Üksikvanem
Alimendid eksmehe uue naise kaudu.
Marju 13. august 2015, kl 20.12 |
Eksmehel on oma firma, mis paraku läks pankrotti. Hetkel maadleb oma ettevõtte võlgadega.
Eksmees maksis alimente ilusti, aga nüüd siis ei ole midagi enam maksta. Alimente kohtu kaudu määratud ei ole, on suuline kokkulepe, et maksab.
Eks on uuesti abielus naisega, kellel on hea ametikoht.
Kui ma nüüd annan eksmehe kohtusse, kas siis kohus saab nõuda, et eks maksaks kohe raha, kuna eksmehel ju on siiski teatud mõttes sissetulek olemas. Uue naise raha on ju ühisvara nende abielus.
Kas uue naise sissetulek on ka minu eksmehe sissetulek?
Eksmees maksis alimente ilusti, aga nüüd siis ei ole midagi enam maksta. Alimente kohtu kaudu määratud ei ole, on suuline kokkulepe, et maksab.
Eks on uuesti abielus naisega, kellel on hea ametikoht.
Kui ma nüüd annan eksmehe kohtusse, kas siis kohus saab nõuda, et eks maksaks kohe raha, kuna eksmehel ju on siiski teatud mõttes sissetulek olemas. Uue naise raha on ju ühisvara nende abielus.
Kas uue naise sissetulek on ka minu eksmehe sissetulek?
ohjaah 13. august 2015, kl 20.44 |
Hei! 13. august 2015, kl 20.45 |
no kui kõik on ühine 13. august 2015, kl 21.07 |
OMG 13. august 2015, kl 21.08 |
rumal naine 13. august 2015, kl 21.52 |
Cätlyyn 13. august 2015, kl 21.55 |
Minul on sama mure et tahan et eks mind toetaks,aga lapsed elavad tema juures ja nõu ande telefon ütles et ma ei saa midagi Mu sõbrad ei saa ka mind peale palgapäeva palju toetada sest neil on omad naised Ma palusin et ta teeks midagi minu heaks aga ta saatis mind pikalt ja ütles et tal on kulud
Kas ma saaksin toitja kaotus pensioni ja eksi oma lapsed üljanud meeste ulka panna
Kas ma saaksin toitja kaotus pensioni ja eksi oma lapsed üljanud meeste ulka panna
pärisraha 13. august 2015, kl 22.39 |
Cätlyyn 13. august 2015, kl 22.45 |
Te olete vastikud ma tõesti palusin abi ja ületasin ennast ja mul on õigus saada toetust eks käis ja remontis ainult pmst ahju ära aga ta ei anna mulle raha puude jaoks räägib aint oma kuludest lastega aga mees peab oma eks naist toetama ma saan vaevu kokku te mõelge mis maksab sigaretipakk ja kui ma tantsima lähen siis on vaja ka asju palju maksab kohtu kase et talle toitja kaotus pensjon peale panna
kuri 13. august 2015, kl 23.13 |
pole lugu, kas haiged või mitte 13. august 2015, kl 23.24 |
Kuidas seadus on? 14. august 2015, kl 13.57 |
Mul tekkis aga küsimus, kuidas siis seadus on?
Minu meelest on nii, et kui mees peaks surema, siis on uue naise kontol olev raha mehe ja uue naise ühisvara ja mingi summa pärib sellest ju mehe laps. Juhul kui muidugi mees ja uus naine ei ole mingit testamenti ja abielu lahusvaralepingut teinud. seega kui seda asja nii vaadata, siis on ju küll eksmehel raha olemas.
Tegelikult oleks päris huvitav teada,kuidas seaduse järgi selle asjaga on. Kas uuele naisele võib tekkida kohustus maksta mehe eksnaisele raha, näiteks kui mees on töötu, töövõimetu, pankrotis jne?
inimlikust seisukohast on muidugi ebaõiglane, kuid seadused ongi tihti ebaõigalsed.
Minu meelest on nii, et kui mees peaks surema, siis on uue naise kontol olev raha mehe ja uue naise ühisvara ja mingi summa pärib sellest ju mehe laps. Juhul kui muidugi mees ja uus naine ei ole mingit testamenti ja abielu lahusvaralepingut teinud. seega kui seda asja nii vaadata, siis on ju küll eksmehel raha olemas.
Tegelikult oleks päris huvitav teada,kuidas seaduse järgi selle asjaga on. Kas uuele naisele võib tekkida kohustus maksta mehe eksnaisele raha, näiteks kui mees on töötu, töövõimetu, pankrotis jne?
inimlikust seisukohast on muidugi ebaõiglane, kuid seadused ongi tihti ebaõigalsed.
Tooni 14. august 2015, kl 15.17 |
Kuidas seadus on? Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mul tekkis aga küsimus, kuidas siis seadus on?
>
> Minu meelest on nii, et kui mees peaks surema, si
> is on uue naise kontol olev raha mehe ja uue naise
> ühisvara ja mingi summa pärib sellest ju mehe lap
> s. Juhul kui muidugi mees ja uus naine ei ole ming
> it testamenti ja abielu lahusvaralepingut teinud.
> seega kui seda asja nii vaadata, siis on ju küll
> eksmehel raha olemas.
> Tegelikult oleks päris h
> uvitav teada,kuidas seaduse järgi selle asjaga on.
> Kas uuele naisele võib tekkida kohustus maksta m
> ehe eksnaisele raha, näiteks kui mees on töötu, tö
> övõimetu, pankrotis jne?
> inimlikust seisukohas
> t on muidugi ebaõiglane, kuid seadused ongi tihti
> ebaõigalsed.
-.---------------
sellist seadust ei ole
kuid on aga seadused mille alusel saab uus naine, eriti sis kui ta eiole abikaasa nõuda mehe täisealistelt lastelt nt mehe üürikulusid viidates, et mees on tema üürnik, saab lasta end ka vormistada hooldajak smehele ja vajaudusel nõuda mehe lastelt kov kaudu oma nn vaeva tasumist.
> Mul tekkis aga küsimus, kuidas siis seadus on?
>
> Minu meelest on nii, et kui mees peaks surema, si
> is on uue naise kontol olev raha mehe ja uue naise
> ühisvara ja mingi summa pärib sellest ju mehe lap
> s. Juhul kui muidugi mees ja uus naine ei ole ming
> it testamenti ja abielu lahusvaralepingut teinud.
> seega kui seda asja nii vaadata, siis on ju küll
> eksmehel raha olemas.
> Tegelikult oleks päris h
> uvitav teada,kuidas seaduse järgi selle asjaga on.
> Kas uuele naisele võib tekkida kohustus maksta m
> ehe eksnaisele raha, näiteks kui mees on töötu, tö
> övõimetu, pankrotis jne?
> inimlikust seisukohas
> t on muidugi ebaõiglane, kuid seadused ongi tihti
> ebaõigalsed.
-.---------------
sellist seadust ei ole
kuid on aga seadused mille alusel saab uus naine, eriti sis kui ta eiole abikaasa nõuda mehe täisealistelt lastelt nt mehe üürikulusid viidates, et mees on tema üürnik, saab lasta end ka vormistada hooldajak smehele ja vajaudusel nõuda mehe lastelt kov kaudu oma nn vaeva tasumist.
Seadus on olemas 14. august 2015, kl 23.21 |
Marju Kirjutas:
> Eksmehel on oma firma, mis paraku läks pankrotti.
> Hetkel maadleb oma ettevõtte võlgadega.
> Eksmee
> s maksis alimente ilusti, aga nüüd siis ei ole mid
> agi enam maksta. Alimente kohtu kaudu määratud ei
> ole, on suuline kokkulepe, et maksab.
> Eks on uu
> esti abielus naisega, kellel on hea ametikoht.
>
> Kui ma nüüd annan eksmehe kohtusse, kas siis kohus
> saab nõuda, et eks maksaks kohe raha, kuna eksmeh
> el ju on siiski teatud mõttes sissetulek olemas. U
> ue naise raha on ju ühisvara nende abielus.
> Kas
> uue naise sissetulek on ka minu eksmehe sissetule
> k?
Las kohus otsustab. Mis abi sa siit foorumist soovid?
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/riigikogu-vottis-vastu-seaduse-mis-pitsitab-elatisrahavolgnikke?id=70822547
> Eksmehel on oma firma, mis paraku läks pankrotti.
> Hetkel maadleb oma ettevõtte võlgadega.
> Eksmee
> s maksis alimente ilusti, aga nüüd siis ei ole mid
> agi enam maksta. Alimente kohtu kaudu määratud ei
> ole, on suuline kokkulepe, et maksab.
> Eks on uu
> esti abielus naisega, kellel on hea ametikoht.
>
> Kui ma nüüd annan eksmehe kohtusse, kas siis kohus
> saab nõuda, et eks maksaks kohe raha, kuna eksmeh
> el ju on siiski teatud mõttes sissetulek olemas. U
> ue naise raha on ju ühisvara nende abielus.
> Kas
> uue naise sissetulek on ka minu eksmehe sissetule
> k?
Las kohus otsustab. Mis abi sa siit foorumist soovid?
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/riigikogu-vottis-vastu-seaduse-mis-pitsitab-elatisrahavolgnikke?id=70822547
pole oluline 16. august 2015, kl 01.15 |
lollile milfile 17. august 2015, kl 21.28 |
vastuseks Cätlyyn 28. august 2015, kl 22.42 |
ära ähvarda midagi 30. august 2015, kl 05.47 |
aina paremaks läheb... 04. september 2015, kl 15.22 |
Kust tulevad sellised arvamused, et eksmehe uus abikaasa peab mehe võlgu ja kohustusi kinni maksma?
Ja et naine sissetulek = mehe sisetulek. :D
Normaalne naine ei jäta abielludes asju juhuse ja mehe "saamatuse" hoolde, pigem valib juba abielludes varalahususe.
Ja nii ei saa keegi naine rahakoti ligi, mehe kohustused ei võrdu tema abikaasa kohustustega.
Kui mehel pole hetkel tööd ja firma on pankrotis, siis peab mees minema tööd otsima ja siis saab oma kohustusi taas korralikult täita.
Ja et naine sissetulek = mehe sisetulek. :D
Normaalne naine ei jäta abielludes asju juhuse ja mehe "saamatuse" hoolde, pigem valib juba abielludes varalahususe.
Ja nii ei saa keegi naine rahakoti ligi, mehe kohustused ei võrdu tema abikaasa kohustustega.
Kui mehel pole hetkel tööd ja firma on pankrotis, siis peab mees minema tööd otsima ja siis saab oma kohustusi taas korralikult täita.
Lisa postitus