Ökonurk
IHERB
gege 28. aprill 2013, kl 00.11 |
ükskord võtsin paki kadumisel ühendust iherbiga ja sain kogu raha tagasi. kui oled olnud püsiv klient, siis nad võivad raha tagastada ka siis, kui pakk on lihtsalt kaduma läinud. muidugi nad ütlesid, et see on ühekordne - kui peaks veel kunagi juhtuma, siis nad ei saa endale lubada seda raha tagastamist. mis on ka arusaadav, muidu võib ju iga kord klient öelda, et pakk läks kaduma vms. üldiselt pole see neil see reegel, aga nad teevad erandeid ja on üldiselt päris helded seal minu meelest. seega soovitan proovida. rõõmustan ka selle 4dollarise postikulu üle. :) minu kood LUB996
ostja 28. aprill 2013, kl 13.18 |
arvan 29. aprill 2013, kl 00.32 |
esmatellija 06. mai 2013, kl 00.23 |
d 21. mai 2013, kl 07.50 |
piuks. 21. mai 2013, kl 08.23 |
K.T 09. juuli 2013, kl 08.02 |
Jagan ka oma sooduskoodi: HGH765. Esmatellija saab 40$ pealt 10$ soodustust (40$ on summa ilma soodustusteta ja kui seda oskuslikult kombineerida, jääb soodustustega summa alla 21,98€ ja pääseb tollist. Minul oli summa muidu 52$, koos soodustustega 31$).
Jagan ka infot tellimuste kohta, kui kellelgi peaks vaja minema. Küsisin siis seekord ravimiametist igaksjuhuks, et kas Steviat ikka tohib tellida ja sain sellise vastuse: "Kui tegemist on toodetega, mida kasutatakse isiklikuks tarbimiseks ilma kavatsuseta neid Eesti Vabariigis turustada, ei kuulu tooted määratlemisele ja nende posti teel kättetoimetamisele ei ole piiranguid.
Ühtlasi peame vajalikuks toonitada, et interneti teel tellitud toodete kvaliteet, ohutus ja efektiivsus on kontrollimata." Ja kui küsisin, et kas üldse siis enam ei pea ühegi toidulisandi kohta määratlust küsima, sain järgneva vastuse: "Tere
Toidulisandina müüdavate toodete isiklikuks otstarbeks tellimise puhul enam üldjuhul ei pea küsima, aga USA-s võidakse müüa toidulisandina ka nt anaboolseid steroide ja selliste toodete tellimine ei ole lubatud, vt allpool. Alati võib Ravimiameti poole pöörduda, kui mingi toote puhul kahtlusi tekib.
Ravimiseaduse § 33 lõike 21 kohaselt on kaugmüügi korras tellitud ravimite kättetoimetamine lubatud ainult Euroopa Majanduspiirkonna ja Šveitsis tegevuskohta omavast vastava kaugmüügi õigusega apteegist, v.a anaboolseid steroide, narkootilisi ja psühhotroopseid aineid, täisverd ja verekomponente, meditsiiniliseks kasutamiseks ettenähtud rakkude ja kudede ning uudsete ravimite saatmine. Seega kontrollitakse ravimite kättetoimetamisel alati, kas kaugmüügi korras ravimi saatjaks on EMPs või Šveitsis ravimite kaugmüügi õigust omav isik. Kui saatjat ei ole võimalik tuvastada, ei vasta saadetis RavS § 33 lõikele 21 ning seetõttu ei ole saadetise kättetoimetamine lubatud.
RavS § 33 lõike 22 kohaselt peab ravimite kaugmüügil teise Euroopa Majanduspiirkonna liikmesriiki vastama ravim sihtliikmesriigis kehtivale müügiloale. Seega Eestis müüdavad ravimid, sh interneti teel mõnest teisest riigist Eestisse müüdavad ravimid peavad vastama Eestis kehtivale müügiloale (RavS § 13 lg 1 ja § 33 lg 22)." ÄKKI KELLELEGI ABIKS! ;)
Jagan ka infot tellimuste kohta, kui kellelgi peaks vaja minema. Küsisin siis seekord ravimiametist igaksjuhuks, et kas Steviat ikka tohib tellida ja sain sellise vastuse: "Kui tegemist on toodetega, mida kasutatakse isiklikuks tarbimiseks ilma kavatsuseta neid Eesti Vabariigis turustada, ei kuulu tooted määratlemisele ja nende posti teel kättetoimetamisele ei ole piiranguid.
Ühtlasi peame vajalikuks toonitada, et interneti teel tellitud toodete kvaliteet, ohutus ja efektiivsus on kontrollimata." Ja kui küsisin, et kas üldse siis enam ei pea ühegi toidulisandi kohta määratlust küsima, sain järgneva vastuse: "Tere
Toidulisandina müüdavate toodete isiklikuks otstarbeks tellimise puhul enam üldjuhul ei pea küsima, aga USA-s võidakse müüa toidulisandina ka nt anaboolseid steroide ja selliste toodete tellimine ei ole lubatud, vt allpool. Alati võib Ravimiameti poole pöörduda, kui mingi toote puhul kahtlusi tekib.
Ravimiseaduse § 33 lõike 21 kohaselt on kaugmüügi korras tellitud ravimite kättetoimetamine lubatud ainult Euroopa Majanduspiirkonna ja Šveitsis tegevuskohta omavast vastava kaugmüügi õigusega apteegist, v.a anaboolseid steroide, narkootilisi ja psühhotroopseid aineid, täisverd ja verekomponente, meditsiiniliseks kasutamiseks ettenähtud rakkude ja kudede ning uudsete ravimite saatmine. Seega kontrollitakse ravimite kättetoimetamisel alati, kas kaugmüügi korras ravimi saatjaks on EMPs või Šveitsis ravimite kaugmüügi õigust omav isik. Kui saatjat ei ole võimalik tuvastada, ei vasta saadetis RavS § 33 lõikele 21 ning seetõttu ei ole saadetise kättetoimetamine lubatud.
RavS § 33 lõike 22 kohaselt peab ravimite kaugmüügil teise Euroopa Majanduspiirkonna liikmesriiki vastama ravim sihtliikmesriigis kehtivale müügiloale. Seega Eestis müüdavad ravimid, sh interneti teel mõnest teisest riigist Eestisse müüdavad ravimid peavad vastama Eestis kehtivale müügiloale (RavS § 13 lg 1 ja § 33 lg 22)." ÄKKI KELLELEGI ABIKS! ;)
klick 24. juuli 2013, kl 10.51 |
lepatriinu 02. august 2013, kl 14.45 |
Sooduskood 26. august 2013, kl 10.11 |
PadaHermiine 11. september 2013, kl 22.08 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 16 |
Sooduskood ka: UFA299 :) 16. september 2013, kl 13.08 |
iHerb-lased, öelge palun, kas homöopaatilisi ravimeid endiselt ei tohi USAst Eestisse tellida? Vaatasin, et iHerbis on päris lai valik.
Natuke minu leidudest ka - tellisin, aga pole veel jõudnud proovida: ELF Cosmetics - dekoratiivkosmeetika üliodava hinnaga; proovisin ja väga meeldib: Shikai Natural Volumizing Shampoo (mul on õhukesed juuksed, teeb mõnusalt kohevaks); Nature's Path, Organic Frosted Toaster Pastries, Raspberry - ei meeldi, kuna on liiga magus (ja olen isegi maiasmokk); NutriBiotic, Super Shower Gel (minu lemmik, läheb juba teine pudel, ei kuivata nahka). Veel olen usinalt tellinud kookosõiesuhkrut; orgaanilist kohvi jm nipet-näpet.
Natuke minu leidudest ka - tellisin, aga pole veel jõudnud proovida: ELF Cosmetics - dekoratiivkosmeetika üliodava hinnaga; proovisin ja väga meeldib: Shikai Natural Volumizing Shampoo (mul on õhukesed juuksed, teeb mõnusalt kohevaks); Nature's Path, Organic Frosted Toaster Pastries, Raspberry - ei meeldi, kuna on liiga magus (ja olen isegi maiasmokk); NutriBiotic, Super Shower Gel (minu lemmik, läheb juba teine pudel, ei kuivata nahka). Veel olen usinalt tellinud kookosõiesuhkrut; orgaanilist kohvi jm nipet-näpet.
Minni 14. oktoober 2013, kl 12.01 |
tellimused viibivad või kaotsis? 14. oktoober 2013, kl 15.24 |
did_242998 14. oktoober 2013, kl 22.08 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 5 |
vv 14. oktoober 2013, kl 22.38 |
Minni 16. oktoober 2013, kl 16.27 |
kriisa 17. oktoober 2013, kl 08.13 |
kriisa 17. oktoober 2013, kl 08.30 |
Veel lisan, et mul on nädalase vahega tellitud pakid jõudnud korraga kohale või hiljem tellitud pakk varem. Seal võib vabalt olla, et kusagil seisab konteiner, mida mingi aeg täidetakse ja siis hakkab millalgi liikuma. Või mõni konteiner seisab kusagil vahelaos mingil põhjusel, enne kui edasi saadetakse jne-jne. Ei ole ju nii, et kui pakk kokku pandud, siis kohe tuvile noka vahele ja teele. :)
kriisa 17. oktoober 2013, kl 16.25 |
tp 19. oktoober 2013, kl 17.29 |
pakid võivad jah tulla suvalises järjekorras, aga pigem ikka sellepärast, et nad tulevad eri teid mööda mõnikord või toppavad kuskil vahepeatustes.
iherbis ei saa mingit poolikut konteinerit ollagi, sest kui tellisin paaritunnise vahega 2 pakki, siis nende järjekorranumber erines üle 3000 võrra, s.t. selle paari tunniga oli tehtud üle 3000 tellimuse.
iherbis ei saa mingit poolikut konteinerit ollagi, sest kui tellisin paaritunnise vahega 2 pakki, siis nende järjekorranumber erines üle 3000 võrra, s.t. selle paari tunniga oli tehtud üle 3000 tellimuse.
kriisa 19. oktoober 2013, kl 20.48 |
olen ikka naiivne 21. oktoober 2013, kl 15.54 |
Ma olin siiani suur iHerbi fänn. Olen palju tellinud ja jõudu mööda ka toodetele kommentaare kirjutanud. Mõned päevad tagasi kirjutasin kahele tootele negatiivsed kommentaarid (üks neist põhjustas tõsist allergiat). Komm-d püsisid ca 5 tundi ja seejärel iHerb kustutas need. Surfasin netis ja leidsin, et ka teistel klientidel on samad kogemused olnud, lisaks arvatakse, et iH. töötajad ise kirjutavad kiitvaid kommentaare juurde. Tundsin end nii lollikesena - olen toodete kohta kommentaare alati lugenud ja neid uskunud. Arvasin, et kui firma müüb palju "öko-möko"tooteid, siis on ta ise ka kuidagi eetilisem. Aga no selge see, et äri on äri ja mul pole mõtet nii sinisilmne iHerbi osas olla.
Ene 22. oktoober 2013, kl 20.37 |
Lisa postitus