Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Hull suhtlemisvaegus

mismis 01. aprill 2016, kl 22.44
las saavad jah kokku! muidu 35 lk juttu ja tolku ei mingisugust.

Hahaha.. 01. aprill 2016, kl 22.48
Siin tuleb 200 lk jarge kindlalt.

Kurb 02. aprill 2016, kl 16.18
Ei ole siit keegi enam kirjutanud.

Hea vähemalt, et on internet, muidu oleks suhtlemise puudust väga raske taluda.
Kuidas ma küll varem ilma internetita elada sain ?

Väga raske oli varem ikka.

no tore siis ju 04. aprill 2016, kl 08.01
Siis on Pee parallelluniversumis siuke elementaarne asi, nagu et sõna otsese mõttes komme pungil täis külmkapi kõrvale nälga kooleda, kuna usutakse, et külmkapp on Kuub - nigut ukse avad, nii torgatakse sind läbi, keedetakse ära või lihtsalt kuivatatakse ära, sest seda ja kuubid teevad ning sestap on külmkappi avada väga ohtlik ja üldse, külmkapp ei taha, et teda avatakse ja saab pahaseks, seega ilma internetita on toidu- (suhtlemise) puudust väga raske taluda. Pee unistab külmkappide paradiisist, kus neil on kõik uksed lahti, aga isegi sellises olukorras ei näe ta iseeennast külmkapina, kuna kunagi ammu üks külmkapp ütles talle, et ta on röster hoopis - seega viskas ta oma külmaelendi ära ja mõtleb, kuidas ta mägesid paigast liigutaks, kui vaid kuidagi sooja sisse saaks.

Tore on see 04. aprill 2016, kl 13.04
...et 1 föön siin vähemalt viitsib kaasa heietada.

Kurb 04. aprill 2016, kl 13.16
no tore siis ju
Väga meeldivad sinu võrdlused, teatud määral ongi nii.
Eks see sookaaslastega kontakti mitte saamine on alguse saanud minu peast.

Kuna ma ikkagi siiamaani sisimas usun, et sookaaslased minuga rääkida ei taha, et ma pole neile vastuvõetav.

Tunnen, nagu oleksin teiste naistega eri planeedilt, ei saa nendest aru.
Aga sellest olen ammu aru saanud, et naised ei salli tossikesi, nad tõesti kohe tunnetavad seda.

no tore siis ju 04. aprill 2016, kl 15.15
Ma ei kujuta ette, et mida selist sinu arust juhtub, kui sa hakkaks aru saama, miks ahjud ise ringi ei sõida ja pirukaid ei tee?

Kurb 04. aprill 2016, kl 15.37
Ma olen ju üritanud, aga ebaõnnestunult.
Ilmselt ei ole ma sookaaslastega ühel lainel ja üldse on mul neid raske mõista, kuidas ka ei püüaks, no ma ei kõlba teistele naistele suhtlemiseks.

Päevalill 05. aprill 2016, kl 17.41
P, sa pead olema positiivsem ja rõõmsam, sa ainult hädaldad, pole lugenud ühtegi sinu postitust, kus sa kirjutad millestki heast.Lisaks tundub, et sa lähed kiirelt närvi ja siis võib oodata mida iganes.

Kurb 05. aprill 2016, kl 18.04
Reaalis ma oma põdemisi välja ei ole näidanud.
Keegi ütleb midagi halvasti, ma võtan seda südamesse, aga välja ei näita ja midagi tarka ei ütle.

Selles mõttes, et kui keegi ütleb halvasti või käitub halvasti, siis tekib mul kramp, tardun paigale ja sõna suust ei tule, isegi pähe ei tule midagi tabavat öelda.

Nooremana ma ei söandanudki vastu öelda. Uskusin, mind tohibki solvata.

Vot kirjalikult olen võimeline vastu ütlema, sest olen üksinda, vastaspoolt ei ole kõrval ja nii ei teki krampi.

Lidsaks olen vanusega palju julgemaks läinud, just kirjalikult.

Naistuttav saatis ju hiljem mulle sõnumi " pugemine on sinu töö ". Jube vastik oli lugeda, aga olin möku tõesti, kõigega olin nõus, mis ta ütles ja kunagi vastu ei vaielnud.

Lisaks on mulle kodumaa ja me rahvas väga kallis, see ei ole, et naistega raskusi on.
Tõesti teevad kurvaks inimesed, kellele oma rahvas ja isamaa midagi ei tähenda.

Kurb veel 05. aprill 2016, kl 18.09
Reaalis ei ole minult midagi oodata peale totaka mök - mök.

Lihtsalt ma ei saanud kunagi midagi öeldud, kui näiteks vaja ennast kaitsta.
Kui keegi näiteks solvab mind, siis mul kohe mõte kiilub kinni ja ma ei oska midagi öelda peale lollaka näoilme.

Vähemalt ma ise tunnen, et reageerin kriitilises situatsioonis totakalt ja jätan kohtlase mulje.

Õigemini ma ei reageeri üldse, lihtsalt mu olek ja näoilme muutub totakaks.

Kurb veel 05. aprill 2016, kl 18.10
parandan

see ei loe, mitte see ei ole.

Kurb veel to Päevalill 05. aprill 2016, kl 18.23
Ma olen küll aru saanud, et naisi häirib just minu möku olek.

Eriti nooremana kohe tunnetasin, et naised ei talu tossikesi ja ma mõjun neile kohtlase ullikesena.

Elu on näidanud, et naised ( meeste kohta ei oska öelda ) ei talu sellist, kes ennast kaitsta ei suuda ja kriitilises olukorras sõna suust ei tule.

Selline inimene kuidagi ärritab naisi. Vähemalt minu kogemused ütlevad seda.

ehh 05. aprill 2016, kl 18.40
ära nuia haletsust. see tõesti ärritab.

Kurb 05. aprill 2016, kl 18.44
Appi, mida ma nuian. Lihtsalt vastasin kirjutajale.
Kuidas sa nii imelikult aru saad ?

Naistuttav oma õega saaks naerukrambid, kui loeks, et ma reaalis lähen kiirelt närvi ja minult võib kõike oodata.

pahempidi Alu 05. aprill 2016, kl 18.58
see P on oma kurbade kirjatükkidega nagu naissoost Alu. sama eluvõõras ja imelik.

Kurb 05. aprill 2016, kl 19.07
Selles suhtes olen kindlasti eluvõõras, et ma ei tunne oma sookaaslasi, ma ei saa neist aru, mida tahavad, kuidas nendega rääkima peab.

Mis siis, et ise ka naissoost, aga mu meelest naine on üks ütlemata keeruline olend.

ehh 05. aprill 2016, kl 19.14
et siis nii?
hiljutised uuringud näitavad, et 25% naistest ravivad mingit teatud vaimset häiret. hirmutav on mõelda, et 75% neist lippab ravimata ringi!
:D

Kurb 05. aprill 2016, kl 19.21
ehh
Mis häire see on ?

Mina lihtsalt ei oska sookaaslaste meele järgi olla. Olen nii, ei kõlba. Olen naa, ikka ei kõlba.
Vähemalt saan südame peale ära öelda.

ehh 05. aprill 2016, kl 19.26
ma pakun, et erinevad vaimsed häired. ära suhtu sellesse uuringusse nüüd surmtõsiselt. ma üritasin nalja teha. kehvalt, nagu tundub.
mis sa ikka nii ja naa oled? see ei ole kellegi meele järgi. see tekitab kahtlust, et kes sa siis oled. ole ikka sina ise. ons vaja sookaaslaste meeldida? miks?

ehh 05. aprill 2016, kl 19.27
* sookaaslastele st

Kurb 05. aprill 2016, kl 19.36
ehh
Tahtsin öelda, et ma sookaaslastele suhtlemiseks ei kõlba.

normaalne ka 05. aprill 2016, kl 20.00
Kes nii piiratud, tigeda ja võltsi inimesega ikka suhelda tahaks. Parem siis juba üldse ilma suhtlemata olla. Ja ära hakka, et seda ei ole ette näha, on ikka küll, limutse palju tahad. Kogu su mõistatus ongi lahendatud.

no kuule 05. aprill 2016, kl 20.05
kaua sa ketrad seda halamist, et sina ei kõlba ja sina ei kõlba.
sa nagu nuruksid tõestust, et kõlbad ikka küll, et oled ju tore küll, et sinuga saab rääkida küll...
arvan, et seda tõestust on sulle enesele aina ja aina vaja, see on nagu söögipalve sul, et mitte midagi ei lähe enne kurgust alla, kui pole endale järjekordselt palvet lugenud.

sa oled omaenese hüpnoosis kinni, jah just enesehüpnoos on su diagnoos, enesesugestsioon.
hakka vastupidist sisendama ja lase sama järjekindlalt nagu siiani, ainult teises suunas, ja usu, sa pole enam see, kes praegu.
vaheta koridori, aitab juba sellest, kus siiani tuiad.

Kurb 05. aprill 2016, kl 20.07
Muide naistuttavasse suhtusin ma päriselt hästi, kui see minu teha oleks, oleksime me siiamaani tuttavad.

Mis mõttes võlts? Kui keegi suhtus minusse hästi, olin ma siiralt tänulik ja vastasin heameelega samaga.

Olin tänulik ka siis, kui minuga üldse räägiti. Tänulik olin päriselt.

Ma ullike mõtlesin, et naistuttav on samamóodi tänulik, et ei pidanud üksinda olema. Aga ta mõtles hoopis teistmoodi.

Mis foorumisse puutub, siis kui mulle halvasti öeldakse, siis püüan ikka ennast kaitsta.

Kuigi ma ei oska seda kunsti hästi, aga siin õpin.

Kurb 05. aprill 2016, kl 20.12
no kuule
Ei nuru tõestust, ei, ei ei.
Sest siis oleksin reaalis veel rohkem pettunud.

Ma olen endale sisendanud küll, et saan teistega jutule, aga reaalsuses saan jälle puuga vastu pead põmm ja sajan maa peale tagasi.

Tundub, kõik pannakse lapsepõlves kasvatusega paika ja ei kujuta ette, kuidas seda muuta saab.

Ilmselt lapsepõlvest jäi hädapätaka aura külge ja naised tunnetavad seda.

see ju Alu jutt. 05. aprill 2016, kl 20.12
no kuule Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kaua sa ketrad seda halamist, et sina ei kõlba ja
> sina ei kõlba.
> sa nagu nuruksid tõestust, et kõ
> lbad ikka küll, et oled ju tore küll, et sinuga sa
> ab rääkida küll...
> arvan, et seda tõestust on s
> ulle enesele aina ja aina vaja, see on nagu söögip
> alve sul, et mitte midagi ei lähe enne kurgust all
> a, kui pole endale järjekordselt palvet lugenud.
>
>
> sa oled omaenese hüpnoosis kinni, jah just
> enesehüpnoos on su diagnoos, enesesugestsioon.
>
> hakka vastupidist sisendama ja lase sama järjekind
> lalt nagu siiani, ainult teises suunas, ja usu, sa
> pole enam see, kes praegu.
> vaheta koridori, a
> itab juba sellest, kus siiani tuiad.
---------------
no sama häda põevad ka siinsed meestutvujaf: ikka maailm on süüdi, et "õigeid" ei olegi veel kasvama pandud..
hästi naljakas see vande inimeste nihkes ajutöö.

+++ 05. aprill 2016, kl 20.19
VAT SELLEST VIIMASEST KOMMENTAARIST (20.12) EI SAA MA ARU. MIDA SIIN TAHETUD ÖELDA ON. KUS SIIN ALU ON. KAS LÄBI EKRAANI ON NÄHA, ET VANAINIMESE JUTT, ET AJUNIHE KA VEEL??
on siin ikka tõeliselt andekaid pärleid. lausa selgeltnägijad. kui nii, siis ütle, kes tappis varvara ja miks meile valesid ette söödetakse? aaah?

Kurb 05. aprill 2016, kl 20.39
see ju Alu jutt

Kahjuks ükski naine ei ütle, mis täpselt mu juures ei kõlba.
No ei tule keegi seda ütlema.
Kuigi ma väga sooviksin teada.

Näiteks kasvõi see kooliõde, kes hiljem tuli ligi, et tal ei ole aega telefonis rääkida.
Aga mis ikka oli tegelik põhjus, seda ta ei ütle.

Mis vanusesse puutub, siis just noorena olid mul veel suuremad kompleksid.

Ainuke vahe, et ma noorena ei olnud võimeline sellest isegi mitte kirjutama.

ehh 05. aprill 2016, kl 20.50
tee ise järeldused. ebamugav on reaalis suhelda inimesega, kes kogu aeg nurub kiitust. sa ise väidad, et ei nuru, aga sellise nutulaulu (olen nii tossike, kompleksides, ei oska suhelda jne) peale on inimesed sunnitud vastama, et sa oled tubli, ilus ja hea. ning peale vestlust sinuga tüdinevad. inimestel pole aega käia vingumist kuulamas ja kaasa elamas.
muuda suhtumist endasse, küll siis leiad ka vestluskaaslaseid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!