Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
tõeliselt halb kogemus
 
kannatanu 28. oktoober 2014, kl 23.43
Autoga sõites jäi pilk pikemalt peatuma liiklusmärgil P ja kohe kangastus P. "sõbranna" ja kogu see õudus siin foorumis.
 
P. 29. oktoober 2014, kl 00.02
Peaksid vist auto maha müüma ja jala kõndima hakkama.
 
moosimadu 29. oktoober 2014, kl 00.07
Alati on võimalus siia veel üks mammutteema tekitada.
"Kuidas P purustas mu usalduse liiklusmärgi 575a vastu",
Minimaalselt tuhat viissada kommentaari.
Mina olen käsi!
 
moosimadu 29. oktoober 2014, kl 00.13
Korraks tõsiseks tagasi muutudes- haige inimese üle ei ole kena naerda, ta võib olla tüütu ja käituda rumalalt, aga pigem on haigus ikka inimese häda, mitte viga.
Ja omalt poolt tunnistan, et olen ta nõrka kohta otsides sattunud sellest torkimisest sõltuvusse.
Peaks pausi pidama, muidu lähen päriselt ka õelaks, mitte ainult tema arust.
 
lihtsalt arvamus 29. oktoober 2014, kl 00.49
Ma ei usu, et haige inimene oleks hullem tema üle ilkujatest või siinsetest provokaatoritest, kes ennast üliinimesteks ehk siis geeniusteks arvavad ja võtavad õiguse kelllegi kolmanda tegemisi arvustada, kritiseerida või hukka mõista. Tõeliselt suur inimene on suuremeelne ja ei halvusta kellegi vigu või tegemisi isegi oma mõtetes, sest ta suudab olla tolerantne ja saada aru inimliigi mitmekesisusest.
 
moosimadu 29. oktoober 2014, kl 01.03
Nõus. Selle kommentaariga tõestasid, et ka sina pole tõeliselt suur inimene, sest ei suutnud olla tolerantne meiesuguste mittesuurte vastu.

Muide, kui oled kursis sellega, mis P kommentaaariumis toimub, siis seal ei ole ilkumist ja provotseerimist ja eneste üliinimesteks või geeniusteks pidamist, seal tõesti püütakse teda karbist välja aidata, kuigi selgelt järele mõeldes on see juba alguses untsu minema määratud katse.
Ka siin ei ole ju tema kui inimese vastu mitte midagi sama solvavat öeldud, kui sina siinses teemas sõnavõtnute vastu teed. Isegi Jõmmi kommentaar, nii kole kui see ka tundub on lihtsalt õhku visatud pihutäis liiva, mitte isiklikult suunatud "ilkujad, provokaatorid, kes ennast üliinimesteks ehk siis geeniusteks arvavad "
Aga muidu kõike ilusat, mina armastan sind ka!
 
575a 29. oktoober 2014, kl 08.36
575a, 575b. Parkla. Märk võib osutada ka parklat, kuhu juht võib jätta sõiduki, et ümber istuda ühissõidukile.
 
P. to Moosimadu 29. oktoober 2014, kl 10.08
See oli küll kindlasti provotseerimine, et "sõbranna" loobus edukate naiste seltskonnast.
Kuidas saab loobuda millestki, milleks ei ole mitte mingeid võimalusi ?

See on sama, et näiteks ma loobusin mingist meesterahvast, kes ei ole mind iial tahtnudki ning kes minuga iial ei suhtleks.
 
P. 29. oktoober 2014, kl 11.10
Ega ma väga imestagi, et ülikriitilistel inimestel piidub enesekriitiline hindamisvõime. Kohati ollakse arvustamiseise ja kritiseerimisega sedavõrd harjunud, et ei panda oma üleolevat suhtumist ja hoiakut tähelegi, pidades sellist suhtlusvormi igati normaalseks. Tegemist on kas sisemiselt väga haigetsaanud inimesega või kompenseerib selliselt käituv isik midagi, mis endal puudu jääb. Pahatihti arvustatakse teistenpuhul iseenda vigu, millega kuidagi leppida ei suudeta ja mida on parem mitte vaadata. Kehtib muide ka P kohta.
 
üks tavakommenteerijatest 29. oktoober 2014, kl 11.39
Oh jeerum, juba on sihuke olukord, et vaata, mis teemat tahad - see P on juba seal läbustamas . . . lämbumise tunne tekib.

Kallid kaaskommenteerijad, nüüd ma olen oma üleskutsega paha ja ennasttäis ja kõik need muud sõnad, mis siia panna annab, aga siiski - oleks ehk aeg loobuda tema energeetilisest toitmisest, sest nüüd on juba siililegi selge, et P EI TAHA mingit abi vastu võtta? Kui sihukese paduabistamise ja heade ja üliheade nõuannete tulva peale inimene kategooriliselt keeldub midagi ette võtmast, on asi ikka TEMA tahtmises ja mitte meie omas? Tegelikult pole mul kohe mitte midagi selle vastu, kui ta paaris teemas teiste energiat neelab, aga niimoodi kogu naistekas täis läbustada, et temast enam üldse mööda ei saa, kui arvutit kinni ei pane?

(Filtrit ka panna ei saa, et P-tähti läbi ei laseks - jäävad putin, punktuaalsus ja muud huvitavad p-asjad nägemata)
 
kannatanu 29. oktoober 2014, kl 12.40
eelmise kommijaga nõus, olen seda siin varemgi öelnud, et lõpetage P.le vastamine, kahjuks see tulemusi ei anna. Mina olen samavõrd pahane juba ka P. aitajate peale kui P. le
 
õudne 29. oktoober 2014, kl 13.04
Mind ajab öökima see P täiega ja sellepärast ma viimasel ajal pole kuigi tihti siin foorumeid lugenud. Uskumatu, et mingi haige tüüp peletab eemale siit! @ Muud polegi siin kui selle värdja ,,romaane,,!
 
jorma 30. oktoober 2014, kl 13.33
a sõida see märk maha
 
moosimaole 01. november 2014, kl 10.53
Noh tropp, pandi sind paika ja suur ego käskis delfidebiilile pugema minna, et ta postitused ära kustutaks?
 
moosimadu 01. november 2014, kl 11.08
Sa oled nii nunnu! :D
 
to moosimadu 01. november 2014, kl 11.18
Aga sina oled hale! Pidid ju oma sõnade eest vastutama või misiganes, aga kui sind konkreetselt paika pandi, siis jäid sõnad kurku kinni ja lasid ära kustutada. Aga sa pole esimene, kes siin oma sõnade järgi käib...
 
nostradamus 01. november 2014, kl 11.20
Varsti laseb eelnevad postitused ka kustutada, et keegi ei näeks milline luuser ta on.
 
moosimadu 01. november 2014, kl 11.24
Kustutati ära need postitused, mida mina ei olnud teinud.
OMA sõnade eest vastutan nüüd ja edaspidi.
Selle teemaga olen nüüd lõpetanud.
Soovin teile kõike kena, musirullid!
Capiche?
 
täiskusnud moosimadu 01. november 2014, kl 12.32
Oli ka aeg, kao jah siit foorumist minema.
 
lihtne 04. november 2014, kl 07.12
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!