Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
märkasin, et kuulan raadiot ülivähe
 
tv 07. oktoober 2012, kl 20.38
märkasin jah, et peaaegu ei kuulagi enam viimasel ajal. nooremana kuulasin rohkem, nüüd vahel harva kukut ja star fm-i kuulan.
kas teie kuulate raadiot? millal? millist kanalit? kas olete maalt või linnast ning millises vanuses? tänan ette juba vastajaid.
 
jürka 07. oktoober 2012, kl 20.52
ei kuula raadiot, ei vaata tv-d. netis ikka vahest käin nagu näha :D tallinnast, vanust sinna 30-40 kanti
 
Johanna 07. oktoober 2012, kl 20.53
Ei kuula üldse raadiot. Olen linnast.
 
raadio 07. oktoober 2012, kl 20.55
ma ei vaata jällegi tv.d sest enamuse ajast jookseb seal vaid reklaam
 
kuulaja 07. oktoober 2012, kl 20.58
kuulan vaid Nõmme raadiot;) öösel on head jutusaated ja kordused kui unetus vaevab + klassikaraadio. vanus mul 40+
 
Henry 07. oktoober 2012, kl 21.03
Kuulan interneti raadiot.
Mingi 4 korda nädalas, iga kord ca 4-5 tundi.
Trance.fm
Linnast
23
 
maavillane 07. oktoober 2012, kl 21.34
Ei ole televiisorit ega raadiot. err.otse vaatan paar korda nädalas mõnda huvitavat filmi, saadet, teatrietendust (kui on hea päev ja levi võimaldab vaastamist). Sealtsamast kuulan Vikerraadiot - no kui midagi teha pole või just on mõni tüütu töö, mille taustaks on hea, kui midagi mängib. Õhtuti "Huvitajat". Päeval siis niisama, et tuleb, mis tuleb. Samast tuleb Klassikaraadio - minu jaoks kipub kahjuks olema ühekülge või pole ma headele asjadele peale sattunud. Mõned korrad olen üritanud Raadio2 kuulata, no aga see on ikka täiesti jamaks läinud.
Samas on kogemus sellest jaanuaritormist, kus elekter pärvi ära oli... vaat siis oli vana patareidega raadio väga oluline nii infoallika kui meelelahutajana :) Maalt N47
 
no 07. oktoober 2012, kl 22.08
ma ka maalt ja 4 juba ees.. raadiot kuulen, kui mõni pereliige selle 'seina pistab' enamasti varahommikused uudised vikerist. päeval olen tööl ja kuna töö arvutiga, siis aegajalt saab ka nö tööst kõrvale veits vaadatud- ehk siis uudistele pilk peale ja mõni huvitav lehekülg ka..
õhtul püüan vaadata/kuulata mind huvitavaid saateid netist järele, aga enamasti ei ole selleks lihtsalt aega.
 
Mul 08. oktoober 2012, kl 00.43
Vanus 30 ja pole juba pea 5 aastat kuulanud raadiot.
 
naine 31 08. oktoober 2012, kl 01.25
Olen linnast aga tahan maale elama.
Kuulan palju raadiot, muusikata elada ei suuda. Autos ilma raadiota ma sõita ka ei saa ( ikka ise roolis =)
Kuulan Unot- vist parim ( tuleb erinevat ), Power Hits- hea tümps ( vahepeal tuli aint klubimuusikat, siis ei meeldind ) aga nüüd hea. Veel Spin Fm, Energy Fm, Sky Plus ja ka Star Fm ( hea nostalgia ). Mingit juttu ma ei kannata raadiost, õnneks hommikuti palju raadiot ei kuule, siis ju käib seal kõige suurem möla. Üldiselt tihti kuulan raadiot loo järgi, klõpsutan ja kust tuleb minu jaoks hetke parim, ss seda kuulangi:)

Vikerraadio, Kuku jne on minu jaoks out, ei viitsi kuulata nende jutte. Raadio olgu ikka muusika jaoks. Kuigi ka mp 3 on olemas, seal kõik lemmikud kokku pandud mul.

Muusika on elu :)
 
u 08. oktoober 2012, kl 11.28
maalt/linnast/maalt, nooruslik
Vikerraadio mängib hommikuti, mees paneb juba enne kukke ja koitu käima. selleks ajaks, kui Huvitaja algab, olen üksi kodus ja põgenen Klassika peale.
vahelduva eduga olen kuulanud veel Kukut ja Pereraadiot. aga üldiselt, see asi on masendavalt alla käinud, s.t niisugust romantikat ja müstilist tunnet nagu kunagi nooruses, enam pole: et sa öösel ärgates panid raadio käima ja "kolasid" vabalt kogu Euroopas (ja kaugemalgi) ringi; mõistatasid, mis keelt keegi räägib, kuulasid suvalisi viisijuppe siit ja sealt...praegu saame valdavaltkuulata vaid lühilaine saatjaid oma lähemast ümbrusest.
 
stjuudent 10. oktoober 2012, kl 04.58
Ei kuula raadiot, ainult siis, kui autos olen ja pole parasjagu mp3 mängijat kaasas.
Pühendan kuus u 3-4 tundi sellele, et mp3 mängijasse uusi lugusid tõmmata ja see on palju parem. Ei viitsi seda raadiomulinat ja tümpsu kuulata
 
huvist stjuudentile 10. oktoober 2012, kl 10.42
kust kuuled, miliseid uusi lugusid on tulnud? no et siis neid teada, et vot seda tahaksin omale mp3 laadida? ise kuulen uusi lugusid palju siiki raadiost, seepärast küsin. samuti meeldib, et raadio mängib vanu lugusid, mis juba meelest läinud ja tore vahel üle kuulata. mõnda saadet kuulan kukust, muusikat starfm.
 
stjuudent 10. oktoober 2012, kl 16.36
Kuulan üle netilehtedelt, mis käsitlevad uut muusikat, podcastidest, üksikud meeldivad lood tõmban ka otse youtube'st ja sealt otsin sarnaseid lugusid. Raadiost ju eriti uusi lugusid ei tule, ikka seesama katy perry ja rihanna
 
Styg 12. oktoober 2012, kl 19.50
muusikat armastan tohutult ja kuulan seda kogu aeg - kodus arvutist, autos, tööl ja linnas liikudes iPodist. aga raadiot ei kuula küll iialgi. ma tahan ikka ise valida, mis lugu parasjagu mängib.

vanus 32 ja linnas elan, kui see nüüd nii oluline on.
 
Urram 12. oktoober 2012, kl 22.35
Kui auto veel oli, siis sõidu ajal kuulasin. Hommikuti enamasti sky plus hommikuprogrammi, ülejäänud aja raadio 3 ja radio mania - olenes, kas tahtsin midagi rahulikku või head rocki kuulata.
Täna panin üle pika aja kodus raadio mängima kusjuures, Raadio 3. Head rahulikud lood.
Vahel harva kuulan ka Raadio 2 ja Vikerraadiot.
Suht harva siiski.
Linnast, 25 aastane...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!