Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
elektriautod ;D
 
irwwwwwwww 20. detsember 2011, kl 00.48
vaadates ringvaadet, tahaksin tõesti näha neid nelja lolli, kes omale on elektriauto ostnud 30 tuhande euro eest. tõsine tahtmine näha nii lolli inimest lähedalt. ning ostetud sotsiaaltöötajaltele sihukest saasta sellise raha est? kelle lobitöö, kelle taskusse? räige!
 
carol 20. detsember 2011, kl 01.38
╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.electric car
 
irwwwwwwww 20. detsember 2011, kl 02.07
carol, tead ka neist midagi? või armastad mõtet, et, näe, loodussõbralik? loodussõbralikkust armastan minagi, aga auto, mida peab tunde ja tunde laadima ja siis ka ei sõida kuigi kaua, pole küll kasutamiseks. häbi vaadta, kuidas tuli lükata teist. lisaks ei tohi soojendust tööle panna ja muusikatki kuulata, aku tühjeneb ju! mõttetu leiutis, asja eest tohiks ikka siis kõva hinda küsida, kui asi toimima saadud, praegune variant on kilplastele.
 
jeeper 20. detsember 2011, kl 05.55
mingis saates või ajalehes hiljuti keegi kiitis (Pentus äkki?), et varsti, no ehk nii umbes 20 aasta pärast tulevad nende käkerdiste jaoks iga saja sammu taha kiirlaadimispunktid. viis mintsa laed ja saad jälle 20 kilomeetrit edasi kihutada:)

kõige kuumem point olla asja juures see, et iga säärase laadimisposti äärde pidavat tekkima kohalikule külarahvale palju tööd andev burksiputka.
sedaviis pidavat turistide vood Eestisse aina suurenema ja eluke läheb meil kõigil nii ilusaks, et muru omandab kuldse jume, taevas peakohal värvub heleroosaks ja nõrganärvilised peaksid juba praegu hakkama kasve igaks juhuks palderjani ja muid turgutavaid drooge manustama, et sellele koletule õnnele ikka täie tervisega vastu minna.
 
Sisu kah 20. detsember 2011, kl 08.51
http://para.forum.co.ee/t154-elektriautod-ja-saastupirnid
 
X 20. detsember 2011, kl 09.24
Eks paljud need uued leiutised on alguses jamad olnud, aga neid täiustatakse ja arendatakse edasi. Arvan, et 30 aasta pärast on elektriauto laiatarbekaup, mille aku võimaldab sõita pikemaid vahemaid ning laadimisaeg on lühem, suudab täiesti asendada tavalist autot.
 
Tšaika 20. detsember 2011, kl 10.36
Eks ta koomiline oli jah, kõik see pikendusjuhtmega mässamine (millise elektriarve küll auto laadimine tekitab) ja lükkamine, aga noh alguse asi...esimesed "pärisautod" tekitasid ka ju omal ajal palju nalja.
 
asja tundmatu 20. detsember 2011, kl 11.29
eelmisele - ma pole asjaga kursis, telekas on aga digiboksi pole, mis sa tahtsid öelda, et see elukas sõidab pikendusjuhtme otsas või?
 
ohjah 20. detsember 2011, kl 12.07
Täpselt, alguse ja planeerimise asi.
Jüri Mutika eksperiment eilses "Ringvaates" oli lihtsalt ülepaisutatult rumal ja koomiline. Kas tõesti hakkab keegi kodu vooluvõrgust autot laadima, kui poole tunniga sai ühiskondlikus laadimisvõrgus asi korda aetud või kui tead, et sul on "kütet" napilt, paned veel tööle raadio?
 
.. 20. detsember 2011, kl 23.23
Esimesed autod olid omal ajal naljanumber. Esimesed automaatkäigukastid olid mõttetud. Jne.

Praegu muidugi pole elektriautoga midagi mõistlikku peale hakata, aga ma küll ei julgeks välistada, et mõnekümne aasta pärast on olukord hoopis teine.
 
irwwwwwwww 21. detsember 2011, kl 01.11
milleks rääkida sellest, et kunagi... jah, muidugi, saan aru, et kuangi... aga tahan nöha ikkagi neid lolle, kes on ostnud räige hinna eest TÄNA need autod. ja kellelgi oli hea kild siin: laadimisvõrgus saab laetud poole tunniga ;D irw, ja siis sõidab oma 50 km :D ja siis jälle "kõigest" pool tundi...
 
Muff 21. detsember 2011, kl 13.46
Tänaste nutitelefonidega on ka vaja pidevalt juhtme otsas istuda. No ei ole ju normaalne, et laadida on vaja iga jumala õhtu! Aga näe- ikka ostetakse!
 
Võeh 23. detsember 2011, kl 12.42
Jaa, mõned ostavad neid nutitelefone, aga plusspool on see, et neid ikkagi saab päev otsa kasutada. Selle autoga päev otsa sõita ju ei saa. Halvemal juhul ei saa üht otsagi sõita ja nt töölt koju minnes poest läbi minna ei saa, sest kütus saaks otsa ja- milleks kellelegi selline auto? Ja veel hullem- miks raisatakse sellele maksumaksja raha?
 
E AUTO 17. veebruar 2018, kl 15.58
http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=146911
 
E AUTO 20. veebruar 2019, kl 20.38
MINEVIK

Pidin juhiload tegema maksa
Ostan auto maksa
Ehita garaaž maksa
Remont maksa
Ja varguse pärast muretse ka veel
Et punktist a punkti b saada kuram peab mul terve tööstuskompleks olema

TULEVIK

Võtan taskust nuti lähen netti käivitan äppi ise olen seejuures happy et ei ole mingit lubade garaaži remondi jama. Auto tuleb teen sõidu ajavõidu õnnes kõigun
 
sapiens 21. veebruar 2019, kl 13.17
Kust küll selline tasuta auto välja kaevatakse? Mitte kui millegi eest ei pea maksma!!! Ma tahan ka sellist autot! Või on E AUTO-l mõni mobobi (geniaalne Ivan Orava sõna mobiiltelefoni kohta) mäng käsil?
Maaks 22. veebruar 2019, kl 12.22
Loe uuesti, mina ei näe, et E AUTO tasuta sõna oleks kusagil kasutanud!
AGA väga palju on selliseid autoomanikke, kes saaks oma vähesed avajalikud sõidud takso ja ühissõidukitega märksa odavamalt tehtud kui autot omades.
 
sapiens 22. veebruar 2019, kl 13.12
Vaata, Maaks! Seal see jutt on kaheks osaks jaotatud. Minevik ja tulevik. Minevikku jääb kõige eest maksmine. Tulevikus maksmisest juttu pole. Järelikult tasuta.
Loe enda jutt ka igaks-juhuks läbi. Ma pole veel autot mitte omavaid autoomanikke kohanud. Kirjast võib lugeda, et ka selliseid on olemas.
 
uuuuuu 22. veebruar 2019, kl 14.04
sapiens
21. veebruar 2019, kl 13.17
Kust küll selline tasuta auto välja kaevatakse?

Kaheksa aastat lugesid teemat ja ikka ei saanud aru?????
 
sapiens 22. veebruar 2019, kl 16.50
Ma lugesin eelnevat kommentaari, mis oli alla ööpäeva vana. Saades teada, et on peatselt võimalus saada tasuta sellist toredat "...ajavõidu õnnes kõikumise..." sõitu, siis tekkis väike kihk eneselegi selline teenus võtta. Mitte osta. Võtta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!