Halb kogemus
Hull suhtlemisvaegus
viimasele 31. märts 2016, kl 10.16 |
Kurvale 31. märts 2016, kl 12.42 |
eiei 31. märts 2016, kl 13.39 |
Jah 31. märts 2016, kl 14.00 |
Nii nii 31. märts 2016, kl 14.51 |
Miks te kirja teel kohtumist kokku ei lepi?
Sa vaata, Kurb, paljudki leiavad ilmselt võimaluse end sinu arvel nö. lõbustada nii siin foorumis kui ka kohtumisel. Viimasele tullakse ka ilmselt rohkem selleks, et siis sellest SIIN pläägutada.
See viimane tegelane tundub selles suhtes küllaltki ebausaldusväärne.
Aga eks sa ise tead.
Sa vaata, Kurb, paljudki leiavad ilmselt võimaluse end sinu arvel nö. lõbustada nii siin foorumis kui ka kohtumisel. Viimasele tullakse ka ilmselt rohkem selleks, et siis sellest SIIN pläägutada.
See viimane tegelane tundub selles suhtes küllaltki ebausaldusväärne.
Aga eks sa ise tead.
Kurb 31. märts 2016, kl 16.46 |
no tore siis ju 01. aprill 2016, kl 08.26 |
Pee ehk Kurb on inimene paralleelsest universumist. Põhihäda, mis tal on - on see, et ahi, mille peal ta istub, ei sõida ega küpseta ise pirukaid. Õiguse sellele, et ahi sõidaks ja ise pirukaid küpsetaks on ta ausalt välja teeninud sellega, et kõik ülejäänud on eluaeg tema soovi ahjuga sõita ja ahjutehtud pirukaid süüa välja naernud, sest tema universumis on ometi igal viimasel kui lollil selline ahi olemas. Ja tema püha usku, et selline ahi on ka siin universumis igaühel olemas ja tema on see ainuke, kes ilma ja sellepärast teiste naerualune, ei kõiguta absoluutselt mitte miski. :)
Kurb 01. aprill 2016, kl 13.06 |
no tore siis ju
Päris hästi öeldud.
Minu lapsepõlves elas naabruses üks 80 aastane naine, kes samuti põdes üksindust, tal ka ei olnud kellegagi rääkida.
Kuulsin, kui mu emale kurtis, et kellelegi külla minna ei ole ja nuttis.
Ma olin siis laps, nii jube kahju oli sellest vanemast naisest, tal oli ikka jube piinav suhtlemise puudus.
Hiljem ma ei ole näinud mitte ühtegi üksindust tundvat naist. Mitte ühtegi !!
Vaata, kuidas lõppes ÜKS kõne kooliõele. Tuli ju hiljem juurde nähvama, tal ei ole aega telefonis rääkida.
Päris hästi öeldud.
Minu lapsepõlves elas naabruses üks 80 aastane naine, kes samuti põdes üksindust, tal ka ei olnud kellegagi rääkida.
Kuulsin, kui mu emale kurtis, et kellelegi külla minna ei ole ja nuttis.
Ma olin siis laps, nii jube kahju oli sellest vanemast naisest, tal oli ikka jube piinav suhtlemise puudus.
Hiljem ma ei ole näinud mitte ühtegi üksindust tundvat naist. Mitte ühtegi !!
Vaata, kuidas lõppes ÜKS kõne kooliõele. Tuli ju hiljem juurde nähvama, tal ei ole aega telefonis rääkida.
no kuule 01. aprill 2016, kl 13.38 |
huvitav 01. aprill 2016, kl 13.45 |
kui ainult see kunagine 80 aastane vanatädi P lapsepõlvest ja nüüd siis P, on õnnetult ja muutmatult üksildased, kes on siis KÕIK need ülejäänud õnnetud üksindust tundvad inimesed, kes samamoodi päevast päeva loodavad ja ootavad, et keegi ometigi tuleks, oleks, räägiks ja saaks kergema tunde südamesse.
ai, kuidas see P maailm on kitsuke.
ai, kuidas see P maailm on kitsuke.
Kurb 01. aprill 2016, kl 13.59 |
Momendil on mul selline töö, aga varem käisin tööl, kus olid sama pikad tööpäevad, kui teistel.
Ega ma siis terve elu koristaja ei ole olnud, ainult viimased aastad.
Kunagi oli selline töökoht, kus üks inimene pidi tund - paar kauem olema ja pea alati olin see mina, sest ma ei osanud " ei " öelda ja ega mul kauemaks jäämise vastu ka midagi ei olnud.
huvitav
Ma rohkem ei ole selliseid naisi näinud, kõikidel nii kiire - kiire.
Ega ma siis terve elu koristaja ei ole olnud, ainult viimased aastad.
Kunagi oli selline töökoht, kus üks inimene pidi tund - paar kauem olema ja pea alati olin see mina, sest ma ei osanud " ei " öelda ja ega mul kauemaks jäämise vastu ka midagi ei olnud.
huvitav
Ma rohkem ei ole selliseid naisi näinud, kõikidel nii kiire - kiire.
Kurb veel 01. aprill 2016, kl 14.01 |
ära kohe räägi 01. aprill 2016, kl 14.42 |
no tore siis ju 01. aprill 2016, kl 15.55 |
Kurb veel Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> huvitav
>
> Võiksin proovida, aga tean e
> tte, et saaksin ainult tõrjuvaid vastuseid.
>
>
> Öeldakse, ei ole aega ja kõik.
> Mill
> eks hakata oma tuju rikkuma ?
Vot jah, teistel ju ahjud sõidavad ja küpsetavad pirukaid, ise. Andke Peele ometigi see Havi, kes kõik ta soovid täidab, kõigil teistel selline havi ju teeb ringe kodus kraanikausis. Soovitada Peele midagi teha on sama hea, kui soovitada jalutul teha üks käik jalgade abil. Ainult selle vahega, et Pee ei suuda isegi mitte alternatiividele mõtlemise mõtlemist üritada. Kuidas saab Pee tuju rikkuda on üldse mõistatus, sest tal see tuju on ju kogu aeg permanentselt selles "rikutud tuju" seisundis. Kogu tema maailmavalu piirneb sellega, et maailm ja inimesed ei vasta tema ootustele, nad ju ometi peavad.
-------------------------------------------------------
> huvitav
>
> Võiksin proovida, aga tean e
> tte, et saaksin ainult tõrjuvaid vastuseid.
>
>
> Öeldakse, ei ole aega ja kõik.
> Mill
> eks hakata oma tuju rikkuma ?
Vot jah, teistel ju ahjud sõidavad ja küpsetavad pirukaid, ise. Andke Peele ometigi see Havi, kes kõik ta soovid täidab, kõigil teistel selline havi ju teeb ringe kodus kraanikausis. Soovitada Peele midagi teha on sama hea, kui soovitada jalutul teha üks käik jalgade abil. Ainult selle vahega, et Pee ei suuda isegi mitte alternatiividele mõtlemise mõtlemist üritada. Kuidas saab Pee tuju rikkuda on üldse mõistatus, sest tal see tuju on ju kogu aeg permanentselt selles "rikutud tuju" seisundis. Kogu tema maailmavalu piirneb sellega, et maailm ja inimesed ei vasta tema ootustele, nad ju ometi peavad.
Kurb 01. aprill 2016, kl 18.39 |
Kurb veel 01. aprill 2016, kl 18.47 |
mööduja to kurb 01. aprill 2016, kl 19.21 |
imelik 01. aprill 2016, kl 19.22 |
Kurb 01. aprill 2016, kl 19.28 |
möödija
Aitäh. Lähen vaatan.
imelik
Väljendasin ebaõnnestunult, aga nii lõppkokkuvõttes oligi.
Ütlesin pidevalt peigmehele, et mu poole ei saa tulla, sest naistuttav siin.
Või lihtsalt ütlesin, et ta peab ära minema, sest naistuttav tuleb.
Meenutades tundub nii totakas, aga nii see oli ja kahjuks enam midagi muuta ei saa.
Teeks kõik teisiti, aga kahjuks aega tagasi ei pööra.
Aitäh. Lähen vaatan.
imelik
Väljendasin ebaõnnestunult, aga nii lõppkokkuvõttes oligi.
Ütlesin pidevalt peigmehele, et mu poole ei saa tulla, sest naistuttav siin.
Või lihtsalt ütlesin, et ta peab ära minema, sest naistuttav tuleb.
Meenutades tundub nii totakas, aga nii see oli ja kahjuks enam midagi muuta ei saa.
Teeks kõik teisiti, aga kahjuks aega tagasi ei pööra.
maasikas 01. aprill 2016, kl 20.00 |
agaPeee 01. aprill 2016, kl 20.15 |
agaPeee 01. aprill 2016, kl 21.04 |
Kurb 01. aprill 2016, kl 22.05 |
Jah 01. aprill 2016, kl 22.17 |
Lisa postitus