ehk siis vahib rates ja fb's ja igal pool naisi. oleme 3,5 aastat koos olnud ja tema muudkui räägib, et meil võiks ka laps olla. no ja ise esineb igal pool "märkimata" suhtestaatusega ja vähemalt kord nädalas lisab mingi tibi endale sõbraks, ma fb's ju näen.
Kuna mul on endal hobi, tänu millele puutun kokku paljude inimestega ja mul on palju ka vastassoost sõpru, siis pole mul midagi viriseda ja üldiselt olengi seda meelt, et ka suhtes inimesel võib olla vastasoost sõpru ja ta võib saada uute inimestega tuttavaks. Ja ma pooldan ka suhtes palju vabadust ja ei lubaks eluski endale öelda kellega suhelda ja kellega mitte.
Aga miks krt KÕIK tema "sõbrad" peavad oma profiilipiltidel kurguni roosa seelikuga jalad harkis seisma? Miks neil kõigil on kunsttissid, pikad blondid juuksed ja kiloga meiki näos?
Kui küsingi, siis ütleb, et minuga tal ideaalne suhe ja uut naist ta ei otsi. No krt MIDA TA OTSIB SEALT SIIS?
PS: Ma ei ole ise mingi hoolitsemata vaal - täitsa OK naine.
PPS: Jah, ma saan aru, see teema on nii minupoole kaldu kui saab. Mina tahan vabadust, aga teisele poolele seda anda ei taha. Jah, ma tean. Aga mida ma tegema pean? Võtmagi nii, et tema virutaalne hooramine on minu vabaduse hind? Aga kuidas saaks, et see mind nii vihale ei ajaks????
PPPS: Ja need, kes nüüd tulevad ütlema, et miks üldse inimesel fb konto on - tehke mulle teene ja jätke see kommentaar parem kirjutamata.
Oi pikk ja segane jutt.