Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Tallinna Televisioon
 
Mina 22. oktoober 2015, kl 10.50
Sattusin juhuslikult vaatama mingit saadet, kus olid Heimar Lenk, Mart Ummelas...., see oli ilmselt eilse saate kordus. Milline viha õhkus nende kõnest, olen täiesti shokis
 
liiga palju 22. oktoober 2015, kl 11.47
Ei ütleks, et viha on nende kõnes (mu meelest mitte), vaid liiga palju räägitakse Savisaare teemal. Eriti viimased paar saadet on nii olnud. See on tüütu. Aga eks see ole praegu päevakorral.
 
ei 22. oktoober 2015, kl 12.23
oli absoluutselt viha seal. Sinu mõtteviisis on seda küll seljuhul.
 
eile 22. oktoober 2015, kl 14.06
vajutasin korraks TTV-le ja ei suuda sellest propagandamasinast üle ega ümber saada.

Saates (?) rääkis vene rahvusest Eesti kodanik üsna tigedalt Vabariigi seaduste kohta. Küsimus oli keele eksamist ja mees väitis, et paljud halli passi omanikud on hingepõhjani solvunud, et PEAVAD eksami sooritama !!!!

Nad rääkivat vabalt eesti keelt, saavad oma töös hästi hakkama mitmete võõrkeeltega, nüüd solvab Eesti Vabariigi seadus eksami soorituse nõudega neid nii sügavalt, et nad protestiks ei lähegi oma halli passi vahetama Eesti passi vastu.

Mina mõtlesin samuti protestida. Mina ei lähe juhilubade saamiseks eksamit sooritama!!!! Ma olen nii solvunud, et selline nõue olemas on, sõidan ju täiesti vabalt erinevate automarkidega.
Ja protestiks (!) jäängi ilma juhilubadeta! Vott!
 
jokk 22. oktoober 2015, kl 14.07
Seda võib nimetada kuidas tahes, aga asi on ikka väga ühe nurga alt, et ainult Savisaar ja KE on hea ning kõik ülejäänud, kes selles julgevad natukenegi kahelda, olgu selleks prokuratuur või Kapo või mõni RK komisjon, saavad tuld ja tõrva kaela, pluss see alatine "aga mis teised ise teevad".
 
?? 22. oktoober 2015, kl 14.12
kas tõesti keegi vaatab seda kanalit? Päriselt ka?
 
ikka 22. oktoober 2015, kl 14.22
vaatame, õhtuti väga huvitavad vestlussaated. ja ka häid filme vaatame.
 
Jeekim küll 22. oktoober 2015, kl 14.34
... huvitavad vestlussaated? Mis mõttes?
 
Vaataja 22. oktoober 2015, kl 15.10
Tallinna TV on ainus asjalik ja sõltumatu kanal Eestis, kus lubatakse sõna sekka öelda ka euroliberastidega mittenõustuvatel allikatel. Loomulikult ei meeldi see reformikate käsuliini all olevale "avalikule arvamusele", mistõttu materdatakse ja loobitakse pori Tallinna TV pihta valimatult.
 
ajupestud Vaatajale 22. oktoober 2015, kl 15.36
Tallinna TV on ainus kanal, kus on lubatud ainult täiesti mõõdutundetu kesikute kiitmine ja kõigi teiste lõputu poriga loopimine. Mingist sõltumatusest saab selle kanali puhul rääkida ainult lootusetult nõdrameelne isik.
 
soovitus 22. oktoober 2015, kl 16.19
mina soovin infi saada erinevatest allikatest ja üks selline on TTV. Mulle väga meeldivad saated "Vaba mõtte klubi", "Mötleme veel" ja Pooltund Igor Gräsiniga". Samuti loen portaale "Telegramm", "Objektiiv". Kui te loete ainult meie peavoolumeediat, siis hakkategi köike muud vihkama, sest ajakirjandus on meil nagu maffia.
 
g 22. oktoober 2015, kl 17.22
Kui propaganda kõrvale jätta, siis on TTV-s tõesti päris korralikke filme olnud ja mõni saade ka, kuigi need on olnud küll teiste poolt toodetud.
Uudiseid olen huvi pärast vaadanud ja alati ei olegi kallutatud :)
Aga kõik need jutusaated jätan küll teadlikult vahele. Välja arvatud Andra Veidemanni juhitud poliitikasaade, seda olen 3-4 korda vaadanud ja seal käib minu meelest üsnagi erapooletu vestlus.
 
jaa 22. oktoober 2015, kl 17.51
ja mina vaatan ka vahel täitsa huviga TTV. kuna saatekava pole, siis klõpsan juhuslikult sinna ja vahel on , mida vaadata. mingid loomaaia saated lastele väga huvitavad. muidugi filmid vahel ja ka jutusaated. eks seal tuuakse jah välja teiste vead, see on tõsi, aga ega see nii väga halb ja vale pole ka, mis TTv räägitakse. Nii ju ongi, et kui KE-l on miskit halvasti, kaagutatakse teistes kanalites ja kui teistel erakondadel miskit, siis selles televisioonis tuuakse eriti eredalt kõik välja. eks käibki koguaeg üksteise mustamine. üldiselt on hea kanal.
 
jajah 22. oktoober 2015, kl 21.05
no mis siin imestada, kui vaadata seda massi, kes hundisilmale "isakest" ülistama jooksis, siis küllap ka tema propagandakanalile ülistajaid jagub. Eks kesikud peavad seda kohustuslikus korras kõigile taevani ülistama, no saame aru.
 
ei ole kesik 22. oktoober 2015, kl 21.36
ja savikat ei salli silmaotsaski sestpeale, kui ta avalikult venemeelseks hakkas.
Aga ühinen nendega, kes TTV-st ka üht-teist vaatamisväärset leiavad. Silmaringi avardamiseks on VÄGA oluline hankida infot SAMA asja kohta erinevatest kanalitest ja ISE kogutud info põhjal suhtumine kujundada.
Lisaks ETV-le ja TTV-le jälgin mina pidevalt näiteks erinevaid Soome, Saksa, Vene, Jaapani, Hiina jt kanaleid, CNN-st ja BBC-t rääkimata, Al Jazera ja France24 peale selle.
Sellise laia valiku pealt paistab erinevate huvide kallutatus ikka jõhkralt välja.
 
vastandumine 22. oktoober 2015, kl 21.39
Linn ja riik.

TTV saadetest (välja arvatud filmid) kumab pidev riigi ja Tallinna vastandamine.

Mina mõtlen: kuipalju maksumaksja raha on kulutatud sellele vastandamisele ja (filmid) vaataja äraostmisele. Tallinnal ei ole raha lasteaedadele, koolidele, tänavavalgustusele, vanuritele sotsiaalabiks, tänavate rookimisele (meenutage, kuidas talvel üle jää ja lumevallide bussi pidi ronima), jne, kuid TTV-s süüdistada seitsmes patus riiki ning ülistada linnavalitsust koos linnapeaga, seda kõike hiigelsummasid maksvas TTV-s ...

Mõtelge ometigi, kõik on raha! TTV on suur raha.
 
meeldib 22. oktoober 2015, kl 21.57
Vassisljeviga saade-saab palju nalja,aga kas see Lenk istub iga õhtu seal?no see inimene hakkab nii vastu,et ei saa vaadata . . . :(
Karl Kindermacher 22. oktoober 2015, kl 23.19
soovitus Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mulle väga meeldivad saated "Vaba mõtte klubi", "Mötleme veel" ja ...

Oot, seleta palun ära, mis neil mõtlemisega pistmist on? "Mõttevaba klubi" kõlaks tõepärasemalt.
 
vaatan palju 23. oktoober 2015, kl 09.42
Vaatan, ja mitmeid, eriti vestlussaateid. Neidsamu, mida Soovitan nimetas. Tahan ka teisiti arvamusi kuulda ning siis ise otsustada. Ka on TTVs palju huvitavaid kultuurisaateid. Natuke teistmoodi kui peavoolu meedias.
 
jõudu edaspidiseks 23. oktoober 2015, kl 10.00
Eks Tallinna TV-sse ole suhtutud eelarvamusega. Ka mina alguses. Nüüd küll tänan neid aja jooksul palju professionaalsemaks läinud saadete eest. Ärgu ainult sulandugu teistega ühesuguseks. Jäägu ikka endaks.
 
Ülla-ülla 23. oktoober 2015, kl 11.11
vastandumine
22. oktoober 2015, kl 21.39
süüdistus: Tallinnal ei ole raha lasteaedadele, koolidele, tänavavalgustusele, vanuritele sotsiaalabiks, tänavate rookimisele . . . Eks ta nii ole küll, ma ei vaidlegi.
Aga ka praegune valitseva partei hääletoru, riigi ETV võtab raha, samal ajal kui riigil pole raha invaliididele, puudega lapse hooldajatele, hooldekodudele jms. - nimekiri on lõputu.
Pada sõimab katelt . . .

Tuletame meelde selle "meie raha" jagamise vahekordi - alles mõned aastad tagasi vähendas riik kohalikele omavalitsustele nende elanike tulumaksust antavat protsenti ettekäändel, et hakkab ise laste huviringe kinni maksma. Kui järgmine eelarve kätte tuli, öeldi aga nätaki, et selleks riigil raha pole - omavalitsused maksku ise edasi. Muude vahendite arvelt.

Nii et ma ei ütleks, et AINULT TTV tarvitab meie raha. Kogu meedia saab riigilt toetusi, aga riigi raha - see on see meie raha.

Ja nüüd oli kuulda, et seni neutraalsena püsinud loodusajakirjade kirjastuse ajakirjad nagu "Horisont" jäävad alates järgmisest aastast toetusest ilma - noh, nende tekstid pole tõesti mitte ühegi partei suunas kaldu. Ja eks võib arvata, et ilma jäid nad just selle neutraalsuse tõttu, ei osanud oma tekstides valitsevale parteile pugeda.

Ka mina vaatan erinevaid kanaleid, sh vahel ka TTV-d ja välismaiseid kanaleid justnimelt erinevate vaatenurkade saamiseks ja selle valitsuspartei ühesuunalise propaganda vältimiseks. Soovitan seda teistelegi. Saate selgema pildi ümberringi toimuvast.
 
katz 23. oktoober 2015, kl 11.29
No dr Vassiljevi saade võiks olla iga õhtu, enne magama jäämist mõjub väga kasulikult tervisele ja toob hea une. Igatahes eile õhtul sai end laua alla naerdud, niiet kasulik juba voodi pugeda saate alguseks, siis pole valus kukkuda ;D
 
vastandumine 23. oktoober 2015, kl 11.32
Olen kuulnud poliitika kommenteerijate teadmist, et TTV ja KE kasutab palgatrollide teenuseid. Kahtlesin selles. Nüüd enam ei kahtle.
 
vastupoolt 23. oktoober 2015, kl 11.41
Miks mõned muud parteid palgatrolle kasutama ei pea? Kaasasündinud analüüsivõimepuude puhul pole vaja palka maksta . . .
Karl Kindermacher 23. oktoober 2015, kl 11.41
eelmisele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> sa, refirott ,ära krõbista siin nii kõvasti, su pe
> aehitus ei võimalda mõistagi millegi m'tet/mõtteku
> st


Mõtlemine, mõistmine, mõte ja mõttekus on täiesti erinevad asjad, kui sa muidugi üritaks mõista.
Ja minu kommentaar ei olnud kantud poliitilistest vaadetest (kuigi jah, KE seisukohad mulle ei sobi) vaid ikka saate sisust.
 
jamida 24. oktoober 2015, kl 23.44
olgu siis ttv vaenulikkusest aetud ja püsti propagandat täis telekanal, mis siis selles midagi hullemat on, kui teistes samamoodi vaenulikes ja propaganadast tulvil telekanalitel.

mina nt siiani ei mõelnud keskerakonnast hästi ja ega tänagi mõtle eriti. aga ttv on igal juhul vaadatum, kui need padjaklubid ja muu sihuke uinutav jamps.
ttv peaks panema ikka inimestel meele ja aju liikuma, mitte vaid niisama ajaviiteks udutama.

ja lisaks tahtsin öelda, et olgugi, et ma pole keskide ja savisaare fänn, on lausa räige kuulda seda paska ja jura, mida savisaare pihta pillutakse.
kas tõesti austet reffarid, kes olgem ausad, pole sugugi puhtad ja patuta ja lisaks üsna kelmide võtetega said oma häälekesed kokku, peavad aina ja aina retsima savisaart.
see algas juba enne valimisi, kui taavi ei suutnud ainsatki sõnavõttu nii maha pidada, kui poleks savisaare suunas räusanud. inetu ja piinlik oli ja ma ei pea sest taavist mittekui midagi sellest ajast alates. peaminister ja nii madal oma sisult. öakk lausa.

mis see savisaar teistest halvem on?
mis ta halvem on?
tallinna linnapeana on ta isegi tallinna jaoks paljuski parem olnud, kui mõni teine linnapea oma linna jaoks.
aga see polegi tähtis. tähtis on see alatu inimese retsimine ja kildudeks kiskumine, mis toimub ikka kindlalt edasi, kuini inimene on hauda aetud.
see on avalik mõrvamine, nii saan mina aru ja energeetiliselt on seda vastik teada.

las ta olla venelastega pundis.
mis see halvem on, kui olla mingite rahvaste ümberpaigutajatega ühes paadis ja tümitada oma riigi päriseelanikke, müüa lõpuks omaenda rahva kodumaa maha ja olla veel uhke selle üle, et oooh, küll ma ikka oskan kavalaid lükkeid teha.
see õlise naeratusega, paras kelm, s.k., kelle õige koht on võllas rippuda, irvitab liberaalset irvet ja on õige veel lisaks.

mis see savisaar tast hullem on.
1000 korda etem.

nii ma siis olengi nüüd savisaare, ke., poolel, sest kaua võib kannatada inimese kallal rappimist.

olin aga reffide valija, nüüd kaabiks neile peale hoopis mulla, sest kaua peaks suutma seda valet ja vassimist ja enamusest rahvast ülesõitu taluda üks tavaline riigikodanik?

nii vastik, kui superkelmid ja supervargad omaenda tiitlid ja teod teiste kaela veeretavad ja siis õliselt irvitavad.
mida siis arvata sellistest valitsustegelastest.
kas peaks ikka veel koogutama ja peeesse pugema sihukestele.
no ei, selg tuleb neile pöörata hoopis.
 
Džiisös 25. oktoober 2015, kl 00.39
"mis see savisaar teistest halvem on?"

Siin see vähk kivi all ongi!
Teised teevad ka!

Ja see annab ÕIGUSTUSE TEHTULE????

Riigi TV on ETV, ETV2 ja ETV+. Sealt ei tule Pilvede all. Palgatrollid - harige endi argumenteerimisoskust pisutki!
 
tuleb ikka küll 25. oktoober 2015, kl 13.20
No tuleb ikka üht-teist. Kas või "Mustad lesed". Eks kultuurisaatedki ole meelelahutuslikus vormis.
Pole midagi parata, vaatan ikka TTVd lisaks teistele ning teen omad järeldused.
 
Kiir 27. detsember 2015, kl 08.12
Tallinna TV ja Nõmme Raadio on ainsad terve mõistuse kanalid Eestis! Ei ajata vabamüürlaste jama, vaid ausat juttu
 
Jorh Aadniel Kiir 27. detsember 2015, kl 08.32
Tallinna TV ja Nõmme Raadio on ainsad terve mõistuse kanalid Eestis! Ei ajata vabamüürlaste jama, vaid ausat juttu
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!