Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
Kas mõni üksikema on leidnud endale uue kaaslase?
 
üksi ja lastega 23. mai 2014, kl 18.49
Kuidas see juhtus. Kas mees sobis kohe lastega?
 
no 23. mai 2014, kl 19.18
Nõuanne oleks kui mees lapsi ei salli ,siis elust välja.kooselu oleks võimatu.On ilmas ka häid inimesi .Vali õige ,edu sulle!
 
olin nii lahut. kui ka lesk 23. mai 2014, kl 19.32
2 lapsega ja leidsin 16 aastat noorema partneri väga pikkadeks aastateks . . .)))
 
muidugi 23. mai 2014, kl 19.40
ja isegi mitu st. praeguseks on kolmas ja loodetavasti viimane kuna oleme koos juba 6a ja lapski suureks saanud, aga eelmise kahega ei sobinud just nende ego pärast. Muidu korralikud ja tublid mehed, aga aeg-ajalt arvasid, et mina peaks oma ego alla neelama. Otseselt küll kunagi ei öeldud aga ridade vahelt lugedes oli selge, et nende arvates on nad mulle teene teinud ja seepärast võivad ehk rohkem endale lubada ja ma ei tohiks nii nõudlik olla. Põrgusse, unustagu ära. Läksid sama teed mis esimene, joonelt uksest välja koos asjadega
 
Trulla teematekitajale 23. mai 2014, kl 19.47
Ära hõlju pilvedes ja tule maa peale. Haagisega eite ei taha ju keegi.
 
to oh 23. mai 2014, kl 20.18
lapsega naine on ikka privileeg, ta juba tõestanud, et üldse lapsi saab. teatavasti suur osa tänapäeva noortest ei saagi sellega hakkama.. ja lapsega naisel pole tõesti liivakastis haagistega mängivat lapsmeest tarvis..
 
trulla tralla 23. mai 2014, kl 20.20
no trulla arvab, et lapsega naised peaks nüüd temasuguse tropigi ära korjama, ikkagi mehe nimi ju id kaardi peal. loodab järelnoppimist teha vä?
mansion ghost 23. mai 2014, kl 20.26
Ah, et kohe privileeg. Nunuh!
Aga kuidagi peab ju sponsori leidma. Mitte, et lapsega/lastega naised iseenesest halvad oleks aga ei ärata erilist usaldust. Võib ju sigiv olla aga kas ka igale järgnevale. Mõnel läheks ehk paljuks :)
 
üksi ja lastega 23. mai 2014, kl 21.02
ma olen ise mõelnud, et oleks hea kohata sellist meest kes kohe tahaks lapsi kasvatada. Tegelikult on väga palju selliseid mehi, kes on keskeas lahutanud ja pole oma lapsi ise kasvatanud. Ühel või teisel moel liiga vähe saanud osaleda laste kasvatamisel. Ma mõtlen, et mõne sellise jaoks, kel oma lapsed juba suured, kuid nagu midagi olulist on jäänud elus tegemata, oleks see justkui väljakutse, tunda end veelkord isana. Mu oma laste isa ei osale laste kasvatamises üldse, meil on selle kohapeal tühi koht. Ma ise arvan, et mõnes mõttes on see isegi hea. Ikka parem kui kakelda lastekasvatamise teemadel.
 
poissmees 23. mai 2014, kl 21.22
no, mina võtaks mõne lastega naese kohe niuhti ära.Oleks üks mure jälle vähem, tähendab ei peaks enam selle lapse tegemisega vaeva nägema ja aiga raiskama
 
gissa 23. mai 2014, kl 21.50
oli kaks suhet. koos ei elanud, sest mehed ei olnud piisavalt head isaks olema. olid toredad inimesed, kuid igapäevaseks kooseluks võõra lapsega kõlbmatud. abiellusin lahutatud mehega, kel endal juba täisealised lapsed. temast saigi minu pubekale see ainus ja tõeline isa. nüüd on pubekast endast mees sirgunud. minu abikaasat kutsub ta isaks.
 
gissa 23. mai 2014, kl 21.53
manson ghost
kuule, kas psühhiaatri juurde ei tahaks minna?
sul on ikka tõsine probleem. juba pikemat aega annad oma hädast meile siin delfi vahendusel teada.
sa ju vajad abi.
tee siis ometi midagi. siin kiunumine ja solvamine ei muuda kuidagi sinu elu paremaks.
 
gissa 23. mai 2014, kl 21.56
Trulla
mis te olete selle mansion ghostiga vennad või?
"haagisega naine" - ise mõtled neid kilde välja kohe või?
kui vana sa oled?
12?
mansion ghost 23. mai 2014, kl 22.04
´gissa´, võta palderjani :D)
mansion ghost 23. mai 2014, kl 23.41
" Tegelikult on väga palju selliseid mehi, kes on keskeas lahutanud ja pole oma lapsi ise kasvatanud. Ühel või teisel moel liiga vähe saanud osaleda laste kasvatamisel. Ma mõtlen, et mõne sellise jaoks, kel oma lapsed juba suured, kuid nagu midagi olulist on jäänud elus tegemata, oleks see justkui väljakutse, tunda end veelkord isana."

Oh looja avita, pole oma lapsi kasvatanud ja nüüd võtab võõrad kasvatada. Oma lapsed suureks kasvatada on iseenesest juba piisav väljakutse, mis saab veel olulisem olla.
 
üksi ja lastega 24. mai 2014, kl 01.20
" Tegelikult on väga palju selliseid mehi, kes on keskeas lahutanud ja pole oma lapsi ise kasvatanud. Ühel või teisel moel liiga vähe saanud osaleda laste kasvatamisel. Ma mõtlen, et mõne sellise jaoks, kel oma lapsed juba suured, kuid nagu midagi olulist on jäänud elus tegemata, oleks see justkui väljakutse, tunda end veelkord isana."

just nimelt!! Näiteks võis mees omal ajal olla kriisis ja ei suutnud või saanud nii palju panustada. Inimesed muutuvad. Eluvaated muutuvad. Kunagi ei kujutanud ma ette, et võiksin ise olla mõnele lapsele kasuvanem. Nüüd oleks see täiesti ok.
 
kummitusisa 24. mai 2014, kl 02.26
no mansion ghost ka ju kummitusisa, kelle kiun käib üle delfi. selline rääbakas sattus naise otsa vist küll pimedas ja harvalt.. ja nüüd kiunub, kui naised sooviks kaaslast kõrvale kes lontrus- meeste lapsi aitaks ka kasvatada. sa kummitus lontrus võid vabalt võtta, sind juba visati ju minema. alati lõpetab suhte naine..
aga elukutsete hulgast, kus tasub rohkem vaadata mehi on treenerid, politsei, sõdurid, õpetjad, ühesõnaga need, kes laste eest plehku ei pane..
mansion ghost 24. mai 2014, kl 06.09
Ai-ai, ´kummitusisa´, millest siis kiun, et mees laste juurest minema läks.
Väidad Sa ju: "alati lõpetab suhte naine." Rõhutan ALATI! Ja ega see tegelikult väga vale ka ole :(
Kui koiliblikad enam ei mürgelda naise sisikonnas või on võõrad liblikad tekkinud, on ka mees läinud.
Ja kui see nii on, siis kes see järgmine loll olema peaks :)
 
ghostil on lollakad lapsed? 24. mai 2014, kl 06.30
su lapsed siis vähe debiilsed vä, et keegi neid kasvatada ei taha? kahjuks jah 50% tuleb isalt päranduseks gaasa geneetiliselt..
 
piripiiga 24. mai 2014, kl 09.40
aiiaaa, mansion! sind on elus ikka kõvasti rapitud.
on idiootseid naisi, kes mõtlematult meeste ja laste elusid lõhuvad, aga on ka sama idiootseid mehi. lihtsalt lapsed jäävad enamasti emaga, kõigile meeldetuletuseks, et näe ei saanud hakkama. pole usaldusväärne.
 
häbi 24. mai 2014, kl 18.21
no neil meestel, nagu mansion ghost ja teised, kelle lapsed emaga kasvada, peaks ju tõesti häbi olema, sest isana ja mehena on nad ju läbikikkkunud, et mees osutus slles suures enesearnduses lontruseks ja isa ja abikaasa ametiks kõlbmatuks.
 
mida-mida 25. mai 2014, kl 23.58
Miks peab olema mehel häbi kui naine jääb kellestki teisest mehest rasedaks ja määrib oma titenduse mehele kaela. Miks peab mehel olema häbi kui naine jääb üldse arsedaks ja pole mehelt isegi küsinud, kas tema tahab naisega koos elada. Ja need muud alatused, kuidas mehelt raha välja pressida, eie ei kasvatage aga oma ihiviljad ise oma kulude ja kirjadega naised.Olen naine ja näen elus väga suuri alatusi, mida naised ja õige noorekesed veel , korda saadavad. Põhiline on, kust leida mees kes lapse teeb , edasi tuleb aga kust leida mees, kes raha annab ja kust leida mees, kellele kõik see kinnimaksmine kaela panna. Iga mees peaks nõudma isadustesti tegemist enne igasugust maksmist. Võõrale mehele lambist ei saa mitte keegi alimente kaela sokutada.
 
mees ronis 26. mai 2014, kl 02.02
no mees ju ronis naise voodisse,enne seda võiks ju ka mõistust kasutada või on keelatud?
et mehele nagu vaimne deliirium saabus vä?
ja tõepoolest, kui see mees nagu üritas kooselu ja sellest midagi välja ei tulnud peale laste, siis tõesti ongi ebaõnnestunud ja läbikukkuja mees.
mansion ghost 26. mai 2014, kl 08.12
"ja tõepoolest, kui see mees nagu üritas kooselu ja sellest midagi välja ei tulnud peale laste, siis tõesti ongi ebaõnnestunud ja läbikukkuja mees."

Mis veel peale laste peaks olema kooselu tulem? Kas kummitus on läbikukkunud isana, kui täiskasvanud lastega on vastastikku tugev positiivne emotsionaalne side ja on neile olemas. Jah, ei ole ideaalne, kuid samas ka mitte joodikust vägivaldne liiderlik despoot.
 
Smurf. 10. juuni 2014, kl 12.57
Mina olin oma lapsega üksi kuskil 4,5 aastat. Loomulikult olin ma tutvunud selle aja sees meestega, kes olid toredad ja kes aksepteerisid ka last, aga isarollis ma neid ei näinud ning eelistasin üksi olla. Lõpuks kohtasin meest, kes võttis mu jalust nõrgaks. Meie iseloomud klapivad ja 1,5 pärast meie tutvust tegin ta tuttavaks ka oma lapsega. Nad klappisid kohe hästi ja tütar võttis ta kiirelt omaks. Tunnistan, juba 3 kuu möödudes kolisime kokku ja praeguseks oleme koos olnud 2 aastat. Mehe jaoks on tütar kui oma ja lapse jaoks on mees issi.
Olen isa kasvanud kasuisaga, on mu mees kasvanud kasuisaga ja kasvatab ka äi kasulapsi.

Igal lapsel peaks isa olemas olema :).
 
smurfile 10. juuni 2014, kl 16.18
Siin vist loeb see, et mehed võõraste laste puhul pigem aksepteerivadki pigem tüdrukuid.
Kui lapseks poisipõngerjas, siis keerulisem.
 
kui mees on nii hädas siis 10. juuni 2014, kl 22.14
käib ka mingi peetri trukitud tatikaga üksikema.
 
ostiti ju kaaslast 12. juuni 2014, kl 04.25
miks ennast aga poolmehed ja lapsmehed ja muidu lontrused häirida lasevad?
 
kirjutab ka teemast 11. juuli 2014, kl 18.42
las hullud siin karjuvad, neid saab ignoreerida.
Raagime siis teemast:
mulle teeb tuska, et teema on pystitatud nii, nagu oleks yksikema mingi puude liik. Aga kui inimene nii tunneb siis teeme v6rdluse puudega.
Kysime,
kas keegi sydame stimulaatoriga naine on kaaslase leidnud?
kas keegi yhe jalaga naine on mehele saanud?
kas ylisuurte rindadega naine leiab endale mehe ja kuidas mees siis rindadesse suhtuks, kas aksepteerib?

K6ik need: lapsed, jalad, rinnad, sydamestimulaatorid ja mis iganes veel on ju va'lised na'itajad. M6ned mehed valivad ainult va'limuse ja'rgi ja nendega ilmselt suhet ei saa tekkida. Teised ja'llegi valivad inimest tema olemuse p6hjal. Seega milline sa oled teemaalgataja? R66msameelene ja avatud ja ellu positiivselt suhtuv v6i kahtlustav kibestunud ja eelarvamuste alla mattunud nagu paljud siin teemas hysteeriliselt reageerinud isikud on.
Minu vend igatahes v6ttis endale kahe lapsega yksikema. Ytleb et sai naise koos kaasavaraga ja nii on parem. Ei ole vaja beebi-ea hirme yle elada, lapsed kohe inimese moodi ja saab nendega juba raakida ja midagi ette v6tta. Tema usub et isa on see kes kasvatab mitte see kes seemendab. Super vahva pere juba 5 aastat.
 
olja 14. juuli 2014, kl 11.38
viimane, su enda jutt on suht okse tegelt. oma lapse kohta ikka keegi normaalne ei ütleks, et laps pole alguses inimese moodi. ise oled ka küla pealt saadud väntsuga, onja?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!