Unetute nurgake
Hei, vana kaardivägi!
noh 06. veebruar 2018, kl 06.08 |
jänkul on muidugi selles mõttes õigus...kolmandajärguline jääb tegemata...no tõesti, kui ikka näed, et pole vaja ennast sellega koormata...ja saab ka ilma selleta hakkama...vat siis jääbki ära....aga teisejärgulise...mitte küll ehk enam 5 aga neljale kindlasti:P kolmega veel ei hakkaks riskima...ehk kunagi hiljem:PP
hehee 06. veebruar 2018, kl 10.51 |
noh 06. veebruar 2018, kl 18.13 |
hehee 06. veebruar 2018, kl 18.58 |
hehee 06. veebruar 2018, kl 19.12 |
kes selle targa mõtte ütles, et unistama peab suurelt!
teie jänkuga lorate pinsieast poisikese vaatepunktist.
f.jüssi oli 25, kui rabas lõkkesilma ääres istudes enda sisemist mina ehitamas käis, st mõtiskles elu ja inimeste üle, kujundas oma põhimõtteid.
st vanus ei loe, Kihnu Virvel on rõõmu küllaga ehkki elutee pole olnud afalt.
teie jänkuga lorate pinsieast poisikese vaatepunktist.
f.jüssi oli 25, kui rabas lõkkesilma ääres istudes enda sisemist mina ehitamas käis, st mõtiskles elu ja inimeste üle, kujundas oma põhimõtteid.
st vanus ei loe, Kihnu Virvel on rõõmu küllaga ehkki elutee pole olnud afalt.
noh 06. veebruar 2018, kl 19.20 |
minu arust jänku pole poole sõnagagi pinsist rääkinud..tal sinna pikk tee veel:P..ja kes on öelnud..et ma nutan ja halan...midagi seesugust pole olnud:Pja pealegi..oma mõtteid kõiki ei pea siia tooma..mõni võib omale ka jääda aga huvitav oleks teada, millest siin kirjutama peaks..ehhee arvates?
hehee 06. veebruar 2018, kl 20.31 |
c*) 07. veebruar 2018, kl 03.22 |
on aga imelik arusaam, nagu noorest peast ei võikski olla mina ise ja vabadust nautida? mitte keegi ei pane sind kinni millegagi, mida sa ise teha ei taha. kui lapsi ei taha, siis sa neid endale ei soeta, kui tööd teha ei taha, siis sa seda lihtsalt ei tee, leiad teistsuguse äraelamise viisi jne jne. samas, kui aga on töö ja lapsed, ega see siis tähenda seda, et nüüd oled "kinni" või tähendabki??? ja milles seisneb pinsiealise vabadus? kas selles, et liigub vaevalisemalt aga unistab suuremalt? :-D
noh 07. veebruar 2018, kl 04.34 |
johhaidii...ma pole kunagi midagi teinud selleks...et kellegile meeldida:P ja see on see..et kui meeldid...siis meeldidki..ja kui ei meeldi..siis lihtsalt ei meeldi...võta või kümme kilo alla või juurde:PPPvärvid pea siniseks või lillaks...see ka ei aita:PPja pealegi arvan..et nooremad on ikkagi lõbusemad ja energilisemad...ka naljatlemiseks:Pmis muidugi ei keela ka vanematel nalja teha...aga see on ka see, et ega käsu peale ei tule midagi:PP
c*) 07. veebruar 2018, kl 05.30 |
selle meeldimise ja mitte meeldimisega on sootuks teised lood, kui ikka ühele meeldib, siis see pingutab või silmad kuklasse kokku ja kergitab olematu lipsu sirgeks, kui linnutiiva või siis kohendab olematut sonksi kõrgemaks, kui eiffeli torni :-D nali sõltub aga soolikast, seda vähemalt minu meelest. kui pikk, kui käänuline või on ta hoopistükkis umbes ;-) on noori, kes ei mõista ja vanu, kelle juttust ei või veeranditki uskuda
c*) 07. veebruar 2018, kl 05.37 |
noh 07. veebruar 2018, kl 06.09 |
Nostalgik 07. veebruar 2018, kl 18.52 |
vvja 07. veebruar 2018, kl 20.23 |
põikab ka vanasse tuttavasse sanatooriumisse korra sisse tervitades, poetades kastitäie šampanjat vanale heale kaardiväele, kes omal ajal olid toeks, kui unetus piinas ja ööd olid hirmus mustad.
eriti hea vaadata Nostalgikuid, kel meel endiselt luulelainel ja mõtted nooruses ning vanuski pole vitaalsust veel murdnud:)
Armasta noorust!
Armasta elu!
Ära unusta sõpra
kes oli kord sinul!
eriti hea vaadata Nostalgikuid, kel meel endiselt luulelainel ja mõtted nooruses ning vanuski pole vitaalsust veel murdnud:)
Armasta noorust!
Armasta elu!
Ära unusta sõpra
kes oli kord sinul!
Nostalgik 07. veebruar 2018, kl 22.36 |
Nostalgik ei saagi unustada, ta ju nostalgitseb!
:-DD
Ammu on läinud luiged,
ammu on läinud haned.
Taevas on lage.
Õuevärava vahelt
välja suurele teele
kihutab peata kukk.
Kuhu sa pimevaim tormad?
Kuhu sa sõge tikud?
Talve eest enam ei page.
Hoidke nüüd üksteisest kinni!
Hoidke ja armastage!