Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
sõnamulin raadios ehk saatejuhid
 
näkk 04. juuli 2012, kl 09.44
kuulate?
on see vajalik?
täielikud tüütused minu jaoks kõik need roosilehed jms. miks nad on?
 
käkk 04. juuli 2012, kl 10.10
Mulle käib eriti närvidele Kivisaar, olen loobunud Skyplusi kuulamisest. Sellist ajulagedat jura ei kannata kuulata.
 
eh ikka viker 04. juuli 2012, kl 10.23
Ikka Vikerraadiost väga head saated nii noortele kui vanadele. Ka poliitikaga tasakaalus ja elust ka häid saateid. Intelligentsed saatejuhid - Luhats, Välba jt
 
Agnes 04. juuli 2012, kl 10.36
Laupäeviti sky + naistekat kuulan, kui autoga sõidan :)
Sky + ja R3 vahel laveerin + plaadid. Ühte kanalit pikalt kuulata ei saa tõesti.
 
LiisK 04. juuli 2012, kl 11.24
nad ON närvesöövad...
viker- ja klassikaraadio, nõmme raadio ka ok. vähem mula, rohkem sisu.
 
veel variant 04. juuli 2012, kl 11.46
Raadio Tallinn ka hea, päeval jazz ja muu mõnus musa, õhtul BBC. Hämmastaval kombel mulle, keskealisele, meeldib R2 hommik, kui on põhitegijad (need vist praegu puhkusel).
 
mees 04. juuli 2012, kl 12.03
Skyplusi kuulan kui tööle minek
normaalne kolmik koos ja igav ei ole:
Tibi
Jorss
Ajuga
täpselt nagu eestlased:)

rohkem raadiot ei vaja
ja kellel 16h raadio üle metsade ja mägede lõugab on napakad!
 
pihlakas 04. juuli 2012, kl 12.23
Ei suuda üldse raadiot kuulata just reklaamide ja saatejuhtide mölina pärast. Tahaks rahulikult autoga sõita ja muusikat nautida, ei saa, tuleb mingi ERITI pealetükkivalt aktiivne möla vahele. Kuulan plaate, raadiotest ainukesena Vikerraadiot, rahulik ja asjalik vähemalt.
 
teletebiil 04. juuli 2012, kl 12.56
Autos mängib R3 või vikerraadio. Kodus kuulan raadiot nii umbes 1 kord aastas - näiteks eurovisiooni:D vanasti kuulasin köögitoimetuste kõrvale seda Juure ja Kivirähu mis tand oligi, vabariigi valvurid äkki, aga selle olen ka kuidagi ära kaotanud - mis päeval, mis jaama pealt, või on see üldse ära lõpetatud? kui keegi teab, oleksin tänulik, kui ta mind valgustaks. ise olen nii laisk, et ei viitsi uurida:D
 
marta 04. juuli 2012, kl 13.21
Mulle meeldib Sky+ hommikuprogramm just selles koosluses, nagu nad praegu on - äratajaks tööle sõites täpselt paras. Muidu kuulan R3 või R2, kuidas kunagi, aga pigem ikka autos, kodus mängib raadio harva.
 
riki.. 04. juuli 2012, kl 14.55
seet6ttu kuulangi ainult Vikerraadiot ja sealgi v6iks olla vahem uudiseid.
ei saa t6esti aru, MILLE alusel inimesi raadiosse toole v6etakse? haridust neil raakijatel seal igatahes pole.
leian samuti, et rumala mula asmel lasku parem rahulikku muusikat ja argu arritagu inimesi oma verbaalse k6hulahtisusega.
 
riki.. 04. juuli 2012, kl 15.06
teletebiil
juur ja kivirahk on Raadio2-s, kell kaheksa 6htul ja pyhapaeval on kordus kell 1 paeval vist. aga praegu on nad suvepuhkusel. see on ka ainuke saade, mida ma raadio kahest kuulan ning 6ieti kuulan sedagi internetist. yldiselt kuulan ka "vikerraadio" saateid netist, nende arhiivist. see valistab vahepealsed tyytud uudised ja igasugu narvidelekaivad vingumissaated.

kommertsraadiotegijad v6iksid aru saada, et mida rohkem nad mulisevad, seda rohkem nad inimesi raadiost eemale t6ukavad. aga kes siis reklaame kuulab? see on ju nende leib?
 
liberty 04. juuli 2012, kl 15.41
Ainult Vikerraadiot kõlbab veel kuulata. Õhtul ka R2. Kiirkeelsete DJ-de mula lihtsalt ei jaksa taluda.
 
kakk 04. juuli 2012, kl 15.46
Raadiot kuulan ainult autoga sõites, muidu plaate. Autos SpinFM-i kuulan, siis veel mingid 2 jaama, kus möla ei tule. R2 ja SKY+ ei suuda juba aastaid kuulata, nagu imbetsillidele mõeldud :(
 
Vikerraadio 04. juuli 2012, kl 16.05
on paremaks läinud, sest Ummelas ja R.Linna seal enam ei esine.
 
püha müristus 04. juuli 2012, kl 17.10
kas R. Linna etleb raadios ka? see tädi ikka jõuab kõikjale. kas tal mitte ei oleks aeg auga välja teenitud vanaduspuhkusele jääda ja latselatsekesi poputada?
 
rea 04. juuli 2012, kl 18.05
Ma olen ka alati mõelnud, kui neile mölakanalitele olen sattunud, et kas tõesti keegi tahab nende mulisejate (nende endi meelest vist teravmeelset?) sõnamulinat kuulata. Ei ole asjal ei vormi ega sisu.... No ei ole naljakas ka, kuigi mehed hirmsasti punnitavad ja ise oma "naljade" üle naeravad. Nalja teha oskavad ikka intelligentsed inimesed. Aga intelligentsed iniesed eetris selliste "naljadega" ei esineks. Mõtlesin, et mina olen ainuke selline, keda see häirib.
Minu arust on ka ainult Vikerraadio veel soliidseks jäänud.
 
Sheherezade 04. juuli 2012, kl 18.26
ei salli ka sky-raadiot,sest saatejuhid latravad seal nagu istuks kusagil kohvilauas. miks peavad nad seal terve karjaga eetris olema ja latrdama tühjast-tähjast! ja lollakas telefonimäng ka! ei sallin seda kuulda,kui helistavad saate kuulajad ja kukvad ka laterdama saatejuhtidega! kui näiteks bussiga sõidan,siis on mulle lausa piin,kui juhil on just sky peal ja terve tee peab kuulama seda!
 
seda et 04. juuli 2012, kl 19.54
te proovige kuulata viru raadiot. sealne tibi on ilmselge arengupeetusega ja tutvuse kaudu ennast tööle sokutanud, muud seletust, miks selline alaarenenud näkk seal muliseb, ei oska välja mõelda.
 
heli 04. juuli 2012, kl 20.24
kuulan ainult Vikerraadiot ja Klassikaraadiot ning sedagi netist, kust kuulan ainult oma lemmiksaateid. ja neid on Vikerraadios üsna palju.
Ummelas on tõepoolest nõme, kuid nagu keegi mainis, teda seal enam pole. ja ummelase lolli mulaga sisustatud saateid ei kuulanud ma niikui nii. reet linna on täitsa normaalne. ma ei saa aru sellest vihast, mis mõnel inimesel ta vastu on.

ülejäänud raadiojaamad on tõepoolest nagu mingid aktiivsete kõnepidamatuse all kannatavate segupeade kogunemiskohad. ma ei suuda aru saada, kuidas võivad täiskasvanud mehed sellist lõputut mõttetut möla suust välja lasta.
aga omast arust ollakse nii lahe, nii kihvt, nii vaimukas:))
haletsusväärne olukord tegelikult ju..

raadio kahest kuulan juurt ja kivirähku, aga nemad on suvepuhkusel praegu. ja neidki ainult netist, sest ülejäänud raadio2 on samuti ajuvaba.
 
niki 04. juuli 2012, kl 20.25
NõmmeRaadio on parim, mida veel kuulata;D
 
heli 04. juuli 2012, kl 20.31
mäletan, kui saaremaa koolis oli tulekahi ja selles hukkus kaks õpilast.

hommikuprogrammis rääkis Koit Raud (siis töötas ta veel Vikerraadios), sellest umbes nii - "eile sai ikka kõvasti igasugust pulli, saaremaal põles kool maha.."
aga ta vist löödi lõpuks Vikerraadiost siiski minema. inimesed olla kaebama hakanud. kuid minu arust, nende sõnade eest, mida ta laste hukkumuse puhul ütles, selle eest oleks pidanud ikka ikka mingi reaalne karistus olema.

kui oleks võimalik olnud, oleks ma Koit Rauale sel hetkel küll vastu vahtimist virutanud. kuidas saab NIISUGUNE alaarenud inimene töötada raadios!?
 
sama siin 04. juuli 2012, kl 23.25
Ma ei saa ka aru, kas raadiokanalite juhid tõesti arvavad, et nende kanaleid kuulatakse sellepärast, et mõni verbaalse pasanteeria levitajast debiil ilget kildu omaarust rebib ja kuulajad kõhud kõveras irnuvad või rusikaga lauale löövad ja kaasa kaagutavad, et vot kus õige mees nüüd ütles ja pani asja paika?!
Eriti masendav on hommikul autoga tööle sõites, kus tõesti iga jumala kanali peal erinev kaader lolli möla ajab.
Kahju et muidu hea muusikaga raadio Maniat ei saa üldse kuulata, sest hommikul kakab läbi suu Pilt seal ( no offence, eraelus väga tore inimene) ja seejärel tuleb Raid mingeid elu24 uudiseid lugema ja endaarust vaimukalt kommenteerima. Star FM fenomenist vabsjee aru ei saa, kus Pille monotoonse tülpimusega räägib mida ta õhtul süüa tegi ja Roosileht üle päeva ühtesid ja samu 80ndate naisartiste laseb nt Sandra, Lauter, Abdul, see kes Hirošimat laulis jt
Raadiot kannatabki kuulata kuskil peale 21 alles, kui vist kõik elav personal on koju ära läinud ja programmidirektori või kelle iganes poolt vahelesegamata eelnevalt välja valitud lugusid arvuti mängima hakkab. Päeval aitab suur plaadi ja mp3 kollektsioon välja.
 
heli 04. juuli 2012, kl 23.30
sama siin
väga hästi öeldud - raadiot kannatab kuulata siis, kui elav kaader on koju läinud ja arvuti muusikat mängima hakkab:))
 
heli veel 04. juuli 2012, kl 23.35
olen mõelnud, et kui kerge töö on raadio saatejuhtidel. istun aga stuudios ja mulisen, mida sülg suhu toob. siis vahepeal naeran tehtult ja siis mulisen jälle.
ja RAHA makstakse selle eest!
huvitav, palju nad palka saavad?
või teevad nad siis midagi muud ka peale mulisemise?
aga mida, sest saateid ju ette valmistada pole vaja, sest kõik saated koosnevad mõttetust mölast.
huvitav, kuidas sinna tööle saaks? arvatavasti peavad head tutvused olema, sest sihukest "tööd" teeks isegi hea meelega.
 
Võeh 05. juuli 2012, kl 06.15
Ei kuula tavaliselt üldse raadiot, kanaleid ei teagi, vahel harva kui muusikat kuulates liialt juttu lisandub, krutin aga nuppu edasi. Kahju tegelikult, elasin mõnd aega kohas, kus oli väga tore hommikuprogramm - ka mitu saatejuhti lobisemas, päevakajalised teemad ja niisama elu-olu, kuulajamängud, muusika, sihuke mõnus ja humoorikas, nagu sõprade ringis oleks. Siin proovisin skyplusi kuulata, no ei suuda. Teised kaks veel, aga Kivisaar on nii tohutult labane ja ebameeldiv persoon minu jaoks, ei tea, kuidas ta raadios ja teles tööd leiab. Sama lugu Timmeriga.
 
Sheherezade 05. juuli 2012, kl 08.57
ainult raadio3 kannatan kuulata,sest see on ainus koht,kus kuuleb rohkem muusikat! seal laterdajaid õnneks pole,ainult uudiseid ja natukene reklaami vast.
 
hääl 05. juuli 2012, kl 09.50
Kummaline on ka kuulda kuidas saatejuhi hääl annab edasi meeleolu. Näiteks Luhatsil on alati naerune hääl, samuti Elgulal, Kilumetsal natuke muretsev hääl, Välbal alati reibas olenemata kella-ajast. Nad on ka eelnevalt teinud kodutööd antud päeva ja antud saate kohta, mõnus kuulata.
See mularaadio aga nagu alahindab teist inimest, umbes nii, et - nagunii pole te minu tasemel ja ma ei hakkagi proovima, et teile meeldida. Ma meeldin endale just siin ja praegu ...kahjuks.
 
näkk 05. juuli 2012, kl 09.56
eile hommikul tuli selline nostalgiline eesti muusika fiiling peale ja üle väga pika aja panin raadio Elmari peale. seal olid mulisemas Kristjan Gold ja Raen Väikene. minuti ehk olin võimeline neid kuulama, siis kadus fiiling kah ära.
kohutavad.
 
riki.. 05. juuli 2012, kl 11.03
nakk
mina kahjuks Elmarit oma piirkonnas hasti ei kuule. aga arvasin, et seal ei ole mula ja lastakse head eesti muusikat.
aga nyyd selgub, et sealgi idoodid mulisemas...?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!