Halb kogemus
Hull suhtlemisvaegus

To kurb 07. aprill 2016, kl 20.32
Hoia sellest tutvuse pakkujast eemale. Ei tundu usalduslik.

faktid letti 07. aprill 2016, kl 20.41
mida siin kohe solkima hakata. kust sina tead, kui usalduslik ma olen. kas see, kel pole meili aadressi, on kohe ebausaldusväärne. jah, mul pole tõesti arvutit isiklikku ja praegu hoolitsen kutsika eest, seni kuni inimene ise tagasi tuleb. saan kasutada tema arvutit ja ei hakka siin mingeid kontakte looma tema arvuti kaudu.
aga, kui ei taha suhelda, ega siis midagi.
mina mõtlesin tõsiselt.

Kurb 07. aprill 2016, kl 20.44
Kui tõsiselt mõtled, ütle oma telefoni number.

faktid letti 07. aprill 2016, kl 20.47
homme ütlen, siis ostan kaardi. praegust nr ma siia ei pane, see mul liiga kaua kasutusel olnud ja juba niigi võib seda otsinguga leida. ma ei taha seda siia panna. ausalt räägin. homme, kui ostan, siis panen selle nr.

elus muutusi tehes 08. aprill 2016, kl 01.28
Kurb Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> no ja mis on sinu panus
> Mis ligi 50 a
> astase inimese elus enam muutuda saab ?
----------------
mõningaid variante:

ma ise läksin mehele.
mu sõbrannad on ülikoolidesse täiendusteese läinud
üks tegeleb välismaise projekti juhtimisega.
üks õpib võõrkeeli
üks avas rõivamoe liini..
üks hakkas vanaemaks
üks läks tantsukursustele

jne jne.
ega 50-selt veel surnud ei olda.

Hahaha.. 08. aprill 2016, kl 04.31
Vanaemaks ikka saadakse, mitte ei hakata.

Selgeltnägija 08. aprill 2016, kl 09.25
See ennast sõbrannakspakkuja on sama tegelane, kes siin muidu saja nime all Kurba alatasa provotseerib ja mõnitab, mailiaadressi puudumise jutt on pullikaka, kutsikahoid on väljamõeldis, isik ise kalduvustega klatšile ja vägivallale.
Hoidu sellistest, Kurb!

noo 08. aprill 2016, kl 10.10
Siis nad peaksid ju väga hästi sobima. Pee ise manipuleerija, valetaja ja nii mõnigi kord agressiivselt hüsteeriline.

Ehkki see on minu arust keegi teine.

Kurb 08. aprill 2016, kl 10.52
Mul endal sama tunne, et üks ja sama inimene.

noo
Kui ma oleks selline olnud, siis seda teemat siin üldse ei oleks ja elu oleks läinud hoopis teisiti.

Manipuleerija ? Kahjuks on seda koomiline lugeda, sest reaalis ei pane naised mind tähelegi, minu arvamusega ei ole iial arvestatud, seda ei võeta kuuldagi.

Nooremana ma üldse ei julgenudki oma arvamust välja öeldagi.
Mind on kasvatatud, et minu arvamus ei kõlba kuhugi, aga kõik, mida teised tüdrukud ütlevad, on püha tõde.

Kui ma ka näiteks praegu ütleks reaalselt oma arvamuse välja, siis seda keegi üldse ei kuulakski.

Nüüd, vanemas eas olen sisimas kõvasti muutunud ning vähemalt kirjalikult enam endale pähe istuda ei lase.
Varem aga lasin kõrvad lönti ja olin kõigega nõus, mida öeldi.

Kurb 08. aprill 2016, kl 10.58
noo
Naistuttavaga olin ma kõigega nõus, mida ta ütles.
Kui mina näiteks vahel mõne oma ettepaneku või mõtte välja käisin, siis tavaliselt naistuttav tegi näo, et ei kuulegi või naeris mu välja.

Näiteks tegin ettepaneku kuhugi minna või midagi teha, naistuttav mitte kunagi ei võtnud vedu.

Või kooli ajal ja tööl, minu arvamust keegi ei kuulanudki ja ega ma tavaliselt midagi ei öelnud ka.

faktid letti 08. aprill 2016, kl 11.01
no nüüd on tõesti, kohe kindlapeale teatakse, et mina siin saja nime all provotseerin ja lausa vägivaldne olen ja puhta klatšimoor takkatippu
ka kutsikas pole reaalne ja kohe kõik on vale.
oi, oi, mida veel?
ma juba ostsin telefonikaardi ära, täna hommikul, maja kõrvalt putkast, aga praeguseks on küll selge, et siia seda numbrit ma panna ei saa. kust ma võin teada, kas helistab päris P või mõni teine.
väga kurb igatahes.
tahtsin P-le head, sest olen ise ka väga üksi. alles matsin kalli inimese ja ma pole enam noor. miks ma peaksin lolli mängima, pole mingitki põhjust.
ja mis pullikaka see on, kui mul, vanemal inimesel pole arvutitki. kunagi oli, praegu ei ole tõesti, ammu juba rivist väljas, jah ammu.
nüüd siis saan nädalakese kasutada teise oma ja kohe kõik teavad sinust rohkem, kui sa ise teadki endast.

aga olgu, ma ei peagi siin enam osalema. olge mõnusad ja parandage meelt.
mina lähen kutsakesega õue. vahel on tõesti tunne, et ainsad, keda veel tasub armastada ja usaldada, on loomad.

noo 08. aprill 2016, kl 12.09
Ah, ära korruta üht ja sama. Ei usu sind enam keegi ja su eneseõigustused on koomilised, lapsikud.

Kurb 08. aprill 2016, kl 12.17
noo

Mis eneseõigustus ? Mingit põhjust ei ole midagi õigustada.

Ma ju olingi hädavares, mida siin musta valgeks rääkida.

Kusjuures minu arvamusega ei olegi keegi kunagi arvestanud.
Pean ütlema, et arvestati või, kui tegelikult minu arvamust ei ole kuulatudki.

Naistuttav tõesti kunagi ei tulnud, kui mina kutsusin.

Nüüd, vanemas eas julgen oma arvamust välja öelda.
Nooremana ei julgenudki.
Mis selles hädavarese olekus head on ?

Hädavareseid ju tegelikult ei sallita.

issver 08. aprill 2016, kl 13.22
miks sa seda teemat jälle alustasid? Mida sa siis vahepeal tegid kui teema siit kustutati,aasta aega oli vaikus ja nüüd otsast peale? mille kuradi pärast?mis tegid terve aasta???

Kurb 08. aprill 2016, kl 13.25
Ikka elasin vanaviisi.
Kõik on endine.

Miks alustasin? Lähen välja, tahaks mõne sookaaslaega rääkida, aga ei ole kedagi.
Suhtlemise puudus piinab.

tuhkanen 08. aprill 2016, kl 13.28
Kui sa suhelda tahaksid, siis sa ei peletaks potentsiaalseid suhelda soovijaid endast eemale. Tundub väga vinguda tahtmise moodi.

issver 08. aprill 2016, kl 13.36
no ja edasi,soiud siin aastake ja siis,ega midagi ei muutu ju,sellest saad aru? ma saaks aru kui räägiksid millesti normaalsest vahepeal aga sa ei räägi ju,üks ja sama jutt,ennest nagu ei tüüta ära ve? mine kinno vahepeal.klassikokkutulekut vaatama,saad äkki oma mulli mõne huumori piisa.või äkki oled käinud juba seda vaatamas?

Kurb 08. aprill 2016, kl 13.41
tuhkanen
Keda eemale peletanud olen ?

issver
Kino on hea mõte. Kui olin 18 - 20, vaatasin kinos absoluutselt kõik filmid ära.

Sel ajal ju muid käimise kohti ei olnud.
Tuttavaid mul siis ei olnud, naistuttavat veel ei tundnud ja nii käisingi üksinda kinos.

Jube piinav aeg oli, sest suhtlemise puudus oli selles vanuses kohutav.

issver 08. aprill 2016, kl 13.47
no kas ma seda küsisin mida sa 18 aastaselt tegid??ma küsisin et kas sa praegu oled kinos käinud ja mõnda filmi näinud ,kasvõi seda klassikokkutulekut,tead ikka mis filmiga on tegu,kes seal näitlejad on?

faktid letti 08. aprill 2016, kl 13.53
Pane ona.

oled paljastatud, P 08. aprill 2016, kl 14.13
sina oledki see teemadega klikke koguv provokaator. ühegi teise inimese teemad ei jookseks sellise järjekindlusega siin kilomeetrite viisi. eriti tore on see, et sina kohe tead kõike ja kohe teadki, kes, kus ja millal. ja piinlik sul ka pole, kui räuskad siin ja süüdistad teisi palgalisteks kommenteerijateks, kui samas sa ise just seda oled. häbi.

Kurb 08. aprill 2016, kl 14.32
Mida ma tean ? Ma ei tea teiste naiste eraeludest mitte midagi.

Kes need artiklite all igapäevased EKRET rõvedas kõnepruugis halvustajad siis on ?
Arvad tõesti, et keegi käib niisama aasta otsa päevast päeva EKRE kallal rõvetsemas ?

Pealegi miks just nimelt EKRE, mitte näiteks REFORMI kallal ?

issver
Olen kuulnud sellest filmist, vaatamas käinud ei ole.
Tänapäeval on televiiroris nii palju kanaleid, saateid, filme, nõukaajal oli tühjus.

on 08. aprill 2016, kl 14.40
KURB tõesti, et üks psühhopaat siin tolmu keerutab ja end lõbustab. ja oledki sina see, P, kes sa siin näppudel käia lased ja ole seejuures kes tahes, aga psühhopaat oled sellegipoolest.

hahahaa 08. aprill 2016, kl 14.44
>>> Mida ma tean? Ma ei tea teiste naiste eraeludest mitte midagi <<<

kas peaksid teadma vä, petis manipulaator.

Kurb 08. aprill 2016, kl 14.45
Ma kirjutan sellest, mis muret teeb.
Suhtlemise puudus teeb muret, see tõsiselt häirib.
Täna reede, läheks kasvõi õhtul välja, aga kellega ? Üksinda nii palju aastaid käidud, enam ei suuda.

Järelikult sina saad piisavalt suhelda, aga mina ei saa.

faktid letti 08. aprill 2016, kl 15.16
Helista mulle, lähme koos. Kirjutasin sulle enne ja pakkusin kohtumist, kuid lõid põnnama.

veel 08. aprill 2016, kl 15.31
Katseta midagi muud ka vahelduseks, P.
Või ongi sulle käsk antud, kodumaa armastuse ja eestluse sildi all, oma rahval ajusid pesta.
Soovin sulle islamistidega meeldejäävalt vapustavaid ja musti elamusi. nii olgu, nii tulgu, aamen.

VIIMASELE 08. aprill 2016, kl 16.35
Kõik sajatused sulle tagasi! Kust tuli, sinna läks tagasi, olema see saab!

paneme vabalt ringlema 08. aprill 2016, kl 16.48
kõik sajatused ja sõnumised. niiet, VIIMASELE, ega sinagi sest puutumata jää, ikka tagasi, kust saadeti, nii jääb ja saab olema.
nüüd olen mina ka ringis sees, pole pääsu, tuleb, mis tuleb.
onju.

küss VIIMASELE 08. aprill 2016, kl 16.55
kus sa sajatusi näed?
soovitakse meeldejäävaid ja vapustavaid elamusi ja miks musti? sest neeger ongi ju must, mitte punanahk, kuldne või valge.
tunnista, et oled arg, hirmu ja vihkamist täis, seepärast sa igas sõnas õudukaid näedki.
kahju sinust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!