Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Elukohaks Maardu? Kas väga hull?
 
T 08. detsember 2014, kl 13.28
Selline küsimus ongi, kas keegi siinolijatest elab Maardus - kuidas on elukeskkond ja pääs Tallinna, kas palju joodikuid , narkareid tänavatel( tavaarusaam Maardust kahjuks)? Korterihinnad seal soodsad.
 
nonii 08. detsember 2014, kl 13.32
Sellepärast ongi soodsad, et normaalne inimene hoiab sealt isegi päevasel ajal kaugele.
 
Ilus linn 08. detsember 2014, kl 14.01
Soovitan minna ja vaadata, mitte siin mulli ajada. Mul elab tütar mitu aastat juba seal ja kui ta linnas ei julgenud õhtuti välja jalutama minna,siis seal käivad mehega igal õhtul patseerimas. Linn on puhas, alati murud niidetud, palju lilli ja talvel valgustatud igasugu tulukestega. Ilus. Käin iga nädal neil külas ja tean, mida räägin. Linna sõidavad nii bussid kui marsad, mingi 15-20 min kesklinna vist. Poode on palju, arstiabi täiesti ok, korraldatakse kontserte ja laatasid. Linna vahel näeb palju titevankritega noori, kindlasti on ka joodikuid ja narkareid aga silma pole jäänud. See aeg, kus Maardut kutsuti maailma essuauguks, on ammu möödas.
Mõhk Metsavana 08. detsember 2014, kl 14.48
Ei see ole jube koht, päris kena väike aedlinn. Hoopis Kallaverest soovitaks kaugele hoida.
 
mhhh 08. detsember 2014, kl 15.00
mu sõbranna töötab seal patrullpolitseis, seega tean mida räägin, hoia sealt kaugele.
 
T 08. detsember 2014, kl 15.36
Aga Kallavere ju sealsamas ?
Mõhk Metsavana 08. detsember 2014, kl 16.36
Maardus ei ole kortermaju Kallaveres on.
 
+/- 08. detsember 2014, kl 16.42
Eks politsei satub igas linnaosas probleemsetesse kohtadesse, mujale teda ju ei kutsuta, eks. Mu sõbrannal tõmmati kett kaelast Raua tänaval, tuttav sai obaduse Liivalaias. Pätte on nii kesklinnas, Koplis kui Kalamajas. Olen kevaditi ja sügiseti Maardu laadal käinud, linn on hämmastavalt kenaks tehtud, pole ka kuulda midagi erilist sealt, paistab rahulik ja turvaline koht elamiseks.
 
Ülla-ülla 08. detsember 2014, kl 17.04
Mul sõbranna elas seal aastaid - justnimelt korteri odavuse tõttu. Oli rahul. Käisin tal seal külas ja tuli tunnistada, et oli kena koht küll.
Muuseas, tänapäeval on Kesklinn ohtlikum koht kui Maardu.
Nii et mine kohale ja vaata, kuigi praegune aastaaeg on küll kõige halvem üldise ülevaate saamiseks.
Veel parem, mine kohale külmema ilmaga, näed ära, kas korter on ka soe.
 
njahh 08. detsember 2014, kl 17.57
"noniiga" nõus, niiongi! tuttav ka käis vaatamas omale korterit ja loobus, ostis hoopis Lasnamäele. liiklus super linna + kõik käejala juures samas.
 
konkreetne küsimus 08. detsember 2014, kl 18.12
Mis number buss sinna Tallinnast sõidab ja kui kaua sõit kestab?
 
abcdeg 08. detsember 2014, kl 20.14
oli vist 225, igavene pikk nagu rong tuleb sealt puhkides ja hästi porine:DDD
 
http://maardu.kovtp.ee/ 08. detsember 2014, kl 20.41
Maardu on lai mõiste. Mis piirkond? Sessuhtes et Kallavere on ilus väike puhas ja roheline linn, AGA vene värk. Kui vene keelt vabalt valdad ja vene kultuur ei häiri, siis miks mitte. Vene keelt ei oska, siis võid hätta jääda :) Aga kui tahad lihtsalt odavalt Tallinna lähedal elada, et Tallinnas tööl käia, siis vali pigem Lasnamäe või Mustamäe. Kallaverega on see teema, et seal on nö vana, keskmine ja uus rajoon ning lisaks aedlinna osa (mitte Muuga). Vanas elavad kõik sellised kahtlased jotad ja eluheidikud. See jääb kohe linna algusesse. Keskmises on enamus ok (5-korruselised majad) ja uus rajoon on nagu killuke Lasnamäed. Aedlinna osas elab koorekiht. Ehk siis oleneb, kuhukanti sa kolid. Ühendus Tallinnaga on tihe. 30-40 minutiga kesklinna. Mina eestlasena ei soovita, rusuv. Kohalikud venelased on muidugi rahul :) Aga eks sa käi ekskursioonil ära.
 
kui oled 08. detsember 2014, kl 21.35
hardcore gängsta siis sobib!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!