Unetute nurgake
Sõnamaraton
alissandra 27. juuli 2011, kl 08.36 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
VagrantCat 27. juuli 2011, kl 11.00 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
hommik imeline!(tige, triigib lipsu ja otsib oma kuu aja jooksul kaduma läinud kohusetunnet)
minu puhkusepäevad on mööda paterdanud....oimaitaha:(
http://nationalzoo.si.edu/Animals/AnimalRecords...
minu puhkusepäevad on mööda paterdanud....oimaitaha:(
http://nationalzoo.si.edu/Animals/AnimalRecords...
VagrantCat 27. juuli 2011, kl 14.57 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
mj 27. juuli 2011, kl 17.27 |
VagrantCat 27. juuli 2011, kl 19.00 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
mj 27. juuli 2011, kl 21.21 |
õhk 27. juuli 2011, kl 21.29 |
VagrantCat 27. juuli 2011, kl 21.36 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
(õnnelikult) jahh! isegi kirjamarki limpsides ei pea sina mitte käsu vastu eksima.
peen värk:)
aga 1 ja 3 on ühest zadornovi vanast naljast.
põhimõte selline...................venelased lasksid ameerikas kaks siga, kelle selja peale oli värviga kirjutatud "1" ja "3", ühte koolimajja lahti. sead saadi kätte 10-ne minutiga aga sea nr.2 otsimisele kulutati kaks kuud.....
aga küsimus nr.2 oli selline-
"Ainsad blondiinid looduse armust on albiinod"
"Hollywood maksab sulle suudluse eest 1000 dollarit ja hinge eest 50 senti."
ütles KES?
peen värk:)
aga 1 ja 3 on ühest zadornovi vanast naljast.
põhimõte selline...................venelased lasksid ameerikas kaks siga, kelle selja peale oli värviga kirjutatud "1" ja "3", ühte koolimajja lahti. sead saadi kätte 10-ne minutiga aga sea nr.2 otsimisele kulutati kaks kuud.....
aga küsimus nr.2 oli selline-
"Ainsad blondiinid looduse armust on albiinod"
"Hollywood maksab sulle suudluse eest 1000 dollarit ja hinge eest 50 senti."
ütles KES?
mj 27. juuli 2011, kl 22.26 |
VagrantCat 27. juuli 2011, kl 23.17 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
MM on õige:)
koperdan siin mööda vapraid ja ilusaid, miski pole igavene:(
http://dellaph.posterous.com/then-and-now
--------------------------------------------------------------------------------ööööööööööd!
koperdan siin mööda vapraid ja ilusaid, miski pole igavene:(
http://dellaph.posterous.com/then-and-now
--------------------------------------------------------------------------------ööööööööööd!
mj 28. juuli 2011, kl 00.01 |
VagrantCat 28. juuli 2011, kl 16.06 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
apppiiii, upume:P sellise vihmaga peaks vihmavari olema ilmselt kahekihilise telgi ehitusega....hea idee ju?
aga et virvendusi tekitada:
Taani Holger Rolandi laulust, La Hire(Jeanne d'Arc`i võitluskaaslane), sir Lancelot kuningas Arthuri rüütlite seast ja Hektor, Trooja sõja kangelane.
(kiuslikult)paluks ütelda ühe sõnaga, mis seob ühte neid nelja vaprat meest????
aga(AGA) kui see on liiga lihtne, siis küsin järgmist -
mis oli Hektori MÕÕGA nimi??
------------------------------------------11-11-11
aga et virvendusi tekitada:
Taani Holger Rolandi laulust, La Hire(Jeanne d'Arc`i võitluskaaslane), sir Lancelot kuningas Arthuri rüütlite seast ja Hektor, Trooja sõja kangelane.
(kiuslikult)paluks ütelda ühe sõnaga, mis seob ühte neid nelja vaprat meest????
aga(AGA) kui see on liiga lihtne, siis küsin järgmist -
mis oli Hektori MÕÕGA nimi??
------------------------------------------11-11-11
noh 28. juuli 2011, kl 16.52 |
la-femme 28. juuli 2011, kl 17.53 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Täna saime ilusat vihma üle hulga aja ja sedagi vaid enda tarbeks, aga kui veel antakse, siis saadan sulle ka, noh!
Ega ma kade pole!
Eriti mitte Väike-Maarja peale, kus torm olevat kellelgi need kuused nüüd maha murdnud, mis eelmisel suvel püsti jäid.
Hektori mõõga nimeks pakun Durindana.
Muu jätan õhu ja mj rõõmuks puutumata!:)))
Ega ma kade pole!
Eriti mitte Väike-Maarja peale, kus torm olevat kellelgi need kuused nüüd maha murdnud, mis eelmisel suvel püsti jäid.
Hektori mõõga nimeks pakun Durindana.
Muu jätan õhu ja mj rõõmuks puutumata!:)))
la-femme 28. juuli 2011, kl 18.00 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
la-femme 28. juuli 2011, kl 19.12 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
la-femme 28. juuli 2011, kl 19.20 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
VagrantCat 28. juuli 2011, kl 19.55 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
damn, ma juba niiiiii lootsin!
no mis tarkpeadega ikka teha?
durandal v durandil v durmisiganes ja personifitseeritud(????, ok, aga kaunilt kõlab) soldatid tavalises kaardipakis.
kuningad oleksid olnud Taavet, Aleksander Suur, Julius Caesar ja Karl Suur.
islam lubab teadupoolest mitut naist pidada. kus on naistel lubatud mitut meest pidada?
no mis tarkpeadega ikka teha?
durandal v durandil v durmisiganes ja personifitseeritud(????, ok, aga kaunilt kõlab) soldatid tavalises kaardipakis.
kuningad oleksid olnud Taavet, Aleksander Suur, Julius Caesar ja Karl Suur.
islam lubab teadupoolest mitut naist pidada. kus on naistel lubatud mitut meest pidada?
mj 28. juuli 2011, kl 20.56 |
mõõkadest ja soldatitest ei tea suurt miskit. Arthuril oli vist excalibur vms.
pakun, et mitut meest on lubatud pidada Tiibetis, Nepaalis, Bhutanis-kas just kõigis neis, aga viimases ehk tänapäevalgi, nähtusele ka peen nimi antud- polüandria.
küsimus ka: millises Eesti linnas on kõige rohkem sildu?
pakun, et mitut meest on lubatud pidada Tiibetis, Nepaalis, Bhutanis-kas just kõigis neis, aga viimases ehk tänapäevalgi, nähtusele ka peen nimi antud- polüandria.
küsimus ka: millises Eesti linnas on kõige rohkem sildu?
la-femme 28. juuli 2011, kl 21.14 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
la-femme 28. juuli 2011, kl 22.00 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
Nüüd küsivad ja vastavad
Sherlock Holmes ja dr Watson
Sherlock Holmes ja dr Watson on reisil. Pärast head õhtusööki ja pudelit veini panevad nad telgi üles ja heidavad magama.
Mõned tunnid hiljem Holmes ärkab ja müksab oma truud sõpra.
"Watson, vaata üles taevasse ja ütle mulle, mida sa seal näed."
"Ma näen tuhandeid tähti, Holmes," vastab Watson.
"Ja mida sa sellest järeldad?"
Watson mõtleb ühe minuti.
"Noh, astronoomiliselt ütleb see mulle, et on olemas palju galaktikaid ja suur hulk planeete.
Astroloogiliselt näen, et Saturn on jõudnud Lõvi tähtkujusse.
Ajaliselt arvan, et kell on umbes 03:15.
Meteoroloogiliselt loodan, et meil tuleb ilus päev.
Teoloogiliselt usun, et Jumal on kõikvõimas ja meie oleme vaid tähtsusetud mutrikesed universumis.
Kuid mida ütleb see teile, Holmes?"
Holmes vaikib viivu.
"Watson, sa igavene idioot!" ütleb ta siis. "Keegi on varastanud meie telgi!"
Sherlock Holmes ja dr Watson
Sherlock Holmes ja dr Watson on reisil. Pärast head õhtusööki ja pudelit veini panevad nad telgi üles ja heidavad magama.
Mõned tunnid hiljem Holmes ärkab ja müksab oma truud sõpra.
"Watson, vaata üles taevasse ja ütle mulle, mida sa seal näed."
"Ma näen tuhandeid tähti, Holmes," vastab Watson.
"Ja mida sa sellest järeldad?"
Watson mõtleb ühe minuti.
"Noh, astronoomiliselt ütleb see mulle, et on olemas palju galaktikaid ja suur hulk planeete.
Astroloogiliselt näen, et Saturn on jõudnud Lõvi tähtkujusse.
Ajaliselt arvan, et kell on umbes 03:15.
Meteoroloogiliselt loodan, et meil tuleb ilus päev.
Teoloogiliselt usun, et Jumal on kõikvõimas ja meie oleme vaid tähtsusetud mutrikesed universumis.
Kuid mida ütleb see teile, Holmes?"
Holmes vaikib viivu.
"Watson, sa igavene idioot!" ütleb ta siis. "Keegi on varastanud meie telgi!"
noh 29. juuli 2011, kl 11.22 |
ma vaatan, et la femme on hoolega pingutanud...ilm puha pilves, aga kas siit vihma ka välja võlub....jah, selles on küsimus:PP miski pärast on mulle jäänud mällu, et Põltsamaal on 17 silda...a ehk ehitati mõni vahepeal juurde:PPa mul vanad numbrid ka meeles:P a siia juurde...mitu valgusfoori on Põltsamaal?
-frukt- 29. juuli 2011, kl 19.45 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
no see on küll mulle suur üllatus, et Põltsamaal niiipalju sildu on. mina oleks esimese hooga mingit suurt jõelinna pakkunud nagu Narva või Pärnu või Tartu.
aga hoolikalt järele mõeldes sain aru, et asi on vägagi loogiline: suurte sildade rajamine on äärmiselt kallis, seepärast neid vähe ongi.
Põltsamaal on ilmselt igaüks, kel vähegi viitsimist, oma purde(vabandust silla) rajanud:D
valgusfoori aga ise valmistada ei tohi, seega olen kindel, et neid Põltsamaal polegi.
aga hoolikalt järele mõeldes sain aru, et asi on vägagi loogiline: suurte sildade rajamine on äärmiselt kallis, seepärast neid vähe ongi.
Põltsamaal on ilmselt igaüks, kel vähegi viitsimist, oma purde(vabandust silla) rajanud:D
valgusfoori aga ise valmistada ei tohi, seega olen kindel, et neid Põltsamaal polegi.
la-femme 29. juuli 2011, kl 20.14 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,844 |
See oleks ju anarhia, kui iga kodanik oma kodu juurest vastaskaldale jõudmiseks purde kokku klopsiks. Sellist asja ei saa lubada!
Aga nohil on õigus - sildu on tõepoolest 17! +1 sillake.
http://www.poltsamaaturism.ee/img/kaart...
Toimetatud 1 kord(a). Viimati la-femme 29.07.2011 20.15.
Aga nohil on õigus - sildu on tõepoolest 17! +1 sillake.
http://www.poltsamaaturism.ee/img/kaart...
Toimetatud 1 kord(a). Viimati la-femme 29.07.2011 20.15.
-frukt- 29. juuli 2011, kl 20.37 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
Lisa postitus