Tere.
Kuidas suhtute teie sellisesse suhtesse, kui mees on 32a ja naine on 50a vanune? Mõlemad elavad üksinda ja enam-vähem ühes piirkonnas.
Kas mehel on üldse mõtet hakata naisele seda välja näitama, et too talle väga meeldib?
Kas sellest võiks üldse midagi head tulla või hoopis rikub mees sellega enda praeguse sõbraliku suhte tolle naisega?
Vanusevahe ei ole ju liiga suur, kuid tavaliselt oleme ju harjunud sellega, et mees on naisest vanem. Vastupidine olukord tundub ju kõikidele väär? Kas see ongi siis väär? Ehk peaks mees püüdma iseendast võitu saama ja püüdma enda tundeid varjata? Sest teised inimesed hakkaksid ju naerma ja tolle naise olukord võiks selle tõttu kujuneda üsna keeruliseks kui neid kusagil koos nähtaks. Arvan vist õigesti?
Kas teile tundub see normaalne, kui 32a mees soovib olla koos 50a naisega? Ma ei mõtle just seksuaalvahekorda, pigem seda, et mees sooviks temaga koos aega viita, et teda rohkem tundma õppida. Ja kui nad pikema aja möödudes, kui on juba selge, et nende iseloomud jms. klapivad, lõpuks jõuavadki voodisse, kas see oleks teie silmis õige?
Kas 50a naine võiks üldse mõelda suhtest 32a mehega?
Ma sooviksin teie arvamusi selle kohta. Eriti oodatud on 50a vanuse lähedal olevate naisterahvaste arvamused.
Igaks juhuks lisan siia, et minu jaoks on teie arvamused olulised ja ma ei teinud siia seda teemat lihtsalt niisama lõbu pärast.