Halb kogemus
Lühikesed ja lollid inimesed
Pikk ja tark 20. mai 2004, kl 20.43 |
Mõned teemad allpool lühikesed inimesed nimetavad pikki ebanormaalseteks. See kui 8-aastane on 155cm pikk pole veel midagi ebanormaalset. See näitab just, et lapsel pole mingit kasvupuuet nagu lühikestel inimestel on.
Lühikesed on lihtsalt kadedad, et nad nii masad on.
Ma ja paar mu klassiõde olid 8-aastasel umbes 150 cm. Keskkooli lõpuks olime kõik 174-178 cm vahemikus ja see on naise ideaalpikkus.
Kes tahab küll jääda kibestunud tagumik-vastu-maad kadedaks masajalaks.
Teine asi on, et 6-aastaselt kooli minekut peetakse ebanormaalseks. Kui sinu laps taandarenguga on, ei tähenda, et kõik teised lapsed seda on. Minu klassis läksid KÕIK kooli 6-aastaselt. Mitte keegi polnud 7-aastane. Osad said 7 alles suvel, olles terve 1. klass 6-aastased. Paar tükki tulid kooli isegi 5-aastaselt.
Kõik said ilusti hakkama. Kõigil hinneteks 5-d ja 4-d. Algklassid on nii lihtsad, et normaalse arenguga laps saab edukalt 6-aastaselt seal hakkama. Kui ta jõuab põhikooli kus juba raskem osa algab, siis on ta selleks ajaks piisavalt vana, mingu ta kooli 6-selt või 7-selt.
Aga kohelge pealegi oma last kui ajupuudega invaliidi, eks ta selleks varsti saab ka kui juba saanud pole teie mõjutuste tagajärjel.
Lühikesed on lihtsalt kadedad, et nad nii masad on.
Ma ja paar mu klassiõde olid 8-aastasel umbes 150 cm. Keskkooli lõpuks olime kõik 174-178 cm vahemikus ja see on naise ideaalpikkus.
Kes tahab küll jääda kibestunud tagumik-vastu-maad kadedaks masajalaks.
Teine asi on, et 6-aastaselt kooli minekut peetakse ebanormaalseks. Kui sinu laps taandarenguga on, ei tähenda, et kõik teised lapsed seda on. Minu klassis läksid KÕIK kooli 6-aastaselt. Mitte keegi polnud 7-aastane. Osad said 7 alles suvel, olles terve 1. klass 6-aastased. Paar tükki tulid kooli isegi 5-aastaselt.
Kõik said ilusti hakkama. Kõigil hinneteks 5-d ja 4-d. Algklassid on nii lihtsad, et normaalse arenguga laps saab edukalt 6-aastaselt seal hakkama. Kui ta jõuab põhikooli kus juba raskem osa algab, siis on ta selleks ajaks piisavalt vana, mingu ta kooli 6-selt või 7-selt.
Aga kohelge pealegi oma last kui ajupuudega invaliidi, eks ta selleks varsti saab ka kui juba saanud pole teie mõjutuste tagajärjel.
Pikk ja tark 20. mai 2004, kl 20.51 |
just 20. mai 2004, kl 20.52 |
keskmist kasvu 20. mai 2004, kl 21.00 |
lihasööja lilleke 20. mai 2004, kl 21.03 |
to Pikk ja tark 20. mai 2004, kl 21.08 |
h 20. mai 2004, kl 21.56 |
offtopic 20. mai 2004, kl 22.01 |
mh the second 21. mai 2004, kl 08.17 |
Nii muuseas: minu lapsepõlves läksid ka lapsed kooli 7-aastaselt, sest esimene klass ehk eelkooli klass oli lasteaias. Seega ei pane mind karvavõrdki imestama, et teil I klassis 6-aastased olid - kool algas 20 aasta eest alles II klassist.
Aga tundub, et sinu ajudele mõjus see süsteem siiski kehvapoolselt.
Aga tundub, et sinu ajudele mõjus see süsteem siiski kehvapoolselt.
* 21. mai 2004, kl 08.32 |
pikk ja tark - mingi aeg oligi selline kord, et lapsed pidid 6selt kooli minema. ju sina sinna perioodi kuulud, et kõik 6sed olid. aga see süsteem ei kestnud kuigi kaua, ju saadi aru, et ei ole kõige targem asi. mis ka sinu pealt hästi kumab.
ja ole pikk edasi, mina olen lühike ja pole omas elus kordagi selle üle kurbust tundnud või pikki kadestanud. sinu puhul mängib veel reegel, ei mõistus on pöördvõrdeline pikkusega.
ja ole pikk edasi, mina olen lühike ja pole omas elus kordagi selle üle kurbust tundnud või pikki kadestanud. sinu puhul mängib veel reegel, ei mõistus on pöördvõrdeline pikkusega.
Külli 21. mai 2004, kl 09.06 |
Olgu selle pikkusega kuidas on aga kuue aastaste koolimineku jutuga ajad küll jama. Tõesti vahepeal pandi ka Eestis lapsed 6 aastaselt kooli. Tulemuseks oli see, et kui need lapsed ükskord kooli lõpetasid olid nende õppimise tulemused tunduvalt kehvemad aasta vanematest lastest. Sellest ilmus kunagi pikk artikkel õpetajate lehes.Kooli panekuga on nii, et pigem oodata kui liiga vara panna.
mina 21. mai 2004, kl 09.25 |
-kk- 21. mai 2004, kl 09.47 |
Kate 21. mai 2004, kl 10.07 |
roy 21. mai 2004, kl 11.05 |
naine39 21. mai 2004, kl 11.44 |
Olen 164 cm, sale, peene piha ja pikkade jalgadega. Pikki küll ei kadesta, kuigi millegipärast pikad naised rõhutavad tihti, et ei salli lühikesi (ehk kadedus, et lühematel naistel meestevalik suurem?).
Nõme on arvata, et enamus lühikesi on masajad, loevad ikka proportsioonid, mitte pikkus. Vaadake näiteks jaapanlannasid ja prantslannasid.
Paljud pikad on oma kasvu kohta suhteliselt lühikeste jalgade ja paksu tagumikuga, suure kondiga ja väga väikeste rindadega.
Nõme on arvata, et enamus lühikesi on masajad, loevad ikka proportsioonid, mitte pikkus. Vaadake näiteks jaapanlannasid ja prantslannasid.
Paljud pikad on oma kasvu kohta suhteliselt lühikeste jalgade ja paksu tagumikuga, suure kondiga ja väga väikeste rindadega.
roy 21. mai 2004, kl 12.04 |
to roy 21. mai 2004, kl 12.28 |
Feliks 21. mai 2004, kl 15.54 |
Triin 21. mai 2004, kl 15.57 |
Lühikestel meestevalik suurem? Khmmm! Enamus mehi on 185-195 pikad. Ei usu, et mees tahaks endale justkui tütre või pisikese õe suurust naist kõrvale. Enamasti on ikka nii, et mees on naisest maksimaalselt 15cm pikem. enamasti 5-10cm.
Niisiis on kõige suurem valik mehi just 170-180 pikkadel naistel.
Mugavam elu ka, ei pea ennast kikivarvule upitama ja mehe tähelepanu kerjama, kui musi saamise isu tuleb, pikk haarab kohe asjal sarvist :)
No kujutage nüüd ette paari, kus naine 155 ja mees 195. Phaalun.
Niisiis on kõige suurem valik mehi just 170-180 pikkadel naistel.
Mugavam elu ka, ei pea ennast kikivarvule upitama ja mehe tähelepanu kerjama, kui musi saamise isu tuleb, pikk haarab kohe asjal sarvist :)
No kujutage nüüd ette paari, kus naine 155 ja mees 195. Phaalun.
* 21. mai 2004, kl 16.05 |
Triin 21. mai 2004, kl 16.09 |
* 21. mai 2004, kl 16.13 |
reesi 21. mai 2004, kl 16.15 |
Jenny 21. mai 2004, kl 17.15 |
... 21. mai 2004, kl 19.12 |
Lisa postitus