Mis kasu võib keegi saada inimese äraajamisest, kellesse on tõsiselt armunud ?
Kuna naistuttav hakkas mängima suurt kannatajat, siis mul tekkisid SÜÜTUNDED, et kuidas ma olen õnnelik ja teine õnnetu.
Kui oleksin teadnud, et naistuttav ei olegi minu õnne nähes suur kannataja, siis ma ei oleks ju ennast süüdi tundnudki.
Et inimene suhtles natuke minuga ja nüüd on nii üksik, siis ma ei tohi talle selja keerata.
Mis kasule, ütle mis kasule ?
Kas arvad, et ma mõistusega aru ei saanud, et peigmehe äraajamine on hullumeelsus ?
Ega ma siis ainult naistuttava ees süüdi ei tundnud.
Süüdi tundsin ennast KÕIKIDE NAISTE EES.
Näiteks kaks naist hakkasid peigmehe vastu huvi tundma.
Ma tundsin süüdi, et nii kena mehe teiste naiste eest ära võtan, nad ju nii tahavad peigmeest.
Süütundest hakkasin peigmeest nende naiste juurde ajama, et mine selle naiste juurde, ta ootab.
Kusjuures ma neid naisi üldse ei tundnud, mis kasu ma sellest sain, kui peigmeest teiste naiste rüppe ajasin ?
Lihtsalt tundsin ennast nende naiste ees süüdi, täpselt samuti, nagu tundsin ennast süüdi naistuttava ees.
Näiteks olime väljas. Mingid tüdrukud vaatasid pahaselt, et kuidas sellisel nõmedal jopskil selline kena mees on.
Oi, kuidas ma tundsin ennast süüdi, et nendelt tüdrukutelt kena mehe eest ära võtsin.
Läksin veel trükiks ajaks wc - sse, et tüdrukud saaks tulla peigmehega juttu tegema.
Saad aru, ma tundsin ennast pidevalt teiste naiste ees süüdi, sest uskusin, et ma olen loodud seda tegema, mida sookaaslased tahavad ning mul peab minema halvemini, kui teistel.
Peigmees on praegu koos selle naisega, kelle juurde mina teda süütundest ise ajasin.
Mis kasu ma sellest sain, ma üldse ei tundnud seda naist, ei olnud teda siis isegi näinud.
Hiljem muidugi kahetsesin, kui peigmees oli juba minema aetud.