnestu n
> ing üksi ka oldud ei saa, et üksikema tiiva alla o
> n pugenud. Mina oleksin häbi pärast vagusi, kui ol
> en ise lasknud endal naha üle kõrvade tõmmata.

Asi on pigem selles, et üksikemad on kiired solvujad, kui nende asemel eelistatakse haagiseta naisi.
 
tärnitajale 06. juuni 2013, kl 01.09
no sul pole kumbagi, ja ega ei pea huvi tundma siis lastega naiste vastu. Valik ju tohutu, kas mõni lapsega naine vägistas su siis ära vä?
 
kuulutus 06. juuni 2013, kl 15.00
Otsin jaanipäevaks madratsit, sobib hästi kiimas saamahimuline üksikema. Sobivusel maksimaalselt kolmeöösuhe.
 
kahtlen 06. juuni 2013, kl 21.32
Kuhu see üksikema oma lapse kolmeks ööks panema peab, kas palkad lapsehoidja?
 
kuulutus 06. juuni 2013, kl 22.52
Sõbrannad hoiavad, nii käiaksegi kordamööda litutamas.
 
ads 07. juuni 2013, kl 20.48
Üksikvanem peabki olema valivam ning nõudlikum kui üksik inimene. Hoolimata tõigast, et neid peetakse haagistega ning väänikutega teise sortimendi kaubaks.

Ise oled-elad siis tee mis tahad, kuid lastega tuleb kaasa vastutuse moment ning ma oleks siiralt imestunud, kui iga tahtja uksest sisse ja magamistuppa lastakse.

Pealegi teemaalgataja - kui kurdad, et üksikemad peaksid latti alla laskma, siis ilmselt oled selle "turusegmendi" poole silmad seadnud sellepärast, et vallaliste seas löök kesine samuti? :) Ühesõnaga, kirumise asemel vaata sügavalt peeglist vastu vaatavale klemmile silma ja küsi, miks (kõrgetele) nõudmistele ei vasta.
 
cosmo 07. juuni 2013, kl 23.15
Üksikema peaks olema väga valiv juba enne üksikemaks saamist. Kahjuks on üksikemadus ohusignaaliks kui kõik asjaolud pole teada ja olulistest asjadest naised ei räägi. Mida suudab üksikema lasteta naisest rohkem pakkuda, suuremaid kulusid ja elu lõpuni tema eksidega suhtlemist?
 
cosmorotile 08. juuni 2013, kl 00.51
keegi ei käsi sul üksiemadega ju suhteid luua. see lõpmata hala ajab oksele.
 
rinmimbi 08. juuni 2013, kl 19.29
Ei loogi nendega, nemad tahavad ise suhteid luua ja muudkui solvuvad.
 
ahaa 09. juuni 2013, kl 15.45
eelmisele
olen üksikema ja oi kuida smehed sibavad ja üritavad suhteldi luua, meelitavad küll kommikarpide küll lilledega aga ma ei võta neist ühtegi jutule, st olen nende suhtes tõesti üleolev ja parastav enda issemas.
omal seline tunne,e t vot selle ühe pärast ma karistan teid kõiki, ei võta kedagi jutule
ja kommikargi jagan töökaaslastele, ise ei võta ainsatki, lilled samuti kõikidele laudadele...
 
Anatoli 09. juuni 2013, kl 18.22
Naised laudast tipivad oma unistusi siia:)
 
jaanipäevakeeks 09. juuni 2013, kl 21.03
ahaa Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> eelmisele
> olen üksikema ja oi kuida smehed siba
> vad ja üritavad suhteldi luua

Üheöösuhteid? Täiesti usutav. Muidugi räägitakse seebitamise mõttes suurest armastusest ja sõrmusest. Üksikemad on reeglina kerge saak.
 
ahaa 10. juuni 2013, kl 07.19
ei tea miks peaks kerge saak olema?
üksikemad on tegelikult ülbed ja kõrgete nõudmistega, kui keegi üldse kunagi nende kõrvale võiks sobida sis peab ikka väga korralik mees olema, ei joo, ei suitseta, korralik töökoht ja loomulikult peab austama ja armastama, hoolima nii naisest kui tema lapsest -
et ikka oleks eeskuju tema lapsele või lastele mitte mingi tolgus kes jah üheöösuhet jahtimas

on jah kõrged nõudmised ja pigem olla üksinda kui mõne tolgusega mingit suhet hakatada, veelvähem üheöösuhet..
 
naiste agoonia 10. juuni 2013, kl 09.14
Miks peaks väga tahetud mees minema endale topeltnuhtlust kaela võtma, kas ta peaks olema masohhist?

Hea töökohaga ja karske, treenitud kehaga normaalne mees saab iga kell mõne imekena noore ja lasteta näki, kellel pole eksmehi külla ronimas ja naisega kaasnevaid kulukaid ei tea kelle eostatud lapsi.
 
ahaa 10. juuni 2013, kl 09.38
ja mis te arvate, et noored mehed neid igaühe vastuvõtjaid just sihivadki, kuid korralike elukommetega, majanduslikult kindlustaud noori lesknaisi ikka jahitakse päris kõvasti.
 
justjust 10. juuni 2013, kl 14.35
Õige märkus, rikkaid üksikemasid jahitakse nende raha ja hõlbuelu lootel, võrdsetel juhtudel valitakse alati lasteta naine. Rikas üksikema on hoopis teine asi, ta ei hakka uuelt mehelt pappi pressima ja suudab ise oma rahadega teise mehe tehtud last ülesse kasvatada.

Seevastu on materiaalselt vähekindlustatud, kummalise ja varjatava minevikuga meeleheitel üksikema vägagi ebaapetiitne valik, tal on palju vähem mehele pakuda, sealjuures on suur hunnik kohustusi ja kulutusi teise mehe riistast tehtud lapsele.
 
justjustjust 10. juuni 2013, kl 20.06
ega ei pea neid üksikemasid torkima ja keppi lunima.
ela ise ja lase teistel ka elada.
 
lesk 11. juuni 2013, kl 12.38
olen lesk kolme lapsega ja san enad luga hakkama
kuid nõmedad on need mehed kes arvavad, et nemad on tegijad ja et kuidas sa vaeseke nüüd ilma meheta saad ja elad ja oled, et ikka nemad nõus ja he ameelega aitaks ja soojendaks voodis



Kallikesed, ei ole see häda nüüd nii suur ka et ilma ei saaks

ja tõesti nõme on ja maha teete endid mehekesed - kes teisd pärast enam ikka tahab kui olete käinud kusagul ukse taga kräunumas ja korvi saanud...
 
lesk 11. juuni 2013, kl 16.27
Üksikema elu on raske ja väike juhuseks käib asja juurde. Ise teete end maha naisukesed - kes teid ikka enam tahab. Abielumeestele on vaja meelelahutust.
 
Nõiaella 11. juuni 2013, kl 20.22
Kuhu siis armastus jääb, tolvanid?
 
elis 12. juuni 2013, kl 08.53
Pm iga üksikema teema või artikli juurde tulevad kommentaarid, kus osad siis püüavad tuliselt kinnitada, et nad on täiega pandavad ja abiellutavad ja teised kinnitavad, et ei-ei-ei, teid ei taha mittekeegi mittekunagi. Täiskasvanud inimesed loobivad enesekiitust ja "ähvardusi" puhtalt pandavuse alusel? Ehk siis ühed arvavad, et peamine mainimisväärne väärtus inimesena on olla atraktiivne ja teised arvavad, et suurim õnnetus ja katastroof on olla mitte tahetud (st pada sõimab katelt, onju). See on lihtsalt...täielik idiootsus.
Nojaaa, ma olen ise ka väga palju totaalseid idiootsusi mõelnud-kirjutanud-teinud, aga mingi hetk tuleb meelde, et krt, ma ju olen täiskasvanud inimene, selline idiootsus lihtsalt ei ole adekvaatne.
 
Nõiaella 12. juuni 2013, kl 11.25
Need täiega pandavad ja abiellutavad ei suudaks isegi Nigeerias mehele saada. Banaaniistanduse mumbojumbod käiksid paar korda üle ja kõik.
 
elis 12. juuni 2013, kl 12.47
Ja see oleks loomulikult elu suurim katastroof, kui ei saa mittekunagi mehele :D
 
elis 12. juuni 2013, kl 15.16
Mehele polegi vaja, peaasi et ajutine mees ei oleks ihnur ja saaks tema arvel elada :D
 
teemaalgatajale 13. juuni 2013, kl 17.21
kuule ajukääbikust vanapoisinäss, kas oled naistega suhtlemisel lausa nii saamatu, et ei saa ilma siia üksikvanemate foorumisse roomamata ja siin teemat tegemata enam pihkugi pekstud ve?
 
rooma 14. juuni 2013, kl 18.51
Üksikema on sellesmõttes halb valik,et neil nina ei tööta.Teevad endale kahjulikke otsuseid ja kui selline endale valida siis tuleb endal paratamatult väga halbu otsuseid aksepteerida.
 
inimene 16. juuni 2013, kl 01.32
Üksikema võib olla ideaalne kaaslane üksikisale.
Sõimust ja hukkamõistust üksikemade suunas ei saa hästi aru. Inimesed lähevad ikka lahku, samuti lesestuvad. Eluteed on etteaimamatud ja abielludes ei tea kunagi, millise pöörde elu võtab. Minu mees suri 27 aasta vanuses.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!