Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Täiesti halb kogemus - uuenenud naistekas.
 
xyxy 04. oktoober 2010, kl 23.23
Löön mina täna naisteka lahti ja mida ma näen...täiesti roosa, kõik pea peale pööratud, täielik sigri-migri.
Jube mõttetu koht!!!
 
nipsi.k 04. oktoober 2010, kl 23.24
just, täiesti jura koht
 
just 04. oktoober 2010, kl 23.33
enne oli kompaktsem ja ülevaatlikum
 
mina ka 04. oktoober 2010, kl 23.34
Ainuke asi, mis mind siia veel tulema sunnib, on öelda, et see uus foorum on TÄIELIK P.ASK.
 
wat? 05. oktoober 2010, kl 01.37
Mingit erilist muutust ju pole. Ainus, mis mind (jubedalt) häirib, on see, et ma ei näe, millises alafoorumis ma parasjagu olen. MISMÕTTES??
 
kõige hullem 05. oktoober 2010, kl 05.05
muuga harjub aga kõige hullem uuendus on see, et pole enam eristatav, millises teemas olen käinud ja millises mitte. vot see on küll kurjast. kui aus olla, on päris kurb kohe, et enam eriti ei tiku siia. tahaks ju ikka käia ja et inimesed teeks toredaid teemasid.
 
quri 05. oktoober 2010, kl 08.25
Ma käin ka veel ainult vaatamas, kas teevad normaalseks tagasi.
 
Lisan 05. oktoober 2010, kl 08.31
Pluss see, et kui on teemas rohkem vastuseid, siis pead kerima lõppu, sest End klahv viib eitea kuhu. Milleks need artiklid lõpus? Ja alafoorumite pealkirjad tagasi!
 
Shadow25 05. oktoober 2010, kl 08.51
Foorum on alles beeta staatuses, mis tähendab, et igasugused vead on iseenesestmõistetavad. Kuskil juba kirjutati, et teevad loetud teemad jälle eristatavaks ja teemas olles üleval jälle näha, millises foorumis asud. Varuge vaid kannatust.

Mina mees ja see roosa üldse ei sega. :D Väga tagasihoidlik roosa on.

Foorumi all olevad artiklid saab eemaldada Firefox+AdBlock Plus'iga, kuigi jah, delfi meeskond võiks seda ise teha.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
foorumlane 05. oktoober 2010, kl 09.17
Shadow25
Olen aru saanud, see foorum on mõeldud tavafoorumlastele, kes ei pea arvutis itikas olema. Foorum on mõeldud ka neile, kelle arvutialased teadmised on nullilähedased. Pealegi, näiteks foorumis 50+ on hulk vanemaealisi foorumlasi, kelle teadmised arvutikasutusest on algtasemel, saadud sotsmajades mingitelt lihtkursustelt. Olen kindel, on küllaltki noori kasutajaid, kelle teadmised arvutis ei ole raketiteadlase tasemel. Foorum ei ole leiutamiste ja katsetamiste koht. Siin peab kõik olema lihtne, käepärane ja mugav, kus kõik kasutajad, olenemata arvutikasutamise oskustest, saavad lahedalt tegutseda.
 
???? 05. oktoober 2010, kl 10.03
Firefox+AdBlock Plus'iga

Kes seletaks seda täielikule võhikule samm sammu haaval???
 
kõrvetis 05. oktoober 2010, kl 10.28
Rate ja delfi roosa võib tõesti mõnele mehele sobida, aga ootaks tõsiseltvõetavaid Mehi siia, nendest on puudus siin. Kahjuks peletab see siin vahvad vanad olijad ära ja pubekameelsed jäävad siia mängima.
 
k 05. oktoober 2010, kl 10.29
shädõu koht on rates, nii et targuta seal, "teadja".

teemaalgataja - meie saime shoki juba laupäeva õhtul, seega sa isegi säästsid ennast paar päeva.

ma olen ka 100x juba kirjutanud, mis kõik siin häirib ja lahked tegijad ise ka küsisid, aga mida pole, see on soovide arvestamime. milleks küsida ja siis ignoreerida? kas selle uuendamisega oli siis nii tuli takus, et nüüd peame ootama ja kannatlikud olema? kas poleks normaalsem teha asi valmis ja siis VALMIS KUJUL see kasutusse lasta? miks ma pean nüüd ootama ja kannatama? sedaviisi ei ole Delfi varsti enam eesti suurim ja loetum ja mida kõike veel.
mind, kui tavakülastajat, ei koti absoluutselt tehniline pool. mu pärast kasutage või tuumaprogramme, aga see mis oli korras ja toimiv, nüüd enam pole. ja ma pean mingit tundmatut tulevikku OOTAMA. milleks? kas lugupeetud tegijad tahaks ise sellist asja, et lähed poodi, ostad püksid, aga puudub nööp ja kaupluse poole pealt öeldakse - olge kannatlik ja oodake, varsti asi paraneb. ma pakun, et pööraksite otsa ringi ja läheksite teise poodi.
miks siiin selle uuendamisega nii kiire oli, ma ei saa aru. kõik pilla-palla ja lohakas.
no KUI RASKE SAAB OLLA selle jõleda taustavärvi muutmine? linkimine vabaks panna, loetud teemad markeerida, kogu see krempel kokkupoole lükata ja lõpetada see lugejate vaevamine, et aina keri ja keri ja keri ja jäädki kerima ?? lisaks see, et kui postitused lõppevad, siis hakkavad mingid Naisteka jutud ja artiklid - kirju-mirju ja veelgi segasem.

aga esmajärjekorras ootaks arusaadavat seletust ja seda, et ma olen vist paari-kolme positiivbset kommentaari uuenduste kohta siit lugenud, ülejäänud on kõik vastu. kas see ka "loeb" midagi ja võetakse arvamusi kuulda? v õi on nii, et tegijatel on nüüd mugavam ja lugejad...kääksuvad ja ähvardavad, aga stiilis "küll nad maha rahunevad ja harjuvad" - nii jääbki.

ma isiklikult muudes eesti foorumites ei "osalenud", küll kodumaiseid loen-kommin, aga eestimaine oli/on seesama Delfi siin. see ainuke kohtki aga on ebamugavaks muutunud. ma ei ole uuenduste vastu üldse, aga kui uus vanast kehvem on (ja nii kipud tihtipeale olema), siis ei taha siin enam käia.

tänan, et olemas olete ja püüate, aga viisakas oleks ka siis arvamusi kuulda võtta (mina ei räägi kogu rahva eest, seda saate ise lugeda siit). uuendused tehti ju ka "vastutulles lugejate soovidele...", kuigi ma ei mäleta, et ma mingeid ümberkorraldusi oleks tahtnud.

ilusat sügist!
 
Maanaine. 05. oktoober 2010, kl 11.04
Käin ka vilksti vaatamas, et ehk on normaalsemaks muutunud. Tuhkagi, praegune ei meeldi ja ei hakkagi meeldima. Miks muuta kenasti toimivat asja?
 
:D 05. oktoober 2010, kl 11.24
Uuendused on jubedad ja ei kavatse siin ka käia enam, oli tore ja lihtne foorum, kõigest lihtne ülevaade ja mis nüüd, siin ei viitsi enam naljagi visata ja KOHUTAVALT VIHASTAB - delfikad ei kavatsegi seda kõike tagasi muuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No lugegu siis meie arvamusi ja tehku midagi - enamusele see EI MEELDI, EI MEELDI, EI MEELDI...

ENNE MU LAPSED NAERSID, ET EMME KÄIB NII LOLLAKAS FOORUMIS, nüüd pole enam põhjust minu üle irvata, pikalt ei raiska enam oma aega sellise debiilse foorumi peale, aitab!
 
:D 05. oktoober 2010, kl 11.27
Uuendused on jubedad ja ei kavatse siin ka käia enam, oli tore ja lihtne foorum, kõigest lihtne ülevaade ja mis nüüd, siin ei viitsi enam naljagi visata ja KOHUTAVALT VIHASTAB - delfikad ei kavatsegi seda kõike tagasi muuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No lugegu siis meie arvamusi ja tehku midagi - enamusele see EI MEELDI, EI MEELDI, EI MEELDI...

ENNE MU LAPSED NAERSID, ET EMME KÄIB NII LOLLAKAS FOORUMIS, nüüd pole enam põhjust minu üle irvata, pikalt ei raiska enam oma aega sellise debiilse foorumi peale, aitab!
Nojah, postitasin ära, aga oma kommi ei leia, seda lihtsalt pole, kas ilmub siis mõne tunni pärast või mis värk siin toimub?
 
hull ortograaf 05. oktoober 2010, kl 11.30
Aga seda muutust, mida mina ootan - et ükskord ometi kaoks niisugune rõve kirjapilt nagu "shovinist" - ei tule ega tule. Selleks jätkub ressursse küll, et tausta üha roosamaks teha ja tont teab mis udupeeni võimalusi luua, aga harilikku lihtsat š-tähte tekitada käib üle jõu. Veider.
 
kass 05. oktoober 2010, kl 11.46
Ei meeldi mullegi see et kisub lehe kole pikaks ja tülikaks, enne oli tõesti kompaktsem ja mugavam, nüüd on mingeid mõtetuid lisasid kui sobimatuid vidinaid lisatud ja asja ikka keeruliseks aetud, see värviteema on selle kohal väga teisejärguline.
 
IK 05. oktoober 2010, kl 13.09
Lausa häirivalt mõjub see kogu uuendus. Tõesti, oli ikka vaja ära rikkuda nii lihtne ja hästi kasutatav koht!? Mis mõttega küll?
 
k 05. oktoober 2010, kl 13.47
IK -
mõte oligi selles, et TEGIJATEL oleks mugavam ja uuem. meie ju sirmi taha ei näe.
 
K.L. 05. oktoober 2010, kl 16.23
Mulle jälle meeldib, et kuupäev on nüüd normaalsel kujul ja et näeb, kui palju mingi teema vastu on huvi tuntud. Ainuke viga, millele siin ennegi viidati, on see, et üleval ei ole alafoorumi nimetust. Muidu on täiesti OK. Üks ettepanek küll: alateemad võiksid olla tähestiku järjekorras.
 
delfi veteran 05. oktoober 2010, kl 16.48
Vihkan seda rõlget roosat värvi, eriliselt segab teemade jaotamine mitmele leheküljele ning eriti tüütu on vaatamiste arv, mis läheb pidevalt segamini kommentaaride arvuga. Vanast harjumusest leian veel tee siia, kuid iga päevaga üha vähem. Kui eesmärk oli meelitada siia b u d u a a r.ee külastajaid, siis palun väga, aga vanad olijad lahkuvad.

*Meenutab helgelt aastaid 2004-2010
 
... 05. oktoober 2010, kl 16.55
Üks ettepanek küll: alateemad võiksid olla tähestiku järjekorras.

See küll hea mõte pole, ikka ülal peaksid olema need, mida rohkem loetakse ja mille vastu huvi tuntakse.

Ainuke viga, millele siin ennegi viidati, on see, et üleval ei ole alafoorumi nimetust.

Minu arvuti näitab küll nii alafoorumit kui ka teemat. Kuidas, ei oska öelda, aga ilmselt on asi settingutes.
 
norma 05. oktoober 2010, kl 17.21
täiskasvanud normaalsete naiste puhul on selline üliroosa keskkond väga häiriv.
see sobib 13 astastele lastele pigem või siis peroksiidikahjustestega buliimikutest 20a plaatinablondiinidele või siis infantiilsetele tibuemmedele.
 
to norma 05. oktoober 2010, kl 17.26
Ilmselt selleks tähtsad asjapulgad meid peavadki - infantiilseteks ajukahjustega roosafanatismi uppunuiks.
 
ausalt 05. oktoober 2010, kl 17.30
pange taustavärviks parem heleroheline
 
oopium 05. oktoober 2010, kl 17.51
Ma just mõtlesin ka helerohelise peale.
 
möö ja mää 05. oktoober 2010, kl 18.13
No eks vaatame, kui palju vähemaks siis teid, kommijaid, ka jääb. Millegipärast pakun, et harjute ära ja käite siin niikui muistegi.

Erliselt marus on k. No mis tal siis nüüd ära võeti, sellest ma aru ei saa. Mõtlemisekoht! Kui välja mõtlen, ütlen teistele ka.
 
Shadow25 05. oktoober 2010, kl 19.42
???? kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Firefox+AdBlock Plus'iga
>
> Kes seletaks seda täielikule võhikule samm sammu
> haaval???


Hetkel küll puust punaseks ei viitsi(Tuleks liiga pikk.), aga kiire juhend on selline:
1. Installid Mozilla Firefox'i, kui juba pole. Saad siit: http://download.mozilla.org/?product=firefox-3...
2. Firefox'ile paigaldad juurde Lisa(Add-on) AdBlock Plus. Selleks mine Firefox'is Tööriistad -> Lisad -> Hangi uuendusi. Otsingukasti kirjuta AdBlock Plus ja vali tulemustest esimene - vajuta nupule "Lisa Firefoxi...". Teed firefox'ile restardi ja kui nüüd õigesti mäletan, peaks AdBlock'i blokeeringute lisamine ette tulema. Üldiselt delfi jaoks ei pea sealt midagi valima. Nõustud kõigega, mis seal on.
3. Firefox'is olles näed üleval paremal nurgas punast ABP-märgikest, mille kõrval paremal on pisike nooleke suunaga alla. Vajuta noolele. Sealt Preferences. Avanenud aknakeses olles vajuta klahvile Ins või Insert - saad siis blokitava kriteeriumi sisestada. Antud juhul siis "naistekas.delfi.ee##TABLE[cellspacing="5"]:last-child" - väliste jutumärkideta muidugi. Vajuta Enter või all paremal Sobib.

Kui kõik õigesti tehtud, ei tohiks enam foorumi all artikleid olla. Vajadusel kutsu targem inimene appi. :) Saab siis ka terve delfi, postimehe ja paljud muud veebilehed reklaamivabaks teha, nagu minul on. :)

Lisalugemist:
http://renqke.blogspot.com/2010/06/kuidas-paigal...
http://adblock.sander85.com/


Kuulavad nad teid ikka. Juba on näha, milliseid teemasid lugenud olen. :) Saite, mis tahtsite. :) Saate veelgi.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Shadow25 05.10.2010 19.45.
 
k 05. oktoober 2010, kl 21.20
marus, marus!

ma ei saa sellest aru, et miks MINA PEAN hakkama midagi ümber ehitama?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!