Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
sügisene luulenurgake
panter 23. oktoober 2010, kl 19.02
Kohe näha, et vanad sõbrad :)
räägivad teemal, mis nii habras
eks see olegi ju lõpuks hea
kui siin sõnu ritta sead
ja siis oma
hingevaevast
vabaned ja tänad
taevast.

Tegelikult tahtsin öelda, et hästi vahva on see, et luuleteema leiab kirjutajaid, kes mitmekesistavad seda siin oma mõtete-tunnete ja väljaütlemistega.:) Armas.
 
חַי 24. oktoober 2010, kl 00.09
חַי-le - :)))))

Kummalise kindlusega väidad mu kohta asju, millest sa midagi ei tea. Ei puudunud mu lapsepõlves armastus, kuid mehe ja naise armastus on ju erinev vanemate-laste
või sõprade vahelisest armastusest. Kui mehe-naise armastuses veel "võtangi oskamatult tükikese siit ja tükikese sealt", siis annab see kokku rohkem, kui eales olen tundnud. Ja ei kahetse tõesti midagi. Aeg näitab, mis edasi saab.
 
* 24. oktoober 2010, kl 00.30
kas just kahetsed, aga sa ei ole olukorraga rahul, kripeldab, sest muidu sa siin foorumis ei käiks. on sul abikaasa? talle valetad? see ongi ainuke põhjus, miks ma sinust lugu ei pea ja seda ei saa enam toimuma ka, juba ammu arusaadav. eales oled tundnud mida? armastust mitme vastu korraga? sellise jutuga võid pöörduda lollidefoorumisse, midagi tõsist see küll ei ole. armastus on jagamatu, seda ei saa jagada mitme vahel ega pakkuda kõigile.
 
* 24. oktoober 2010, kl 00.40
võib-olla ma olen oma ütlemistes julm, aga lähedasi peab hoidma, oma lähedasi, mitte armukesi ja korjama palukesi. kunagi võib kõik maksta kätte. inimene, kellest ei hoolita või kes tunneb end üleliigsena, see võib minna ära. võib haigeks jääda. igas mõttes.
 
חַי 24. oktoober 2010, kl 00.54
*
Ei ole mul abikaasat ega lapsi; mõlema "silmarõõmugagi" suhe (veel) nö platooniline; ei valeta ka kummalegi. Samuti pole kunagi otsinud suhet mitme vastassooesindajaga korraga ega ka seotud vastassooesindaja(te)ga. Lugu on keerulisem ning siin käin teistel põhjustel; tulen toime ka sinu lugupidamiseta.
 
* 24. oktoober 2010, kl 01.07
rõõm kuulda.
kas sa oled nii kindel, et ei peta kumbagi silmarõõmu? kui üks neist teada saaks, et lipitsed veel kellegagi, siis arvatavasti üks neist taanduks. miks peab olema kaks silmarõõmu? kas ühest ei piisa? täiendavad nad teineteist? kui mul oleks kahe vahel valida, siis ma valiks kolmanda, sest see näitaks, et kumbki pole päris see. vabanda, mul sõitis laps kiirabiga haiglasse ja ma unetu, ootan tulemusi. kui keegi "lõbustaks", kui nii öelda.
 
חַי 24. oktoober 2010, kl 01.09
חַי-le lisaksl:
Ja küllap tead isegi, et südamevalu, "hingetorm", kõiges kahtlemine jne ei tähenda veel automaatselt kahetsust.
 
* 24. oktoober 2010, kl 01.12
parem kaon siit. kuna ma olen piisavalt õel, siis juhtuvad meiega igasugused pahad lood. ma pean tagasi tõmbuma, aitab küll. kurjus tuleb ringiga või muul moel tagasi, st et süütud võivad kannatada. mis see üldse minu asi on, mida sa teed.
 
' 24. oktoober 2010, kl 01.14
ma arvasin sind tundvat, et tundsin ära, aga ehk ma ei tunnegi.
 
חַי 24. oktoober 2010, kl 01.17
*, ole tubli, see on sul kahtlemata suur mure; võime u 20 min sellest (või millestki muust) vestelda. (Oma südameasjadest ma praegu rohkem rääkida ei taha.) Siis püüan magama jääda, sest homme on tegemist ning esmasp. hommikuks tahan hästi välja puhata.
 
* 24. oktoober 2010, kl 01.20
enivei, vali ta siis oma südamehääle ja -otsuse järgi, ehk siis saab asja. kummalgi on ikka ju eelis ometi.
 
* 24. oktoober 2010, kl 01.24
mul on pea muredest nii paks, et muule ei mõtlegi. olen kuskilt lugenud, et vanemate vahelised või peresisesed riiud vms halb kliima põhjustavad haigusi. kuidas saab ootamatult tekkida suurte valudega neeruvaagnapõletik?
 
חַי 24. oktoober 2010, kl 01.31
Püüa hetkel (mõttes) oma last toetada, palju oskad ja suudad, ning ära süüdista ennast ega teisi tema haiguses. Nii lihtsalt ja üheselt need asjad ka seotud pole ning sarnase analüüsiga võid vajadusel tegeleda millalgi hiljem.
 
חַי 24. oktoober 2010, kl 01.36
Kui soovid, räägi täpsemalt oma lapsest. Ma ei ole pädev andma meditsiinilisi nõandeid, kuid eks neeruhädadel või olla mitmeid põhjusi ning mõned neist võivad alata hiilivalt ja siis ägeneda.
 
חַי 24. oktoober 2010, kl 01.41
Loodan, et saad edaspidi ka oma last ravivate väljaõppinud meedikutega nõu pidada. Kui suudad, hakka nt kohe praegu oma küsimusi (lapse haiguse kohta) üles kirjutama, siis ei lähe nad pärast ähmiga meelest.
 
* 24. oktoober 2010, kl 01.44
no ma ei tea, ma arvasin, et lapsed sul ikka on.
kuidas saab valede võrgus nii hästi välja puhata, on imekspandav.
 
חַי 24. oktoober 2010, kl 01.45
*, ega sa oma lapsekese kohta vahepeal uut infot pole saanud?
 
* 24. oktoober 2010, kl 01.45
mu laps on peaaegu 20,
ikka laps ju
 
* 24. oktoober 2010, kl 01.48
oli tilgutite all, kirjutati antibiotsid ja haiglast välja. palavik 39. ju siis läks nii hulluks, et tõmbas üles, enne polnud. ainult valu mõni päev
 
* 24. oktoober 2010, kl 01.51
kuni ma tean, et ta mulle veel vastu hakkab, on kõik okei... praegu sain pragada, et miks ma ei maga.
 
* 24. oktoober 2010, kl 01.53
eks lähen siis. head ööd.
 
חַי 24. oktoober 2010, kl 01.54
Sinu jaoks ikka laps, alati.
 
חַי 24. oktoober 2010, kl 01.59
Olge tublid mõlemad! Head ööd!
 
* 24. oktoober 2010, kl 02.18
sa tundusid jube tuttav ja see tundmine on siiamaani, sellepärast ma sind siin haardesse-hambusse võtsingi. no see olen mina, vahetu, loll, emo ja jäärapäine. see selleks. inimelud võivad olla tihti sarnased, isegi nimed ja vastavad olukorrad võivad ühel hetkel suurt segadust tekitada.
öös on asju. eile kell 00.30 helises mul telefon (neid kõnesid saada ei tahaks) ja keegi karjus naisehäälega hüsteeriliselt, et ma tuleks välja, et on juhtunud midagi. pani ära. helistas uuesti, et, kas juba tulen. võõras nr, ei jõudnudki küsida, kes räägib. mõtlesin et laps või keegi tuttav mingi hädaabiga.
läksin, kedagi ei olnud. kui tagasi helistasin, siis visati toru ära. järelikult vale ühendus. ainus tee on mul tõesti vist närvikliinik.
aga head ööd.
 
חַי 24. oktoober 2010, kl 03.00
*, jah valeühendusi nii otseses kui kaudses mõttes ikka juhtub.
 
חַי 24. oktoober 2010, kl 03.06
Ei jäänud ka veel magama, tekkis vajadus oma sõnu täpsustada: olen teinud elus omajagu vigu, mida kahetsen; samuti kahetsen, kui olen nendele kahele inimesele haiget teinud. Aga ma ei kahetse, et neid armasta(si)n. Ehk tuleb nüüd uni.
 
* 24. oktoober 2010, kl 11.06
rikkusin kogu ilusa luulenurga ära, aga ehk antakse mulle andeks- st teemaalgataja. luuletada ma ei oska. aga ehk võib siin ka mõtteid avaldada?
sa kirjutasid, et armastasid neid, samas sa kirjutad eespool, on platooniline suhe nendega. mitte midagi ei saa aru.
siis vaid "seks ülevalpool kõrvu"? kahega korraga nillimine on pigem lõbu, mitte sügavad tunded kellegi vastu.
armastus on alati kahepoolne. mida nemad üldse tunnevad? eriti kui teavad, et sa vassid ja valetad? vägivald ja valetamine on hoobilt kaks asja, mis tapavad armastust teise vastu. ja otsustamatus. keegi ei taha end jagada. võib-olla mõni lapseohtu naiiv armastaks edasi, tingimusteta.
kui sa leidsid nad internetist, siis siin palju õnnetuid. õnnetud toodavaid vaid õnnetuid juurde. sul on pigem vaja rõõmsat natuuri, kes viiks sind siit eemale. päris tõsiselt, aga ma muidugi ei ole su emme või issi, keda pead kuulama.
 
* 24. oktoober 2010, kl 11.20
ma võin oma pea panti panna, et ma tean sind. tundsin sind ära mõni aeg, aasta-paar tagasi. seda ei olnud raske teha. muusikamaitse, kirjastiil, mõned faktid, mis tulid meelde. st lihtsalt sattusin ühel päeval midagi lugema. kahju, et sul on nii läinud, arvasin hoopis vastupidist ja sa jätsid ka sellisel mulje. aga ehk saad ikka hakkama.
 
vabandust, aga... 24. oktoober 2010, kl 11.37
Hea kui inimesed saavad enda muret kurta, aga jumala eest, mind siia küll enam luulet kribama ei kutsu. Ei mõtle midagi paha, aga järgmine kord võiksite võtta ja teha uue lobateema, kus siis võib nii maast kui ilmast rääkida.

Võimalik, et see on ainult minu kiiks ja teisi ei sega see teemast kuskile väga kaugele kaldumine. Tegelikult kui siia vahepeale nüüd oma kümmekond luuletust torgata ja see 4. lehekülg üldse vahele jätta, siis vist ei segakski. Vabandust, kui ülekohtusena näin.
 
חַי 24. oktoober 2010, kl 12.54
*, kui pead silmas (aasta-paari eest) siin või üldse internetis kohatud kirjastiili, muusikamaitset jms, pole kohe kindlasti tegemist minuga. Elus tuleb ikka ette sarnaseid olukordi ja hämmastavaid kokkusattumusi.
Vabandan minagi, et siin luulest nii kaugele läksin. Luuletage(m) ikka edasi, kui on soovi. Head päeva jätku!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!