Unetute nurgake
lõputult samad teemad :(
-frukt- 15. september 2011, kl 11.52 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
-frukt- 15. september 2011, kl 12.08 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
VagrantCat Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> frukt! et tu, pruutus! salatisse:)
nomida see peaks tähendama?
mind kohe kindlasti ei saa vastutusele võtta heade uute ja huvitavate teemade mittetegemises!
sest mul väga palju mõjuvaid põhjusi, mis mind sellest raskest koormast vabastavad, punkt!
(siin on ainult mõned neist: a) minu peas ei ole ühtegi sellist ülearust mõtet, millest teemat arendada, liiatigi veel tasuta...
b)ja isegi kui ma saaks mingi rahalise kompensatsiooni, ikkagi ei oskaks ma välja mõelda midagi, mis KÕIGILE meele järgi oleks.
C)ja isegi kui ma peaks selle välja mõtlema, ei suuda ma seda siia kirja panna kuna olen näinud liigagi palju pealt, kuidas head teemat on eiratud ja hakatud hoopis teemaalgatajat kiusama teemaväliste küsimuste ja sõimuga! kuna minu puhul on tegu ikkagi äärmiselt tundliku natuuriga, siis seda ma üle ei elaks!)
-------------------------------------------------------
> frukt! et tu, pruutus! salatisse:)
nomida see peaks tähendama?
mind kohe kindlasti ei saa vastutusele võtta heade uute ja huvitavate teemade mittetegemises!
sest mul väga palju mõjuvaid põhjusi, mis mind sellest raskest koormast vabastavad, punkt!
(siin on ainult mõned neist: a) minu peas ei ole ühtegi sellist ülearust mõtet, millest teemat arendada, liiatigi veel tasuta...
b)ja isegi kui ma saaks mingi rahalise kompensatsiooni, ikkagi ei oskaks ma välja mõelda midagi, mis KÕIGILE meele järgi oleks.
C)ja isegi kui ma peaks selle välja mõtlema, ei suuda ma seda siia kirja panna kuna olen näinud liigagi palju pealt, kuidas head teemat on eiratud ja hakatud hoopis teemaalgatajat kiusama teemaväliste küsimuste ja sõimuga! kuna minu puhul on tegu ikkagi äärmiselt tundliku natuuriga, siis seda ma üle ei elaks!)
VagrantCat 15. september 2011, kl 12.47 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
hommik imeline!
fruktile: vilets vabandamine on hea vingerdamine või vastupidi...räägi-räägi:)
korraga mahub mu kõrvade vahele MAX 3 mõtet, kaks pakuvad huvi ainult mulle ja kolmas on kaootiline:( virtuaalne maailm on mind sügavalt muutnud, ma juba helendan rohekalt ja näen pimedas.
------------------------------11-11-11
fruktile: vilets vabandamine on hea vingerdamine või vastupidi...räägi-räägi:)
korraga mahub mu kõrvade vahele MAX 3 mõtet, kaks pakuvad huvi ainult mulle ja kolmas on kaootiline:( virtuaalne maailm on mind sügavalt muutnud, ma juba helendan rohekalt ja näen pimedas.
------------------------------11-11-11
-frukt- 15. september 2011, kl 13.43 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 814 |
VagrantCat 15. september 2011, kl 15.21 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
-frukt- Kirjutas:
------------------------------------------------------
> nüüd on selgus käes, miks ma eile oma lemmikseriaa
> li vahtides magama jäin
> nüüd vaevlengi teadmatuses, mille
> ga lugu lõppes:(
---------------------
??? mis on su lemmikseriaal???
momendil on minu konkurentsitu lemmik "troonide mäng".
------------------------------------------------------
> nüüd on selgus käes, miks ma eile oma lemmikseriaa
> li vahtides magama jäin
> nüüd vaevlengi teadmatuses, mille
> ga lugu lõppes:(
---------------------
??? mis on su lemmikseriaal???
momendil on minu konkurentsitu lemmik "troonide mäng".
VagrantCat 15. september 2011, kl 17.35 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
VagrantCat 15. september 2011, kl 19.13 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
alissandra 15. september 2011, kl 20.19 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
VagrantCat 15. september 2011, kl 20.44 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
VagrantCat 15. september 2011, kl 21.03 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
z 15. september 2011, kl 21.14 |
Selge asi siis talvega:)
"Vaprad ja ilusad" ei meeldinud mulle kohe alguses. Ainult tühi loba, ei mingit tegevust.
Kas ma eksin, et meesmoekunstnikud on enamjaolt homod? Huvitav, kas mõni vapratest ja ilusatest on juba kapist väljunud. Tookord, kui vaadata üritasin, ajasid nad veel naisi taga.
"Vaprad ja ilusad" ei meeldinud mulle kohe alguses. Ainult tühi loba, ei mingit tegevust.
Kas ma eksin, et meesmoekunstnikud on enamjaolt homod? Huvitav, kas mõni vapratest ja ilusatest on juba kapist väljunud. Tookord, kui vaadata üritasin, ajasid nad veel naisi taga.
alissandra 15. september 2011, kl 21.22 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
Ropp-Raivo 15. september 2011, kl 23.53 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
hm 27. september 2011, kl 13.56 |
Lisa postitus