Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Mida tähendab 'kihlatud olema'?
 
rumal 09. november 2008, kl 17.03
Kuidas teie sellest mõistest aru saate või millise suhte puhul seda kasutaksite?
 
l 09. november 2008, kl 17.04
inimesed, kes omavahel abielluda plaanivad, mitte väga kauges tulevikus
 
teadja 09. november 2008, kl 17.06
kihlatud olek tähendab seda, et on toimunud käepalumine ja saadud jaatav vastus. Mõned peavad ka kihluspeo, kus seda fakti kõigile siis kuulutatakse. Aga kihlus ei pruugi veel pulmadega lõppeda, toimub ka kihluste katkestamisi.
 
. 09. november 2008, kl 17.06
see on abieluettepanek. jah-sõnast kuni pulmadeni oled kihlatud. see muidugi rohkem välismaal levind, eestis seda terminit ei kasutata. usas on see nagu traditsioon kohe, ametlik teatamine, tähistamine, kihlasõrmus jne...
 
Täpitriin 09. november 2008, kl 17.31
Kena, veidi vanamoeline sõna.
Kihlus on prooviaeg enne abielu, mille jooksul mõlemad pooled püüavad jõuda selgusele, kas nende soov abielluda on ikka tõsine ja kas nad on võimelised koos seda ühist "projekti" nimega abielu läbi viima.
 
marika 09. november 2008, kl 17.55
Miks sa halva kogemuse foorumist seda küsid? Kihlus on ju nii hea kogemus!
 
,.--.,, 09. november 2008, kl 18.32
kihlus on minu jaoks üks samm tavalisest käimisest edasi ja järgmine samm on juba abielu. eks kui koosoldud aega kaua ja näha, et sobitakse hoolimata kõigest, miks teha edasi samme, kihlumine, abielu, lapsed.. kõik siis kui õige aeg. tänapäeval ollakse kihlunud niikaua kuni leitakse, et nüüd oleks õige aeg abielluda, kas majandusliku seisu poolest pulmi teha või midagi väikest. kui ollakse valmis end teineteisele pühenduma. :)
jah miks halb kogemus, hea ju:)
 
l 09. november 2008, kl 20.25
minu jaoks oli kihlus see hetk kui me olime kindlad et tahame abielu ja siis tunnistasime seda nagu oma lähedastele ja kihluse ajal vaatasime sügavamalt oma suhte üle. rääkisime kõik asjad selgeks et mida tahame ootame jne. ja lõpuks siis abielu.
 
Arusaamatus 24. detsember 2020, kl 17.29
Imelik see ilma elu nüüd. Vanasti oli ikka nii et enne kihluti ja alles siis saadi kallimateks. Nüüd kolitakse enne kokku siis saadakse kallimateks ja lõpuks kui tuju on siis ka kihlutakse. Kas abieluni ka jõutakse ei tea isegi Vana Jumal taevas, sest need Issanda teed on imelikud ja veel imelikumaks need muutuvad.
AureaRea 29. detsember 2020, kl 16.13
Kui teil on halbu kogemusi, pidage meeles, et kihlumine tähendab, et abielu on ikkagi plaanis. Ärge kartke abielu katkestada enne, kui kumbki neist läheb ettevalmistamiseks raha kulutama. Kui teie partner on vägivaldne või petab, siis palun päästa ennast ja lõpetage liit.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!