Mmmmm, Raivo, "mu lemmik":), tundsid end kohe nii puudutatuna:), et see Anjale mõeldud kolm lauset:
"Vaevalt, et la femme on leivakombinaadis töötav pagar Tanja. :) Tema elukutse jääb sellest küll päris kaugele.. Nii, et Anja paneb ka oma oletustega mööda."
....torkasid kohe su egot? Mh? Ei ole hullu. Ma olen küll ehk sinu meelest lootusetult rumal, aga antud juhul ei saanud sina minu öeldust aru.
Ega selleski midagi häbiväärset pole kui ma end eriti helgeks peaks ei nimeta. See ju puhas tõde ja tõega on vaja leppida.:))))
Sa harrastuspsühholoogina ju tead, et see minupoolne provokatsioon kandis taas vilju.:) Mitte iialgi ei tohi suure egoga mehele öelda, et ta rumal on või, et ta midagi ilmselget pole taibanud ja kahelda tema võimekuses. Eriti jube on see kui seda tehakse paljude naiste juuresolekul näiteks või noh, foorumikülastajate silme all.:) Olgugi, et me siin anonüümselt sõna võtame, ikkagi kuidagi solvav..... kas pole nii?:)
Ja sellest vanasõnast veel nii palju, et see ei olnud minu poolt sugugi mitte parastamisena mõeldud. Õlakehitusega nentisin vaid fakti, aga seda ju siit näha pole. Võimalik, et oleks pidanud ütlema hoopis "Tegijal juhtub." ja Raivo oleks rahule jäänud.:)
Hm, küsiks, et kas sul läks siis nii halvasti, et tundsid, et ma sind parastan? Kõigest üks õhtusöök ja jutuajamine igavuse peletamiseks, mis selles halba on? Halb oleks see siis olnud kui oleksid enda meelest tõeliselt kuuma tükiga pärast einestamist hotellituppa läinud ning alles seal avastanud, et tegu on mehega naiseriietes, näiteks.....:))))))))))
On au kuuluda tõeliste eestlaste hulka.:))))) Oi jummel, naerma ajab kohati see RRi vajadus kedagi siinseist portreteerida ja liigitada üheks või teiseks. Samas, anna aga tuld, ehk keegi reageerib veel.:)))))
Võid ju küsida, et miks mina siis sinu kirjtükile siin vastasin, et kas allusin ka provokatsioonile? Selle ennetamiseks selgitan, et tegin seda selleks, et vastamata jätmise puhul arvatakse, et sul ongi õigus ja panthril on suu vett täis kohe sellise tõelise mehe väljaütlemise peale.....:))))))) Tundsin, et on vaja selgitust, et eksiarvamusi ei tekiks.:)
Mõnusat suvist päevajätku kõigile.