Halb kogemus
Hull suhtlemisvaegus

ehh 09. aprill 2016, kl 22.27
Kurb, ära allu siis provokatsioonidele!
Diskol arukas jutt. lõpeta juba enda mineviku lahkamine ja mustamine. usu mind, on palju raskema eluteega inimesi. ja nad saaad hakkama. saad sinagi, kui ise tahad ja selleks ka midagi teed.

ehh 09. aprill 2016, kl 22.29
ups, eeemil siis, mitte diskol (süvenesin liialt diskosse). ajate siin mina kah juba segadusse! :D

eeem 09. aprill 2016, kl 22.31
vaata, ma lootsin sinuga veidi veidi pikemalt arutleda, kasvõi muusika teemal.

aga sina muutusid lausa ühesõnaliseks.

miks sa poed peitu, kui võiksid just lagedale tulla, rääkida ja arutleda avatult.
kas sa kardad mind või kardad oma mõtteid.
mind pole sul vaja karta, ma ei mõtle sinust halvasti ja räägiksin sinuga heal meelel.

Kurb 09. aprill 2016, kl 22.54
Meeldib selline muusika, mis kutsub tantsima, kaasa elama. Disko.
Kantrimuusika ka.
Endal mul lauluhäält ei ole, koolis olin küll laulukooris, aga ega ma suurem asi laulja ei ole.

eeem 09. aprill 2016, kl 23.06
mulle ka kantri meeldib, aga mulle meeldivad veel väga erinevad muusikad ja kõik sõltub meeleolust ja paljudest muudest asjaoludest. vahel kuulan üht, siis teist. vahel kuulan ainult eestikeelseid laule, sest sõnadel ja sõnumil, just eestikeelsetel, on siis eriline tähendus.
vahel pole sõnad üldse olulised.
saksa laulud on head olnud alati.
itaalia lauljad ka meeldivad.
vahel tahan klassikat üksnes kuulata.
nagu söögiga, ikka vaheldust tahad ju.

on sul mõni kohe väga ilus laul, mida kuulaksid kasvõi iga päev? või mõni laulja, kes eriti meeldib?

minule meeldib alati nt andrea bocelli, ta on nii võrratult hea ja nii armas oma esitustes.

Kurb 09. aprill 2016, kl 23.38
Mul ei ole kindlat lemmikut. Lihtsalt meloodia peab kutsuma kaasa elama.
Kooli ajal oli küll väga tähtis, kes laulab ning a ka kirjutasin kaustikusse laulusõnu üles.
Praegu kuulan rohkem viisi.

mööduja 10. aprill 2016, kl 11.48
Huvitav oleks teada, kas su vennal ei lubatud lapsepõlves samuti sõpru ja mängimist, pidi ju olema sama kasvatus, või?
Ja kas oled oma vennaga teistega suhtlemise osas sarnane? Kas temal on praegu suurem suhtlusringkond, kui sul? Ega sa ei pea vastama, kui ei soovi, ma lihtsalt ei kujuta ette sellist omaette olemist, nii ehk naa tuleb ju alati kellegagi suhelda, naabrid, sugulased jm.ja tuttavaid tekib ikka, tahad või ei taha:)

lisaks veel 10. aprill 2016, kl 12.07
et olen täheldanud, et niipea, kui keegi üritab siin suhelda, tõmbub peee tagasi ja muutub eriti napisõnaliseks.
kui aga keegi teda torgib kuidagi, siis tuleb lehekülgede kaupa ikka täiesti üht ja vana joru.

räägib, et pole naisi, kes suhtleks, aga samas justkui ei tahagi suhtlust. tahaks ainult end õigustada ja tõestada midagi kunagist ja ammust????, mis siinsetele osalejaile ammuilma selged on, aga peele väga kodused ja armsad, et kohe ei saa kuidagi ilma selleta oldud.

ja ma ei räägi pahatahtlikult, lihtsalt nii on. on olnud enne ja on praeguseni.
praegu on just samane seis siinsamas käimas.
on keegi peale minu veel seda märganud?

lisaks on veel üks salapärane nõks kogu seda lugu saatmas.
praegu ei kommenteeri, aga ehk on keegi seda juba ka märganud.

aga kena kevadpäeva kõigile, näe päikegi tuleb juba udu seest nähtavale. nii hea.

Olen 10. aprill 2016, kl 13.12
Olen sama tähele pannud. Seda, et muude teemadega P. justkui lukustub, kuigi oleks imehea võimalus justnimelt seda nii ihaldatud SUHTLUST ometi alustada ja arendada, selle baasil ehk mõttekaaslasigi leida.
Olen ka ise varasemalt üritanud teemasid tekitada aga ikka justkui tõmba tangidega sõnu välja ja misiganes teema arendus ka soikub väga ruttu.
Kõik vanad teemad aga nagu maiuspala. Piisab pisutki viimaste suhtes torkida (ja neid pahatahtlikke torkijaid siin siiski leidub), nii tuleb juttu lausa lehekülgede kaupa.
Kulla Kurb, miks sa teed nii?
Ainus muutus on kusjuures see Ekre teema. Pole nende pooldaja, kuid rõõmustan, et Kurb selles teemas lõpuks sihikindlust ja otsustavust ilmutab.
Soovitasin enne ja soovitan nüüdki tal nende ridadesse minna, see oleks hea alus suhelda reaalis sarnase maailmavaatega inimestega. Jutt, et "kellel mind vaja" on jama jutt. Iga inimene on misiganes parteis vajalik.

Kurb 10. aprill 2016, kl 13.34
mooduja
Vennaga oleme sarnased, ta nii tagasihoidlik, mina olen alles 40+ muutunud, kuid vend on ikka selline, ennast ei kaitse.

Mul ei lubatud sookaaslastega suhelda, venda otse ei keelatud, aga me kasvatus oli ikka selline, et suhtlemine on TEISTE SEGAMINE ja suur patt kohe.

Mis n6ks ? 6- täht kadus ära.

Olen

Ei m6ista neid, kes ei ole EKRE pooldajad, EKRE on ainuke eestimeelne partei, seega ei ole oma rahva pooldaja.
Ei saa sellistest inimestest aru.

Igal oma valik, aga ikkagi, absoluutselt ei m6ista inimesi, kellele oma rahvas ja kodumaa korda ei lähe.

Õ 10. aprill 2016, kl 15.07
Vaata, sul ehk kogemata klaviatuur läinud teise keele klaviatuuri peale. Seal all paremas nurgas on tavaliselt tähis.

Olen 10. aprill 2016, kl 15.20
See, et sa mind ei mõista mind, see on täiesti ok.
Mina näiteks ei mõista, kuidas sina omakorda oma minevikku oled aastakümneid nii kinni jäänud ega suuda elada olevikule või teha endas muutusi tuleviku jaoks. Ma ei mõista ka sinu alalist pessimismi ega endale käegalöömist, ei mõista ka seda, kuidas enda jamades otsitakse pidevalt süüdlasi teistes või tehakse sellest lausa endale elustiil.
Ma mõista veel tuhandet asja, kuidas asjad maailmas toimivad ja miks. Aga no mis teha? Ei mõista, siis ei mõista. Need tuhanded mõistetamatud teemad ei pea muutuma sellegipoolest enda "elu ja surma küsimuseks". Oskus lahti lasta või endale olulist eristada pole ka just tagumine omadus. Ikka eelkõige selleks, et suuta olla õnnelik.

Mis on sinu nipid olemaks õnnelik just täna ja praegu, Kurb?

Kurb 10. aprill 2016, kl 15.22
Kirjutamine toob kergendust. päriselt.
Minevik piinab, miks ometi selline hädavares olin ja lasin endale pähe istuda.
Kooli ajal ei saanud teisiti ja hiljem käitusin samamoodi edasi.

Olen 10. aprill 2016, kl 16.01
Kirjutamine võib anda kergendust, kuid sellest oma mineviku nõiaringist sind välja ta ei päästa nagu näha.
Milliseid reaalseid võtteid oled veel iseendaga töötamisel kasutanud täna ja praegu, et olla õnnelikum olevikus?
Psühholoogist teame, eneseabiõpikutest ka. See kõik minevikus.
Mis lisaks?

mis kergendust see toob? millest? 10. aprill 2016, kl 18.05
ms kergendust see siis toob, Pille? kuidas see väljendub?

N33 11. aprill 2016, kl 14.58
Rääkige miskit huvitavat.
Mina veidi lasen näole päikest, tööd vähe hetkel

Kurb 11. aprill 2016, kl 16.22
Tunnen kergendust, kui saan sellest kirjutada. On inimesi, kes tahavad probleemist kirjutada, kellel seda vaja on, et unustada. Reaalis see v6imalik ei ole. Reaalis ju ei ole kedagi.

aga sa ei unusta ju? 11. aprill 2016, kl 16.55
kui kirjutamine aitab unustada, miks sinaa siis ei unusta?

Kurb 11. aprill 2016, kl 16.56
Natuke toob kergendust ikka.

pheee 11. aprill 2016, kl 17.33
kuidas mind ajab raevu selline enda ümber kiunumine.

kaua sa kirjutad, kui sest sinu jaoks tolku ei ole?
nääd ise ja näevad kõik, et see kiunumine ei aita sind ega kedagi teist siin. see on lausa viha väljakiskumine teistest sinu enda vastu, peksuhimu. et andke aga, ma kannatan ära, ma vajan kolakat, mina, mina,mina..

mida sa tambid seda tatti siin järjest.

maailm on valu täis, kõik on pea peale pööratud, aga sina vingud, et sa ei saa naisi. pervokas tõesti.

tegelt ka, sa oled väga euroopa nägu.

see teeb ka vabatahtlikult suitsiidi ja sina tapad ennast samamoodi ise. samasuguse järjekindlusega matad ennast oma olematu probleemi alla. surnuks oled end kuulutanud ses vingumullis.
krt, sa pole parem sest merklimammist.
oleksid sa tema asemel, käituksid samamoodi.
kõik näevad ja saavad aru, aint merlklimammi ajab oma joru. siin sama, kõik saavad aru, aint sina ajad ikka oma joru.
öaaaaak...

missugust kergendust? 11. aprill 2016, kl 17.55
Kurb Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Natuke toob kergendust ikka.
----------------
Missugust kergendust see toob ikka?

no tore siis ju 12. aprill 2016, kl 01.02
Noh, Peel ehk Kurval on Iahhi sündroom - mida paremini asjad on ja lähvad, seda sitem tal tegelikult on, sest Pee on vaimne hüpohondrik, selline seisund nagu täiesti terve olek ei tule kõne allagi, sest siis peaks nagu hakkama om valikute eest vastutama.

Kurb 13. aprill 2016, kl 07.22
Tostame teemat.

peseb ajusid 13. aprill 2016, kl 17.51
kurb Peee läks ajusid sampooniga pesema.

Ja 13. aprill 2016, kl 19.36
..fännid kohe niutsuvad taga. :D

Kurb 14. aprill 2016, kl 06.49
Keegi ei hooli naistuttavaga tegudest ega vota vastutust. Keegi pole mulle enam kirjutanud ega tutvust pakkunud.

Kurb 14. aprill 2016, kl 09.14
Lisan veel, et keegi ei taha isegi seda mõista, kui tähtis on mulle Eestimaa ja eesti inimene.
Nüüd lähengi ära Indiasse.

Kuule, liba-P 14. aprill 2016, kl 13.47
Katsu mõnda aega ka oma elu elada. Ilma P-ta oled tühi koht? Saa üle.

Kurb 14. aprill 2016, kl 14.11
Mina pole liba-P, ma olen Kurb. Kas kurb ka ei või enam olla, kohe oled P.
No mõnel see paranoia ikka kõvaste kisub mõtlemise sassi, jaa jaah, Kurb sinust kohe.

küsimus 14. aprill 2016, kl 14.24
vabandust, aga see leelotamine tundub nii tuttav. kas tegemist ei ole kunagise P-ga - keda ükski naine sõbraks ei tahtnud ja kõik aina alavääristasid. vahepeal esines veel mõne a`la "tahan" ja mingi M tähega algava naisenime all. või on selliseid naisi siin foorumis nii massiliselt - keda keegi ei taha, isegi naised sõbraks mitte ja kes ise jube head, aga maailm nende vastu jube halb.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!