olgu siis ttv vaenulikkusest aetud ja püsti propagandat täis telekanal, mis siis selles midagi hullemat on, kui teistes samamoodi vaenulikes ja propaganadast tulvil telekanalitel.
mina nt siiani ei mõelnud keskerakonnast hästi ja ega tänagi mõtle eriti. aga ttv on igal juhul vaadatum, kui need padjaklubid ja muu sihuke uinutav jamps.
ttv peaks panema ikka inimestel meele ja aju liikuma, mitte vaid niisama ajaviiteks udutama.
ja lisaks tahtsin öelda, et olgugi, et ma pole keskide ja savisaare fänn, on lausa räige kuulda seda paska ja jura, mida savisaare pihta pillutakse.
kas tõesti austet reffarid, kes olgem ausad, pole sugugi puhtad ja patuta ja lisaks üsna kelmide võtetega said oma häälekesed kokku, peavad aina ja aina retsima savisaart.
see algas juba enne valimisi, kui taavi ei suutnud ainsatki sõnavõttu nii maha pidada, kui poleks savisaare suunas räusanud. inetu ja piinlik oli ja ma ei pea sest taavist mittekui midagi sellest ajast alates. peaminister ja nii madal oma sisult. öakk lausa.
mis see savisaar teistest halvem on?
mis ta halvem on?
tallinna linnapeana on ta isegi tallinna jaoks paljuski parem olnud, kui mõni teine linnapea oma linna jaoks.
aga see polegi tähtis. tähtis on see alatu inimese retsimine ja kildudeks kiskumine, mis toimub ikka kindlalt edasi, kuini inimene on hauda aetud.
see on avalik mõrvamine, nii saan mina aru ja energeetiliselt on seda vastik teada.
las ta olla venelastega pundis.
mis see halvem on, kui olla mingite rahvaste ümberpaigutajatega ühes paadis ja tümitada oma riigi päriseelanikke, müüa lõpuks omaenda rahva kodumaa maha ja olla veel uhke selle üle, et oooh, küll ma ikka oskan kavalaid lükkeid teha.
see õlise naeratusega, paras kelm, s.k., kelle õige koht on võllas rippuda, irvitab liberaalset irvet ja on õige veel lisaks.
mis see savisaar tast hullem on.
1000 korda etem.
nii ma siis olengi nüüd savisaare, ke., poolel, sest kaua võib kannatada inimese kallal rappimist.
olin aga reffide valija, nüüd kaabiks neile peale hoopis mulla, sest kaua peaks suutma seda valet ja vassimist ja enamusest rahvast ülesõitu taluda üks tavaline riigikodanik?
nii vastik, kui superkelmid ja supervargad omaenda tiitlid ja teod teiste kaela veeretavad ja siis õliselt irvitavad.
mida siis arvata sellistest valitsustegelastest.
kas peaks ikka veel koogutama ja peeesse pugema sihukestele.
no ei, selg tuleb neile pöörata hoopis.