Mõned teemad allpool lühikesed inimesed nimetavad pikki ebanormaalseteks. See kui 8-aastane on 155cm pikk pole veel midagi ebanormaalset. See näitab just, et lapsel pole mingit kasvupuuet nagu lühikestel inimestel on.
Lühikesed on lihtsalt kadedad, et nad nii masad on.
Ma ja paar mu klassiõde olid 8-aastasel umbes 150 cm. Keskkooli lõpuks olime kõik 174-178 cm vahemikus ja see on naise ideaalpikkus.
Kes tahab küll jääda kibestunud tagumik-vastu-maad kadedaks masajalaks.
Teine asi on, et 6-aastaselt kooli minekut peetakse ebanormaalseks. Kui sinu laps taandarenguga on, ei tähenda, et kõik teised lapsed seda on. Minu klassis läksid KÕIK kooli 6-aastaselt. Mitte keegi polnud 7-aastane. Osad said 7 alles suvel, olles terve 1. klass 6-aastased. Paar tükki tulid kooli isegi 5-aastaselt.
Kõik said ilusti hakkama. Kõigil hinneteks 5-d ja 4-d. Algklassid on nii lihtsad, et normaalse arenguga laps saab edukalt 6-aastaselt seal hakkama. Kui ta jõuab põhikooli kus juba raskem osa algab, siis on ta selleks ajaks piisavalt vana, mingu ta kooli 6-selt või 7-selt.
Aga kohelge pealegi oma last kui ajupuudega invaliidi, eks ta selleks varsti saab ka kui juba saanud pole teie mõjutuste tagajärjel.