Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üksikvanem
kus söögikohas see Mihkel töötab?
 
õeke 02. november 2008, kl 23.06
Need, kes te siin imestate, et Mihkel kelnerina töötades hakkama saab, siis kõige pealt ma küsiks teilt: paljud teist kritiseerijatest üldse näinud on, kuidas Mihkel oma tööd Dorpatis teeb? Nii ja nüüd pange oma suud kenasti lukku.
Mihkel teeb oma tööd väga hästi, profesionaalselt ja kohusetundlikult. Tõsi palgad pole just kiita, aga see ei tähenda et Mihklil raha poleks. Ta pole selline nagu Jaak, kes kõik kõrist alla kallab, vaid inimene, kes oma kulutusi hästi planeerib ja seega oskab kokku hoida.
 
M38 03. november 2008, kl 01.55
No pagan, mis kuradi jutt naiste poolt? Jagada mehed vaid kaheks tüübiks...
Kohe tunda, et siin kirevad enamuses vaid saamatud tegelased, kes pole elus ühtegi tõelist meest kohanud. Valdavalt lahutatud perede sigitised, kibestunud emade kasvatised. A'la Mannu.

Muutusin ise ka õelaks, tuleneb sõnast "õde" :D Täiesti marru ajab Eesti emaste ving, kahjuks näitab elu hoopis midagi muud. Eesti emased oskvadki vaid vinguda, mõni üksik nende hulgast vahetevahel ka süüa teha, koristada ja mõnda tööriista käes hoida. Iseseisev mõtlemisvõime on juba püüdmatu pilotaaž.

Õnneks on ka tõelisi naisi, kes lisaks ürgsele naiselikkusele suudavad peaaegu kõike teha. K.a. ise mõelda ja ennast arusaadavalt ning huvitavalt verbaalselt väljendada. Kuid neid on palju vähem, kui sama teha suutvaid tõelisi mehi. 20 aastane kogemus abieluinimestega väidab suhtarvuks 10 tõelist meest 5 tõelise naise kohta. Kokku juhtuvad neist omakorda 2 paari. Õnneks oleme meie ühed õnnelikud... Ja nii muudkui näed ja vaatad ümberringi, kuidas kohati mõttetud inimesed mõttetut elu elavad. Kui ikka muidu tõeline mees omale absoluutselt mõttetu küljeluu võtab ja sellega sada titte treib, siis tühjusetundest kas jooma või maailmavalu kurtma hakkab, litsimajadesse jookseb etc, on ka tema muutunud mõttetuse pärisosaks. Vanusevahemikuks 40-45 on viiest tõelisest naisest 2 siis esimesel õnnelikul ringil, 2 teisel aga nüüd õnnelikul ringil ja 1 kahjuks jäädavalt vallaline. Kümnest algselt tõelisest mehest on aga 5 muutunud kaltsudeks. 1 samamoodi uitab üksi ilmas ja miskipärast selle tõelise naisega kokku ei puutu.
 
n37 03. november 2008, kl 08.08
"Eesti emased oskvadki vaid vinguda, mõni üksik nende hulgast vahetevahel ka süüa teha, koristada ja mõnda tööriista käes hoida. Iseseisev mõtlemisvõime on juba püüdmatu pilotaaž."


tekkis küsimis: millist tööriista peaksid naised käes oskama hoida?kirvest, trelli, veinipudeliavajat?
 
N49 03. november 2008, kl 10.30
malakat M38 taoliste kasvatamiseks
 
M38 03. november 2008, kl 15.06
Kui juba tekkis nii rumal küsimus n37'el, siis millest me edasi üldse räägime? Käärid, nõel, kudumisvardad, supikulp, lihahaamer - need kõik on tööriistad. Just enamjaolt NAISTE tööriistad ja need PEAVAD naistel käes püsima. Aga tõesti ka kirves, vasar, labidas, reha, luud jne. Sest ka neid läheb naistel elus vaja kasutada. Nõus, nende riistadega PEAB mees kordi paremini toime tulema ja tõeline mees tuleb ka.

Tõelistel naistel püsivad ka 21.sajandil käes lisaks nimetatutele värten, kangastelje süstik aga ka arvutihiir, nõudepesumasina nupp või satipult. Ja meestel käsisaag, luisk, Gotlandi käia vänt, jootekolb, suruõhuhaamer jne. Aga ka naiste tööriistad teatud piires.

Minul isklikult on suurim raskus supikulbiga, no kohe pole elu sees söögitegemine huvitanud. Nälga ei jää aga seda teha ka ei oska. Samas ma ka ei virise söögiga, nagu enamik meestest. Lobi laual ja elu ilus. Kuigi ma saan perfektselt hakkama ka triiksärgi varrukale nööbi tagasi õmblemise või lihtlabase salli heegeldamisega, siis on tunduvalt meeldivam, kui selle teeb ära abikaasa. Sel ajal vibutan väljaspool tööaega arvutihiire ja ülikoolidiplomi asemel haamrit või mutrivõtmeid ja ehitan mõne maja, auto või kasvõi mööblitüki. Sama teeb ka abikaasa, vehib näiteks rehaga või istutuslabidaga...
 
noorik 03. november 2008, kl 15.50
muud ei ole teha kui siin üksteisele mingeid vingeid vaimukusi kirjutada või?
 
sai 03. november 2008, kl 17.36
tegelikult sai mihkel puulõhkumisega hakkama küll ju..
 
ahnii 03. november 2008, kl 21.17
ma elasin dorpatis mitu head päeva , pea et paar nädalat , aga mihklit justkui ei näinud, hommikukohv oli seal jube lahja ja pidevalt pidi tuletama meelde teenindajatele et see v teine asi on puudu v otsas, seda ka lõunalauas kus kolm tibi jahvatasid leti taga omavahel ja kui ma küsisin magustoidukausse siis keegi ikka venitas end neid tooma, ju on tõesti madal palk, ei tea, aga uimerdised on seal teenindajad tõepoolest
 
frutti 04. november 2008, kl 23.13
Õige!
p.jensen@mail.ru
 
vaataja 05. november 2008, kl 15.30
Ma sooviks kah selles hotellis ööbida, kus on kelner ettekandja too Mihkel, sümpaatne ja asjalik inimene, kellel on aega inimest ära kuulata ja teda meeldivalt teenindada. Et kui tartusse juhtun, enne panen selles hotellis kohad kinni.Dorpat. Suurepärane.
 
Oeh 06. november 2008, kl 12.16
Vaene Mihkel ja tema vastamata armastus oehh..
 
mai 07. november 2008, kl 08.20
Mihklis puudub mehelikkus,veidi emane tüüp.
 
siisi 10. november 2008, kl 22.12
Mida ta siis tahtis, kas suhet Rutiga või lihtsalt näitas selget ükskõiksust kõige suhtes.Jaakki ei saanud pihta, et ei üritagi meeldida.Piinlik oli see, et viis naise kohvikusse ja selle asemel, et midagi tellida, võttis välja ajast-arust astroloogia raamatu.Telliski ainult tagasihoidliku tee, oleks kasvõi koogigi olnud nõus omalt poolt juurde lisama.See venekeelne raamat oli küll mõttetu kaasa vedada, sest suvepäeval seda telliskivi tõlkida suht nõme.
Teised ei olnud pärast ükskõikset käitumist temaga viisakad, aga arusaadav, kui oled saates nagu mõistatuslik kesksoost ufo.Muidu ju sümpaatne poiss, kui oleks minu naabripoiss, aga temaga asju ajada, siis pead temaga ennast ühele lainele uimerdama ja palju aega varuma.
 
. 13. november 2008, kl 00.17
Mihkel ei ole vist ettekandja,paistis rohkem abitööline olevat seal.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!