Üksikvanem
head nõu palun
carlos 08. märts 2015, kl 19.59 |
...olen 45 aastane leskmees, kahe täiskasvanud tütre isa. Nüüdseks olen valmis ilusaks, armsaks ja soojaks suhteks ühe kena naisega. Pole eales uskunud neti-, kõrtsi ega "sobitamis"tutvustesse.
Palun nõu, kuidas leiaksin inimese, kellega oleks hea ja kellel oleks minuga hea. Olen valmis kaalu langetama, jagama rõõmu ja muret, pingutama uue suhte (pere) nimel. Kodu jm materiaalne olemas, kullakaevajaga minu puhul tegemist pole.
Palun ainult konstruktiivseid soovitusi. Tänud ette!
Palun nõu, kuidas leiaksin inimese, kellega oleks hea ja kellel oleks minuga hea. Olen valmis kaalu langetama, jagama rõõmu ja muret, pingutama uue suhte (pere) nimel. Kodu jm materiaalne olemas, kullakaevajaga minu puhul tegemist pole.
Palun ainult konstruktiivseid soovitusi. Tänud ette!
parim 08. märts 2015, kl 20.25 |
karoliina 08. märts 2015, kl 20.26 |
Üksik41 08. märts 2015, kl 20.40 |
N45 teab millest räägib 08. märts 2015, kl 20.53 |
Kui oled "reaalis" võimeline probleemideta tutvust sobitama (paljud ei oska/julge võõrastega niisama lihtsalt jutustama hakata), siis näiteks on üks võimalus mitmesugustes kollektiivsetes huvitegevustes osalemine ja sealt sobiva kaasa leidmine. Näiteks raamatuklubid, kui oled kirjandushuviline. Eestisisestel teatrireisidel käimine, kui oled teatrihuviline. Loomaaia sõprade klubi või looduse omnibussi üritustel osalemine, kui oled loodushuviline. Jne.
Mis on aga kaasa leidmisest ehk keerulisemigi selles eas, on suhte püsivana hoidmine. Sul on oma kodu olemas, tõenäoliselt on see ka Sulle sobivas eas naisel olemas ja on suur oht, et kumbki ei taha ei enda kodust loobuda ega ka võõrasse elamisse kolida. Ja veel vähem mingit uut ühist elamist soetama hakata. Olen ise selle läbi elanud ja tea, millest räägin. Meil õnneks vist asi laabus.
Mis on aga kaasa leidmisest ehk keerulisemigi selles eas, on suhte püsivana hoidmine. Sul on oma kodu olemas, tõenäoliselt on see ka Sulle sobivas eas naisel olemas ja on suur oht, et kumbki ei taha ei enda kodust loobuda ega ka võõrasse elamisse kolida. Ja veel vähem mingit uut ühist elamist soetama hakata. Olen ise selle läbi elanud ja tea, millest räägin. Meil õnneks vist asi laabus.
nõu 08. märts 2015, kl 20.54 |
milleks oma võimalusi kärpida ja netitutvused kohe päris välja jätta? Internet on kontakti saamiseks sama hea kui teised kohad. Tutvumise kuldreegel on teha ennast kättesaadavaks teistele tutvujatele, ega kohusta millekski. Hobikoolitustel tutvumine on hea võimalus leida sarnaste huvidega inimesi.
piripiiiga 08. märts 2015, kl 22.09 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 410 |
ahhaa 08. märts 2015, kl 22.58 |
ohhoo 08. märts 2015, kl 23.12 |
Ma olen baaris ja.klubis tutvunud kahe naisterahvaga kes on olnud täielikud libuhakatised ja neid olen ka hiljem samades kohtades erinevate partnerite kaelaümber näinud!!!... aga juhus võibolla pime!Minule isiklikult meeldib kuskil üritusel inimest silmanurgast vaadata-välimus,kõnnak,näo miimika jne.Läbi interneti ma seda ei saa mida lives! Ma ise lähen näiteks Jazzkaar -e kahele kontserdile ja viskan seal silma.
naine 12. märts 2015, kl 13.41 |
juhus on pime. mina olen tutvunud kõigi oluliste meestega oma elus keset tänavat. lihtsalt pilgud kohtuvad, jäävad pidama ja mees astub ligi. nii et liigu ringi ja naerata inimestele. kui ise oled avatud, siis on seda ka teised ja tutvumine käib kiirelt. edasi on juba aega vaadelda ja valikuid teha...
mis puutub kokku kolimisse, siis ka siin on ju võimalik kõigepealt harjuda ja mõnda aega kasvõi visiitsuhet proovida. kui on tegemist sobiva inimesega ja mõlemad on asjast huvitatud, siis kindlasti areneb suhe edasi. aga ei maksa kohe teha mingeid põhjapanevaid otsuseid nagu sina müüd, mina ei müü... küll elu paneb ise kõik paika. selles eas inimestel peaks ka piisavalt elutarkust olema.
edu ja julgust teha esimene samm !
mis puutub kokku kolimisse, siis ka siin on ju võimalik kõigepealt harjuda ja mõnda aega kasvõi visiitsuhet proovida. kui on tegemist sobiva inimesega ja mõlemad on asjast huvitatud, siis kindlasti areneb suhe edasi. aga ei maksa kohe teha mingeid põhjapanevaid otsuseid nagu sina müüd, mina ei müü... küll elu paneb ise kõik paika. selles eas inimestel peaks ka piisavalt elutarkust olema.
edu ja julgust teha esimene samm !
kolm punkti 22. märts 2015, kl 01.35 |
Cat40 22. märts 2015, kl 13.11 |
Netitutvus on päris arvestatav variant. Paar aastat tagasi oli mul seis sarnane teemaalgatajale. Jäin siinsamas delfi naistekas niisama "plära"teemas ühe tegelasega lobisema, siis kolisime jutuga üle google talki ja mõne aja pärast saime silmast-silma kokku. Nii ma toreda inimese enda ellu leidsingi.
Kui nett kõrvale jätta, siis minusuguse üsna tagasihoidliku ja kodukeskse lastega lesknaisega baaris või pidudel kohtuda ei oleks olnud võimalik. Väljas või poes ilmselgelt ka keegi ligi poleks astunud, sest mul on enamasti mõni pisematest lastest kaasas, pigem arvatatakse sellisel juhul, et tegemist on juba suhtes inimesega. Tõenäolisem olnuks kedagi enda kõrvale leida ehk tööringkonnast või siis metsa vahel tervisejooksu tehes või ka spordiklubist.
Kui nett kõrvale jätta, siis minusuguse üsna tagasihoidliku ja kodukeskse lastega lesknaisega baaris või pidudel kohtuda ei oleks olnud võimalik. Väljas või poes ilmselgelt ka keegi ligi poleks astunud, sest mul on enamasti mõni pisematest lastest kaasas, pigem arvatatakse sellisel juhul, et tegemist on juba suhtes inimesega. Tõenäolisem olnuks kedagi enda kõrvale leida ehk tööringkonnast või siis metsa vahel tervisejooksu tehes või ka spordiklubist.
miski pole võimatu 23. märts 2015, kl 23.59 |
carlos 03. aprill 2015, kl 01.32 |
Tiina- teemaalgatajale 03. aprill 2015, kl 09.12 |
carlos 03. aprill 2015, kl 19.49 |
Tere jälle 03. aprill 2015, kl 21.50 |
Lisa postitus