Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Unetute nurgake
Vanem naine ja noorem mees
 
unetu mees 31. jaanuar 2014, kl 19.44
Tere.
Kuidas suhtute teie sellisesse suhtesse, kui mees on 32a ja naine on 50a vanune? Mõlemad elavad üksinda ja enam-vähem ühes piirkonnas.
Kas mehel on üldse mõtet hakata naisele seda välja näitama, et too talle väga meeldib?
Kas sellest võiks üldse midagi head tulla või hoopis rikub mees sellega enda praeguse sõbraliku suhte tolle naisega?
Vanusevahe ei ole ju liiga suur, kuid tavaliselt oleme ju harjunud sellega, et mees on naisest vanem. Vastupidine olukord tundub ju kõikidele väär? Kas see ongi siis väär? Ehk peaks mees püüdma iseendast võitu saama ja püüdma enda tundeid varjata? Sest teised inimesed hakkaksid ju naerma ja tolle naise olukord võiks selle tõttu kujuneda üsna keeruliseks kui neid kusagil koos nähtaks. Arvan vist õigesti?
Kas teile tundub see normaalne, kui 32a mees soovib olla koos 50a naisega? Ma ei mõtle just seksuaalvahekorda, pigem seda, et mees sooviks temaga koos aega viita, et teda rohkem tundma õppida. Ja kui nad pikema aja möödudes, kui on juba selge, et nende iseloomud jms. klapivad, lõpuks jõuavadki voodisse, kas see oleks teie silmis õige?
Kas 50a naine võiks üldse mõelda suhtest 32a mehega?

Ma sooviksin teie arvamusi selle kohta. Eriti oodatud on 50a vanuse lähedal olevate naisterahvaste arvamused.

Igaks juhuks lisan siia, et minu jaoks on teie arvamused olulised ja ma ei teinud siia seda teemat lihtsalt niisama lõbu pärast.
 
unetu mees 31. jaanuar 2014, kl 19.50
Aiai, lugesin siin seda tervisemure teemat ennem selle teema algatamist ja praegu märkasin et rumala peaga tegin enda teema siia, tervisemure alla, taipamata, et see ei käi ju siia, selle alafoorumi alla.
Palun vabandust kui see kedagi häirib.
 
seda 31. jaanuar 2014, kl 19.53
et mis põhujusel peaks mina sinu elu ja soove hukka või õigeks mõistma. Kas sa tõesti arvad, et keegi võib sulle otse öelda, seda sa kindlasti ei tohi, või et see ongi õige. Mis on õige, või vale, ütleb sinu enda süda. Oska seda kuulata.
Ja tegelikult pead sa seda küsima sellelt naiselt, see oleneb ainult temast.
Pea meeles, et sina elad oma elu, mitte seda elu, mis teistele meeldib.
Muide, kas sul ema on? 50 aastane võib olla su ema, kas tahad omale ema? Ja veel, 50 aastasel naisel võib olla sama vana poeg, või tütar, kes ehk selle suhte peale viltu vaatavad. See on ka kõik, millega pead arvestama.
 
hingearst 31. jaanuar 2014, kl 19.58
on skizi kes jällitab üksikuid naisi,vahest vahelduseks kiusab ka oma lõbuks.
 
kohe 50 31. jaanuar 2014, kl 20.01
saan ka koheselt 50.Mul on väimees 32 aastane.
Kui te ise omavahel klapite,siis kellelgi kolmandal pole mingit sõna õigust.Kui see naine sulle meeldib,siis anna minna.
 
kohe 47 31. jaanuar 2014, kl 20.12
Mina ei ütleks sulle ei, kui kõik muu sobiks. Vanus on ainult number. Vaevalt 50-ne mees tuleks siia küsima oma suhte kohta 32-se naisega.
 
Mari 31. jaanuar 2014, kl 20.12
Kas sa siis oma väimehega oled ka.....?
 
unetu mees 31. jaanuar 2014, kl 20.15
Jah, ma ise arvan ka et see ei ole normaalne. Sooviksin saada tagasisidet ehk neilt, kes on juba olnud sellises olukorras ja kas see siis lõppeski halvasti? Tundeid on raske ise planeerida, nad ise tekivad, mis parata. Tean et aja möödudes lõpuks tunded kaovad. Aga millal?

Kuna siiani ei ole mul tekkinud juhust kus saaksin olla temaga kahekesi, siis pole saanud temaga rääkida. Ehk võib nii olla, et ta tunneb end üksi ja tal polekski selle vastu midagi kui 32a mees tal külas käib. Tal on jah gümnaasiumis käiv laps kuid ta käib mujal koolis ja elab mujal.
Ma arvan et tema ei saaks sellisest suhtest mingit kasu, pigem rikub see tema mainet. Sellepärast tahtsingi siit küsida teiste arvamusi ja eriti nende arvamusi, kes on olnud sellises olukorras.
 
rähna 31. jaanuar 2014, kl 20.18
teema algataja on pervert!
sees hakkab keerama sellise vanamutiga koos elades.
 
unetu mees 31. jaanuar 2014, kl 20.24
Kui vana sa oled, vastaja "rähna"? Miks arvad, et 50a on vanamutt? Sa pole teda ju näinudki.
 
seda 31. jaanuar 2014, kl 20.27
et, kas sa peale kirjutamise ka lugeda oskad.
keegi ei ole sulle öelnud et see ei ole normaalne.
tahad siit omale kosjasobitajat?
kas sa elad netis? või on sul mingi muu elu ka?
 
unetu mees 31. jaanuar 2014, kl 20.38
Ei taha kosjasobitajat. Tahaksin siit vaid nende arvamusi kes on olnud taolises olukorras.
Ehk selgub siin arutledes midagi sellist mille peale ma ise pole veel tulnudki.

Võiks öelda küll, et praegusel ajal, peale tööpäeva, suurema osa ajast veedan ma internetis. See koht siin, kus ma elan, on liiga väike ja mul pole siin veel tuttavaid tekkinud.
 
no mis ikka 31. jaanuar 2014, kl 21.00
Mul on just selline suhe nagu sinul, toimib..mitu aastat juba, kuigi algul oli inimeste viha ja pilkamist väga palju.Ainult väga tugev suhe peab sellele ümbruse survele vastu.Enam ei mõtle, miks ja kuidas, lihtsalt elan ühe päeva korraga ja olengi õnnelik.Ma ei saa midagi parata, et tohutult armastan teda.
 
N50 31. jaanuar 2014, kl 21.11
Olen olnud ja see ei tundunud vale - meid koos vaadates nii ei arvatud, et liig suur vanusevahe..
hetkelgi olen suhtes endast palju noorema mehega.. Ja see on hea, mõlemale.
Sa elad ainult 1 kord.
Ja see on sinu elu - see peab sulle meeldima...
 
unetu mees 31. jaanuar 2014, kl 21.18
Nii ma arvasingi et teised inimesed hakkaksid tema üle naerma. Karta on et pean temast loobuma. Kahju. Lähiajal proovin leida mingi võimaluse temaga kahekesi jääda ja kuidagi ümber nurga jutuga välja selgitada mida tema sellisest suhtest teoreetiliselt arvaks.
Kui selgub et ta on selle vastu, siis lasen tal olla ja ei sega teda.


Kui keegi veel viitsib selle kohta enda arvamust avaldada, siis olen veel siin foorumis ja ootan vastuseid.
 
unetu mees 31. jaanuar 2014, kl 21.23
Suuremas piirkonnas on selline suhe ilmselt lihtsam. Tallinnas on arvatavasti see kõik lihtsam, kuid maapiirkonnas, väikeses külakeses on kõik millegipärast teiste elu-olu vastu äärmiselt uudishimulikud. Kõik peab olema kõigile teada.. Elagu oma elu mis see nende asi on.
 
seda 31. jaanuar 2014, kl 21.43
et, kui sa pidevalt mõtled, mida teised arvavad, või kuidas see teistele paistab, siis sa ei saagi elada. Mis sa tegid oma 32 aastat, kui nüüd oled maandunud võõrasse külla?
Sulle meeldib omale probleeme tekitada(mõelda) ja siis jahuda.
Keegi ei saa sulle öelda, mida sa tegema pead, peale sinu enda. Otsi oma elu üles, Internett ei ole elu.
 
Cu 31. jaanuar 2014, kl 21.47
Nohh kümne aasta pärast ei suuda see 60-aastane siiski 42-aastase mehe seksuaalseid vajadusi enam rahuldada. Meestel tuleb selles eas mingi keskea kriis ja tõmme noorte naiste suunas. Kes tahab pensionieelikuna neid suhtedraamasid noore mehega.
 
ou mai gaad 31. jaanuar 2014, kl 21.49
Dzjiizaz kraist, on ikka pervo see autor
 
arvamus 31. jaanuar 2014, kl 21.50
õnn on kõige tähtsam
Minumeelest on tore, kui 2 üksikut hinge saavad kokku ja neil on koos hea.

Samas on palju üheealisi paare kes ei saanud koos elatud. Pooled abielud lahtutakse - palju murtud südameid ja vanemata lapsi.

Kokkuvõttes - kui sobite, siis andke minna!
 
naine 48 31. jaanuar 2014, kl 21.58
Number minu nime taga tähistab elatud aastaid. Kuigi olen täitsa krapsakas ja mind peetakse alati nooremaks, kui passis kirjas, ei kujutaks küll ette mingitki suhet nii noore mehega. Naistel on ikka kombeks asju südamega võtta ja sellises suhtes oleks südamevalu 200 protsenti kindel. Nii palju noorem mees võiks hoopis pojana mõjuda, ma ei saaks ilmaski teda võrdväärseks partneriks pidada, põlvkondade erinevus, elukogemuse vähesus jne....sorry, aga see on vaid minu arvamus, teised tehku, mida ise tahavad :))
 
unetu mees 31. jaanuar 2014, kl 22.01
Vastaja Cu, see on nii teoreetiliselt. Seda ei tea ju ette, mida lähitulevik toob. Võibolla ma ei elagi sinnamaale. Ma ei pea õigeks nii kaugele ette planeerida ja siis selle järgi otsustada.
 
küsiks 31. jaanuar 2014, kl 22.04
Kui vana su ema on?Kas sul oma vanust naist on olnud?Mida leiad 50aastases naises?(mis köidab ja huvitab tema juures)Siis arutame edasi.
 
unetu mees 31. jaanuar 2014, kl 22.13
Vastan siis. Ma ei tea täpselt kui vana mu ema on kuna pole temaga juba aastaid suhelnud. kuskil ka üle 50a ma arvan aga kui tahad, siis saaksin ka tädile helistada ja täpselt teada saada. aga ma ei taha.

Endavanust naist pole mul kunagi veel olnud. Mul pole veel naistega mitte ühtegi suhet olnud peale seda kui tallinnasse elama läksin (nüüd tallinnas enam ei ela, kuna masu võttis mu töökoha)

Mida leian 50a naises? Üldiselt 50a naised mind varem üldse ei huvitanud ja ei huvita praegugi. Ainult Tema huvitab. Mind ei huvita tema raha ja korter jms ma ei tea veel sedagi mitmetoaline tal on, mind ei huvita see. Tahaksin tema kõrval olla lihtsalt. Ta meeldib mulle jumal küll.. Ta on selline, kellega tunnen liblikaid kõhus kui tema kätt puudutan.

Arutame edasi?
 
ddi 31. jaanuar 2014, kl 22.25
ei viitsinud eelnevaid komme lugeda, aga kui sa millalgi lapsi tahad, siis 50le panustada ei tasu.
 
unetu mees 31. jaanuar 2014, kl 22.39
Ausaltöelda ma ei ole sellele mõelnudki. Ma arvan et ju siis ma ei ole veel nii kaugele jõudnud et sellele mõelda. Praegusel hetkel ei ole mul seda tunnet, et ma lapsi sooviksin. Ma ei tea, mida ma mõtlen selles osas näiteks aasta pärast. Mu eelnev elu on möödunud üsnagi omaette elades-töötades, püüdes mingit rahatagavara varuda et endale oma eluase soetada ja siis sinna leida veel keegi enda kõrvale. Paraku see ei õnnestunud.
 
noor naine 31. jaanuar 2014, kl 22.42
Nii või teisiti on raske endale sobivat kaaslast leida, siis kui juhtub, et on suur vanusevahe, kas peab endale seda õnne keelama...
 
kulla unetu mees 31. jaanuar 2014, kl 22.43
Sa pead ikka ise otsustama, see teiste arvamus ei saa olla õige või vale.Ainult Sina tead, mida see naine Sulle tähendab, siin ei saa ega tohi teiste arvamistest lähtuda, iga inimene on ju erinev ja vanusenumber üksi ei tähenda midagi. Tähtis on see, kas tema tunneb ka Sinu vastu sama, siis on teil lootust koos edasi oma suhet arendada. Väikses kohas elades on nagu nii raske omale sobivat kaaslast leida ja küla lõksutab ikka, alati teavad külainimesed teiste eludest paremini kui inimene ise :) Armastus ei küsi vanust, isegi kui see suhe ei kesta elu lõpuni, siis on vähemalt mida vanas eas mäletada. Hullem oleks põdeda, et mis oleks kui....
Edu Sulle!
 
unetu mees 31. jaanuar 2014, kl 22.49
Aitäh.
Mõtlesin siin, et miks ma siiani pole temale püüdnud rääkida, mida tunnen. Vist kardan tema vastust. Võibolla oleks aeg sellest talle rääkida ja tulgu mis tuleb, vähemalt tean siis kindlalt ja ei looda ilmaasjata.
Surm siin või siberis..
 
seda 31. jaanuar 2014, kl 23.01
et, sa pead ka sellele mõtlema, et kui tahad lapsi, siis selle naisega sa enam ei saa. Ta ei ole Alla Pugatšova.
Aga ma saan nüüd aru, et kuna sul ei ole ema, siis on täiesti võimalik, et näed temas ema, kuigi ka kõik muu on võimalik hiljem. Aga esialgu ei olegi vaja sul talle abieluettepanekut teha. Võid lihtsalt pakkuda välja mingi kohtumise, tee joomise näiteks või pannkoogiõhtu. Ja niisama suhelda on sulle ka tervendav. Võtab maha pinged, et kunagi jõuad ka omavanusega suhteid luua. Aga kui te juba lähedased olete, siis saad otsustada, kaua see kestab, aga mõtle selle peale ka, et talle haiget ei tee.
Väikses kohas räägivad kõik kõigest. Kui käid liiga vana naisega on paha, liiga noorega paha. Kui kellegagi ei käi, ikka paha. Nii et kes saab külajutte keelata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!