Kust sa loed välja empaatiavõime puudumist? Empaatia on enda asetamine teise olukorda ja antud juhul ei tee seda tema vanemad, kes norivad mitte piisavalt suhtlemise kallal. Sama, nagu paksu last pekiseks nimetada. Nagu koolikiusajad vms.
Paljud koolis käivad noored ei käi tööl. See on tavaline, kui sina käisid, siis paljud ei käi, harju ära. Ju on vanematel raha. Mõnele mu kursaõele osteti korter ja auto, maksti kinni õppemaks ja 10k taskuraha, ma polnud kade ega hakanud neid selja taga "parasiitsideks" nimetama. Kui ise saaks lapsi, siis ostaks samamoodi. Mis mõttega kogu elu võlgu olla?
Suhted teda oma jutu järgi ei huvitanudki, nende hoidmine on hoopis teine teema. Ükski inimene ei pea "suhteid hoidma", sest teised seda teevad ja nii on popp. Psühhopaadid on need, kes vajavad suhteid (inimestega manipuleerimist), aga mõned tõusiklikud ja pealiskaudsed, ainult poppide ja ekstravertide maailma tunnistavad psühholoogid on selle niimoodi kirja pannud, et pole suhteid, järelikult psühhopaat.
a
ng Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma oma arust mainisin, et ma pole asjatundja, seeg
> a diagnoosi ma panna ei saa. Aga kust väide, et ps
> ühhopaadid tapavad?
> Psühhopaatia on isiksusehä
> ire ja mõned sümptomid näiteks on: pealiskaudsed e
> motsioonid, süütunde puudumine, empaatiapuudus, ig
> avus tuleb kergelt, võimetus armastada, raskused s
> uhete säilitamisega, parasiitne eluviis, tundetus,
> kõrgenenud enesehinnang.
> Mulle tundub, et tee
> maalgatajal on mitmedki neist sümptomitest olemas.
> Parassit on, suhteid ei suuda hoida, empaatiavõim
> etu.