Unetute nurgake
Head talve algust!
justnimelt 29. aprill 2017, kl 17.32 |
Mulk 29. aprill 2017, kl 20.53 |
Mulk 29. aprill 2017, kl 20.56 |
Arve Ametnik 29. aprill 2017, kl 21.33 |
kevadine lumi 29. aprill 2017, kl 22.22 |
Arve Ametnik 29. aprill 2017, kl 22.35 |
Mulk 30. aprill 2017, kl 08.34 |
AA,
tore kuulda muidugi, minul samuti, oleme ju varem kohtunud!:) Seega endine küll, aga mitte see, kes välja pakutud.
Mida siis tänane ilm meile toob? Kas liugu lasta ka saab?
Meil on praegu sademeteta, õrn tuuleõhk on hellitamas puude latvu, kuid rünkjad pilved sõuavad üsna mõõduka kiirusega üle taevalae.
tore kuulda muidugi, minul samuti, oleme ju varem kohtunud!:) Seega endine küll, aga mitte see, kes välja pakutud.
Mida siis tänane ilm meile toob? Kas liugu lasta ka saab?
Meil on praegu sademeteta, õrn tuuleõhk on hellitamas puude latvu, kuid rünkjad pilved sõuavad üsna mõõduka kiirusega üle taevalae.
Arve Ametnik 30. aprill 2017, kl 11.39 |
Saab ikka. Omal ajal, kui isaga suvilat ehitasime, siis sai aeda veetud meeletu hulk teedeehitusest kooritud pinnast igasuguste peenarde ja ma ei saanudki aru, mille kõige jaoks. See on selline savimuld ja ei ta lase vett läbi ja kui see põhjani ära külmab, siis on rohke lumega talve puhul juuni alguseni lumi maas. Kui randa lähen, siis panen kasuka väravaposti külge rippuma.
sulanud 30. aprill 2017, kl 21.04 |
nii väheseks teda oligi.
rändlindudest, ma pole veel lõpetanud toitmist, värvilised linnud on ohakalind, põhjavint ja metsvint ning lepalind, kes koos siisikeste, rohevintide ja sini- ning rasvatihastega praegu hoolega endid pesitsusvormi püüavad viia.
tahaks neid kohe kauem uurida.
kevad.
rändlindudest, ma pole veel lõpetanud toitmist, värvilised linnud on ohakalind, põhjavint ja metsvint ning lepalind, kes koos siisikeste, rohevintide ja sini- ning rasvatihastega praegu hoolega endid pesitsusvormi püüavad viia.
tahaks neid kohe kauem uurida.
kevad.
Arve Ametnik 30. aprill 2017, kl 23.26 |
Lumi veel sulanud ei ole. See polnud päris kadunud ka enne eilset.
Veebruaris käisin puhkusel, siis olid aias rasvatihased, sinitihased, tutttihased, leevikesed käisid vaid korra, puukoristaja, paar sooja talve tõttu paigale jäänud musträstast, paar pasknääri, harakaid oli kolm, suurkirjurähn, seal oli vahel teisigi, aga ma ei jõudnud lindude välimäärajat alati toast tuua. Aias ainukesed pesitsejad on suitsupääsukesed.
Veebruaris käisin puhkusel, siis olid aias rasvatihased, sinitihased, tutttihased, leevikesed käisid vaid korra, puukoristaja, paar sooja talve tõttu paigale jäänud musträstast, paar pasknääri, harakaid oli kolm, suurkirjurähn, seal oli vahel teisigi, aga ma ei jõudnud lindude välimäärajat alati toast tuua. Aias ainukesed pesitsejad on suitsupääsukesed.
volbriöö! 01. mai 2017, kl 02.39 |
Minul sellist valikut ei ole, see näitab aga, et sina pole kesklinnast.
Tutt-tihast, pasknääri ja suurkirjurähni pole ma siin näinudki, teisi küll.
Kükitan küünarnukid aknalaual ja binokliga uurin, uue linnuga alustan uue uuringuga, viimane oligi põhjavint.
Tegin söögilaua ise, sellise madala praoga, kuhu musträstas, kuldnokk ega tuvi sisse ei mahu ja välja ei raputa. Tuvid on tüütud kallutajad.
Tutt-tihast, pasknääri ja suurkirjurähni pole ma siin näinudki, teisi küll.
Kükitan küünarnukid aknalaual ja binokliga uurin, uue linnuga alustan uue uuringuga, viimane oligi põhjavint.
Tegin söögilaua ise, sellise madala praoga, kuhu musträstas, kuldnokk ega tuvi sisse ei mahu ja välja ei raputa. Tuvid on tüütud kallutajad.
Raadiost kuuldud 01. mai 2017, kl 09.27 |
Jutustab sisearhitekt I-E.S.
Oli ilus sügisene päev, selge taevas ja looduses hästi ilusad värvid. Istusin Klooga järve taga tolmuse külavahetee ääres ja maalisin akvarelli. Üks väike poiss tuli, ranits seljas ja jäi seisma.
"Tere, tädi!"
"Tere, tere!"
Vaatab, vaatab ja küsib:"Tädi, mis te siin teete?"
"Maalin akvarelli, nii ilus ilm on."
Vaatab veel ja küsib siis:"Aga tädi, kas teil fotoaparaati ei ole või?"
Oli ilus sügisene päev, selge taevas ja looduses hästi ilusad värvid. Istusin Klooga järve taga tolmuse külavahetee ääres ja maalisin akvarelli. Üks väike poiss tuli, ranits seljas ja jäi seisma.
"Tere, tädi!"
"Tere, tere!"
Vaatab, vaatab ja küsib:"Tädi, mis te siin teete?"
"Maalin akvarelli, nii ilus ilm on."
Vaatab veel ja küsib siis:"Aga tädi, kas teil fotoaparaati ei ole või?"
Mulk 01. mai 2017, kl 10.48 |
Arve Ametnik 01. mai 2017, kl 11.37 |
Ilusat päeva kõigile vapratele kirjutajatele-lugejatele!) Mul veel maja taga saab lume peale jälgi jätta.
Räägitakse, et kevad on hilinenud, kuid minu arvates oli varemalt päris tihti sel ajal viimased lumeriismed metsa all.
Seitsmendas klassis oli harukordselt soe kevade algus. 1. aprillil algas koolivaheaeg ja läksime pärast tunnistuste saamist Harku järve ujuma. Kulus paar päeva ja tuli taas lumetorm.
Kõik kordub.
Räägitakse, et kevad on hilinenud, kuid minu arvates oli varemalt päris tihti sel ajal viimased lumeriismed metsa all.
Seitsmendas klassis oli harukordselt soe kevade algus. 1. aprillil algas koolivaheaeg ja läksime pärast tunnistuste saamist Harku järve ujuma. Kulus paar päeva ja tuli taas lumetorm.
Kõik kordub.
Kus on 02. mai 2017, kl 14.40 |
?? 02. mai 2017, kl 19.45 |
mnjaa 02. mai 2017, kl 19.49 |
lumehelves 11. mai 2017, kl 14.38 |
Arve Ametnik 11. mai 2017, kl 15.15 |
lumehelves 11. mai 2017, kl 15.30 |
Arve Ametnik 11. mai 2017, kl 16.03 |
tuleb-tuleb 11. mai 2017, kl 22.00 |
tuleb-tuleb 12. mai 2017, kl 00.00 |
Arve Ametnik 25. mai 2017, kl 00.59 |
Karvask 25. mai 2017, kl 21.00 |