Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Täiesti halb kogemus - uuenenud naistekas.
 
KARJUJA 05. oktoober 2010, kl 22.32
LEHEKÜLJE NUMBRID PEAKS NII ÜLEVAL KUI KA ALL OLEMA

(JUHUL KUI SIIN S.TT NAVIGEERIMINE POLE EESMÄRK OMAETTE MUIDUGI)
 
variant 05. oktoober 2010, kl 22.52
Lehekülgede hulga probleemi saaks vähendada kui foorumil määrata lehekülje pikkuseks praeguse 30 postituse asemel näiteks 100 postitust. Siis jääb suur enamus teemasid ikka ühele lehele.
Minuteada on see parameeter muudetav lausa foorumi lihtsast admin-liidesest, samast kust toimetaja saab postitusi kustutada ja muuta. Kui just Delfi progejad pole seda võimalust kuhugi mujale ümber tõstnud.
 
Bee 05. oktoober 2010, kl 22.56
Mina kah hüppan korra päevas siia,et vaadata, järsku kulla moded-itimehed siiski kuulavad oma foorumlasi ja muudavad vana kujunduse tagasi. Aga ei midagi. Ennem ma siia tagasi ei saabu ka, kui vana on tagasi!
Aga see Teadja koligu jah ratesse , tema sõnavõtud siin on alati olnud äärmiselt vastumeelsed, no kogu tema isik on vastumeelne.
 
???? 06. oktoober 2010, kl 10.14
Aitäh Shadow25, aga kusagil jäin hätta, las ta moment olla kui ma kalli arvuti peesse keeran...
 
Öökull 06. oktoober 2010, kl 11.10
Miks peab korralikult toimivat asja lõhkuma, sellest ma pole kunagi aru saanud.
Praegune variant on
1) vähem ülevaatlik
2) jäledalt roosa
No ei kaota ei mina, ei kaota Delfi, kui siit jalga lasen
 
rõõsa 06. oktoober 2010, kl 11.16
Nii ongi, vaatasin praegu (ülla ülla, ei teadnud veel) rate ka sama roosa? Mida pa ska!
 
hmh 05. oktoober 2010, kl 19.40
ongi.
tekitab masendust. tahaks ära.
 
ühinen 05. oktoober 2010, kl 22.10
 
Jinny 05. oktoober 2010, kl 22.18
Nagu Naistekas oleks vaid beibedele:s
 
öelge 05. oktoober 2010, kl 22.25
parem, kuidas te teema algusesse tagasi saate kui olete postituse ära saatnud?
See vinniline itimeeste kollektiiv, kes selle õuduse välja mõtles, pole vist seda jama siin ise üldse proovinud?
Või ongi uus foorum ainult itimeestele, sest muud ei loem et tee seda ja tee teist, et üldse saaks normaalselt siin lugeda?
Oleks mina delfi juhtkonnas, peksaks sellised sitakeerajad sitase luuaga laiali.
 
mina 05. oktoober 2010, kl 22.29
teema algusesse, kerin või vajutan selle pisikese kirbusita numbri peale!

ROOSA VÄSITAB SILMI!
 
Shz 05. oktoober 2010, kl 22.51
siin oli juba enne uuendusi roosa
 
Ülla-ülla 06. oktoober 2010, kl 10.15
See roosa toon võiks kasvõi väheke mudasem olla, praegune kuidagi hakkab silma ja paneb iiveldama . . . või on mindud selle vanasõna järgi, et mida vanem eit, seda roosam kleit, ja arvatud, et nüüd nagu aastaid juba niipalju ja on aeg seda näidata . . . ja tundlikumad kommijad eemale peksta, oligi neid juba siin paljuvõitu . . .
 
rõõsa 06. oktoober 2010, kl 10.34
roosa minema siit, kõttt!
 
k 06. oktoober 2010, kl 11.04
kõige nutusem on see, et karju siin appi, kui tahad, kedagi ei koti.
miski isehakanud nõuandja soovitab kannatlik olla (miks ma pean??? miks mu liivakast täis pissiti ja nüüd ma pean kannatama????) või siis ISE mingeid seadeid regullida. MINA NOOR NÕRK NAISTERAHVAS?? peaksin nagu kellegi untsukeeratud koogiu söögikõlbulikuks meisterdama?
mitusada kommentaari on kokku mitmes teemas nende uuenduste kohta? ja mitmele see asi ka MEELDIB või on vähemalt positiivse kommi jätnud? ma näen pea sajaprotsendilist vastuseisu, aga mitte midagi ette ei võeta. miks? miks? miks?
 
... 06. oktoober 2010, kl 13.31
Ei tea, kas asi on harjumatus kujunduses või mõnusate teemade puuduses, aga isegi lugemisisu on üle läinud rääkimata kirjutamisest.
 
maka 06. oktoober 2010, kl 14.33
Huvitav, kas delfi autorite kollektiiv on ise ka oma soperdist proovinud? Kerinud teema lõppu, siis üritanud mingile kirbusita suurusele numbrile pihta saada, et lõppu lugeda, siis omna kommi pannud ja siis arusaamatuses mune süganud, et kuidas nüd jälle algusesse saaks. Vahepeal on nad kindlasti unustanud, mis krdi alafoorumis ma üldse olen.
Seda p.aska on siin nii palju, et ei jõua enam...
 
katse 06. oktoober 2010, kl 14.59
Miks enam linkida ise ei saa?

Tsentseeritakse ära!!!
 
saaresinine 06. oktoober 2010, kl 15.10
kas ei oleks võimalik kuskile teha väike märge, et ma näeksin, mis alajaotuses (kas hea saade või sodiaagi nurgake vms) ma parasjagu olen?
 
to saaresinine 06. oktoober 2010, kl 15.19
EI OLE VÕIMALIK !!! delfi sülitab foorumlaste arvamuste ja soovide peale. Kui see foorum oleks inimeste jaoks tehtud, siis oleksid nad juba ammu oma viga häbiga tunnistanud, selle itikollektivi lahti lasknud ja vana foorumi taastanud.
 
to saaresinine 06. oktoober 2010, kl 15.22
Praegu on ainus võimalus seda vaadata URL'is oleva numbri järgi - see number mis on kohe peale küsimärki ja enne koma - praegusel alamfoorumil näiteks on see nr.9.
http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?9,10632089,page=2
Hiirega vasakus veerus foorumite nimistu peal liikudes näitab ka brauseri allservas mis number miski foorum siis vastavalt on.

Foorumi teemade nimistu vaates (enne üksikteemasse sisenemist) näeb foorumi loetaval kujul pealkirja ka brauseri kõige ülemisel, TITLE ribal.

Muid variante hetkel vist ei suuda ära näha...
panter 06. oktoober 2010, kl 15.48
Seda ilget roosat on võimalik maha võtta. Minul kodus on arvutis valge taust ja roosat häirivat mannavahtu pole. Ma ei saanud algusest peale aru, et mis kisa siin lahti on selle värvi pärast, enne kui tööl juhtusin avama naisteka foorumi ja see värv kargas küll otse näkku.

Olge inimlikumad lugejate suhtes ja üritage oma roosast rastrist vähe heledam teha. Rastri värvi peaks olema võimalik ju heledamaks muuta. Mitu protsenti see praegu on? 20-30? Vähemalt see osa kuhu kommentaar kirjutatakse ja lisatakse võiks olla nii hele, et on vaevu tajutav kui te sellest värvist tõesti mitte kuidagi oma kontseptsiooni tõttu loobuda ei saa.
 
siri 06. oktoober 2010, kl 16.01
No ikka vana ja toimivat vaja kihva keerama asuda.
 
as 06. oktoober 2010, kl 16.12
kujundus on mahe ja hea, enam ei ole tähestiku järjekorras ja enamvähem normaalses järjestuses teemad. halvad kogemused, pere, tervis jms. vist:D:P täpselt pole uurinud. väga harva käin siin.
aga kõige hulle miinus on see roosa värv. see on tibilik, beebilik ja samas liiga naistekas:P. :D nuh mahe ja hele värv pole viga, aga miks ei võiks naistekas nt olla oranzi, kollast või rohelist värvi.
või midagi neutraalsemat.??
totter.

samas kõik on nii uus, et ei leia teemasidki ülesse ja see polegi nii oluline. paar korda aastas oma mõtteid avaldada mingi huvitavama teema all ja ongi kõik.
enda püstitatud teemadega kunagi palju arutletud normaalselt, norivalt, mõistlikult, huvitavalt..tüütavalt, jn jne

kunagi paar aastat tagasi käisin siin tihti mingi nädalaid sõltuvus. samas nüüd ei käi eriti rohkem kui kord nädalas kuus või poole aasta jooksul kui vilksad üle mis inimesed räägivad. üldteemad on igavad ja ei saa aru, miks suhte probleeme paarid omavahel ei arutle vaid võhivõõrastega siin. aga ok seeselleks.
 
Fucs 06. oktoober 2010, kl 16.22
 
jamaks on see muudetus 06. oktoober 2010, kl 18.07
jamaks on see tehtud siin
 
veel üks soovitus 06. oktoober 2010, kl 18.11
Teie veebibrauserite seadetes on ka olemas koht kus saab lihtsalt linnukestega ära määrata:

O - Ignore colors specified on Web pages
O - Ignore font styles specified on Web pages
O - Ignore font sizes specified on Web pages

Erinevatel brauseritel võivad need väljendid veidi erinevalt kirjutatud olla, ka asukoht võib olla erinev. Näiteks Tools/Options/Accessibility

Lisaks peab samas leiduma ka võimalus defineerida oma taustavärv, fontide värv, fontide stiil, fontide suurus. Näiteks Tools/Options/Colors, Tools/Options/Fonts

Selle määramine on jõukohane ka kõige algajamale kasutajale. See võimalus oli minuteada olemas juba ka väga vanades brauserites, ilmselt siis ka kõigis uuemates. Küll aga ei pruugi olla võimalust valida, et kas see muudatus kehtib ainult ühes määratud saidis ja veelgi täpsemalt üksikute saidi osade suhtes. Enamasti mõjub siis kõikjale, mis ei ole võib-olla kõige meeldivam tulemus jällegi. Kuid võite ju proovida, see ei riku jäädavalt midagi ära.
 
eelmisele 06. oktoober 2010, kl 19.00
Firefoxis kahjuks sellist võimalust pole. Mingeid värve saab määrata, aga linnukesed või nende puudumine seda rõveroosat värvi ära ei korista.
 
näh 06. oktoober 2010, kl 19.20
siin saab ilma roosata vahtida seda

http://page2rss.com/page?url=naistekas.delfi.ee/foorum/list.php?f=7
 
k 06. oktoober 2010, kl 19.49
tegelikult hakkan ma selle roosa värviga juba harjuma. uurisin just värviratast ja selgus, et roosa on soe värv!
sobib suurepäraselt pimedasse ja rõskesse sügisesse:)
ja üldse tunnen, et sain ennast tühjaks vinguda, selleks see halva kogemuse nurk ju ongi!
aga te laske kõik endast välja ning siis on teis ruumi ka uuendustele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!