Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Jehoova tunnistajad
 
Väsinud 31. märts 2012, kl 19.10
Vähe sellest, et töö ajal helistavad igasugused ja pakuvad raamatuid ja õhtuti helistatakse ning pakutakse ajakirju, nüüd siis laupäeva hommikul Jehoova tunnistajad ukse taga! Kas tõesti mõni ka pärast selliste külaskäiku usku pöörab?? Mul on sellisest pealetükkivast suhtlemisest kõrini! Saaks ometi rahu!
 
jah 31. märts 2012, kl 19.17
No sellega saab veel hakkama - tänan ja saadan nad lihtsalt minema. Aga hull lugu on siis, kui laps üksi kodus ja neile ukse avab. Kukuvad kohe usku pöörama ja kirjandust jagama. Laps mul arake, ei julge ust kinni ka lüüa.
 
kkk 31. märts 2012, kl 19.17
tüütu jah, aga ju siis inimestel pole muud midagi teha. õnneks ei pea neid ju sisse laskma, võib lihtsalt ignoreerida.
isemaag 31. märts 2012, kl 19.18
Saada nad minu juurde, saavad tõelist lihast ja luust jumalat tundma.
 
heh 31. märts 2012, kl 19.18
aga miks laps üldse võõrale ukse lahti teeb????
 
naty 31. märts 2012, kl 19.43
Meie naabrimees oli ka nendest juba väga tüdinud,ükskord oli jälle uksekell ja jehhoova tunnistajad ukse taga.Naabrimees üksi kodus ja vindine,tegi ukse lahti,kutsus nad ilusti tuppa ja siis ütles,et nüüd hakkame vaatame,kui head olete jne....Külalised olid hetkega kadunud ja rahu saabunud,rohkem nad enam ei tulnud.
 
Siss 31. märts 2012, kl 20.39
Naty, kuna te olete naabrid, miks sa naabrimeest ei aidanud? Mis viga neid vindise vanamehega hirmutada. Oleks võinud oma pool kohvi ja kooki pakkuda. Kutsund kohvilauda-no neil ka janu ja nälg pärast jalutuskäike võõraste uste taga- nad oleksid siis maitsva koogikese kallale asunud. Ja sina oleksid siis kõva häälega lausunud: MUL ON TÄNA SÜNNNIPÄEEEV!!!! Vaat see oleks ikka korralik ehmatus, oleks jalga lasknud ja jüngrist ilma jäänud nagu penid pehmest leivast! Ja uksevahelt oleksid veel tagantjärele: TULGE JÕULUDE AJAL JÄLLE KÜLLA, SÖÖME VEEL KOOKI!!!
 
nana 31. märts 2012, kl 21.00
jah
31. märts 2012, kl 19.17

No sellega saab veel hakkama - tänan ja saadan nad lihtsalt minema. Aga hull lugu on siis, kui laps üksi kodus ja neile ukse avab. Kukuvad kohe usku pöörama ja kirjandust jagama. Laps mul arake, ei julge ust kinni ka lüüa.
...............................
Laps pole sul mitte arg, vaid hulljulge, ütleks isegi, et natuke ohhooo...
 
uusrajoonist 31. märts 2012, kl 21.04
Meil kolasid nad ka 2-3 aastat süüdimatult ringi, just päeval, kui koduperenaised väikeste lastega üksi kodus olid, nädalast nädalasse järjekindlalt tulid, alati sama tekst "eks te mõelge selle üle, me tuleme järgmine nädal tagasi". Tõrjusin, kuidas oskasin, püüdes samas viisakaks jääda. Lõpuks ikka kadusid ära, terve talv pole käinud. Mis ei tähenda, et nad varsti jälle ei võiks tulla...
isemaag 31. märts 2012, kl 21.26
Mis kehvasti, see ikka uuesti.
 
teele 31. märts 2012, kl 21.28
mina panen jehovistid kohe kenasti paika. olen harjunud lastega suhtlema. samasugune suhtlus mõjub ka jehovistidele. minnakse ilma pikalt lobisemata minema.

jah
aga see, et jehovistid tuppa tulevad, kui laps ukse lahti teeb - vaat see on juba ohu märk. selline asi peaks olema sedusega reguleeritud, et tuppa ilma täiskasvanu loata on sisenemine keelatud.
selle küsimuse peaks lausa üles tõstatama. välismaal, kus mina elan, suhtutakse sellisesse kätumisse väga tõsiselt. just tänu pedofiilidele, kurjategijatele jne.
see peaks olema lausa karistatav.

Väsinud
ja kuidas nad sinu arust siis uusi liikmeid saavad? muidugi pööratakse sinna sekti. aga õnge lähevad just need inimesed, kes on emotsianaalelt nõrgemad - kas mingi mure all kannatvad, lihtsameelsed, noored, õnnetud jne.
jehovistid on kavalad, oskavad inimese nõrkusi osavalt ära kasutada.
mitte need lihtliikmed loomulikult. nemad on samuti lollikesed. ikka juhtfiguurid, kel on tegelikult tohutu võim ja rahad taga. see on midagi organiseeritud kuritegevuse taolist. põhineb ajupesul.
 
keegi 31. märts 2012, kl 21.45
Teele , päris nii see just pole ning tegu pole ka sektiga ,aga jh natuke rahulikumalt võiks küll asja võtta !Arvan , et leian siiski ka ise tee usule , kui seda otsiksin.
 
teele 31. märts 2012, kl 22.04
tegu on justnimelt sektiga ja ohtliku sektiga.
olen sellega tänu oma tööle väga hästi kursis. kahjuks eestis nendest asjadest vaikitakse ning rahva teadmine religioonist ja ususasjadest on väga vilets.
 
:) 31. märts 2012, kl 22.38
Sünnipäeva ja jõulujutt oli päris hea, neil on ju keelatud sünnipäeva pidada ja jõulusid ka.Kui jälle tulevad, öelge, et vajate kiiresti vereülekannet ja soovite neid doonoriteks...
mormoonid ja jehoovatunnistajad-meil siin levinumad sektid. Aga saientoloogid vist puuduvad. Mina küll ühtegi ei tea.
Babtistid, nelipühilased, adventistid, need on konfessioonid,nn.protestandid. Ka luterlased on protestandid, st.paavstile vastanduvad.
 
Saarah 01. aprill 2012, kl 10.34
Meil ka koputasid uksele, mina arvasin, et naabrinaine on ukse taga ja hõikasin:sisse!
Marssisid siis kaks mammit sisse ja soovisid imetegudest rääkima hakata. Mina panin suitsu ette ja sain sõimata:ärge suitsetage, me ei kannata. Ma tulin just operatsioonilt, mul hakkab paha!
Ma ütlesin:see on minu kodu ja kui teile ei meeldi, siis minge ära. Minul on õigus siin suitsetada ja teie mind minu kodus ei keela.
Ja jehhoova tunnistajad läksid sajatades minema.
 
mittekristlane 01. aprill 2012, kl 11.06
Kas üldse keegi viitsib nende mula kuulama jääda?Tüütud hingede püüdjad.
 
jah 01. aprill 2012, kl 12.21
nana 31. märts 2012, kl 21.00
jah
31. märts 2012, kl 19.17

Laps pole sul mitte arg, vaid hulljulge, ütleks isegi, et natuke ohhooo...

Tore sinu kirjutist lugeda, nana! Jah, laps on kerge puudega. Kuna noorem laps käib õue-tuppa,siis vanem tõepoolest unustab vahel küsida,kes ukse taga on. Tavaliselt on ju vennake. Kas sellised "natuke ohhoo" lapsed tuleks ära tappa või puuri pista? Mida oma mõtteavaldusega taotlesid?
 
kk 01. aprill 2012, kl 12.25
kuna võõraste tuppalaskmine võib ikka üsna ohtlik olla, siis ehk peaks selle tuppa-õue käigu kuidagi ümber korraldama. andma nooremale nt võtme.
 
elanud 01. aprill 2012, kl 12.30
jah,

ära lase end häirida skeptikutest ja paranoiikutest.

aga teemast... oeh. raha-ahned ja ihned ja parajad nahaalid. olen näinud nende vagatsejate tegelikku palet.

ptüi! ma kohe ei salli neid. saagu-saagu ma sajatan....
 
proovi ka 01. aprill 2012, kl 12.53
Mina sain neist terve maja tänuks (kõik naabrid olid neist tüdinud) väga kergesti lahti. Ütlesin rõõmsalt, et palun tulge homme kohe mitmekesi, ma nimelt satanist ja meil just ohvritallekesi vaja. Pärast seda ei ole meie majas enam ühtegi käinud.
 
. 01. aprill 2012, kl 14.20
ma olen ka neile öelnud, et mul juba on oma usk ja et see on kõvem, kui nende oma..
pole ammu näinud neid, aga meil suur koer ka ja väravast sisse igaüks ei saa niisama.
 
jah 01. aprill 2012, kl 16.15
Reeglina aitab tõesti see, kui öelda, et sa kuulud juba teise kogudusse, oled nt katoliiklane või budist jne. Sest üksasi on uskmatute ümberpööramine, aga hoopis teine asi teise usu pooldajate oma usku meelitamine, sellega üldiselt vaeva ei nähta.
 
teadmiseks 01. aprill 2012, kl 16.44
Jehoova tunnistajad on ainsad usklikud, kes ei aktsepteeri teisi uske.Nende tõekspidamiste kohaselt on ülejäänud kogudustesse kuuluvad inimesed väärusulised ja ei teeni jumalat õigesti. Ainus õige usk on nende usk!
 
k 01. aprill 2012, kl 16.48
moslemid aktsepteerivad teisi uske? minu arust mitte
 
jah 01. aprill 2012, kl 19.07
No kõik usud arvavad, et nende oma on kõige parem ja kõige õigem, räägin lihtsalt sellest, et kui ütled, et juba oled teise koguduse liige, siis ei hakata sind tüütama. Need, kes uksetaga käivad ei ole nii suured aktiivikud, et hakkavad sind oma usku pöörama kui kusagile mujale juba kuulud. See ukse taga käimine ei ole neil ju mingi isklik soov, vaid kohustus, iga jehoova tunnistaja peab minu teada, kas kord nädalas või nii neid uksetiire tegema.
 
teadmiseks 01. aprill 2012, kl 19.24
Õigus, k, tänan märkuse eest.Jätsin lisamata - nad on ainus ristiusk, kes ei aktsepteeri teisi usundeid.
 
just 01. aprill 2012, kl 19.59
jah
01. aprill 2012, kl 12.21

nana 31. märts 2012, kl 21.00
jah
31. märts 2012, kl 19.17

Laps pole sul mitte arg, vaid hulljulge, ütleks isegi, et natuke ohhooo...

Tore sinu kirjutist lugeda, nana! Jah, laps on kerge puudega. Kuna noorem laps käib õue-tuppa,siis vanem tõepoolest unustab vahel küsida,kes ukse taga on. Tavaliselt on ju vennake. Kas sellised "natuke ohhoo" lapsed tuleks ära tappa või puuri pista? Mida oma mõtteavaldusega taotlesid?


Mille üle vihastad, normaalne laps ei lase võõraid tuppa. Kui su laps on puudega ja sina ei võta midagi ette, et ta võõraid tuppa ei laseks, siis oled sina samuti ohhoo.
 
oeh! 01. aprill 2012, kl 20.40
Latseke, mine nüüd ja tee oma õppetükke - homme jälle koolipäev. Vara sul veel täiskasvanute teemas kaasa rääkida! Kasvad ja häbened ka siis ise, kui oma praegust kirjutatut peksid lugema.
 
? 01. aprill 2012, kl 20.46
mille üle siin targutada, loomulikult normaalne lapsevanem seletab lapsele, et võõraid tuppa ei lasta ja kui laps puudega on, siis tema peaks ju normaalne olema ja tagama oma lastele ohutuse.
Antud juhul on see lapsevanem lihtsalt vastutustundetu.
 
Aive 01. aprill 2012, kl 22.23
Natukene ikkagi imelik, et kui tullakse kuulutama maailma heatahtlikkust ja tõelist tõde, siis ollakse vastu, samas, kui seksist on juttu, siis ollakse kohe maiad?
Selle asemel, et õhtul tegeleda magamistoas nurjatustega ja seda isegi siis, kui lapsed on kõrvaltoas võiks kuulata midagi, mis valgustaks ja annaks suuna õigele rajale. Kas on raske kuulata õhtul või nädalavahetuse hommikul tunnikene kokkuvõtet meie elu valguse majakast?
Ei ole, kuulake, mis on teistel, targematel inimestel Teile öelda, ehk siis mõistate, kuhu me oleme teel, miks ja milleks, kes on see, kes saab meid aidata muutumaks paremaks inimeseks.
Seks ei ole peamine ja Cosmopolitan ei ole piibel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!