Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
teeme reformi erakonna võimule lõpu!
 
miiinimum palgaline 14. veebruar 2015, kl 10.30
Kõik nende lubadused on tühja jooksnud. Nad tahavad eestlaseid lollitada!
Mina tahan et keegi ei peaks eestis nii nagu mina virelema.
 
valija 14. veebruar 2015, kl 10.31
ei valigi neid. e-hääletusel ka ei osale:D
 
PUNAROTTORAV 14. veebruar 2015, kl 10.36
Rotid vardasse
 
tänan 14. veebruar 2015, kl 10.42
Aga ma ei virelegi, pole kunagi virelenud oma 25 tööaasta jooksul.
 
... 14. veebruar 2015, kl 10.57
viu viu viu
kui see e-hääletus on saatanast, miks siis saatanad ei teinud kesikutele lõpu Tallinnas?
 
spt 14. veebruar 2015, kl 10.57
Nad on paraja käkki tõesti kokku keeranud, lubadused mida tehti juba 15 aastat tagasi on kõik täitmatta jäänud. Rahvas läheb siit minema ... .
 
to valija 14. veebruar 2015, kl 11.01
sa lollpea võta pangast raha välja, sest seal on ka e-raha.
e-valimised ei sobi kesikutele, sest nende valijaskond on venekeelne lumpen, kes ei kasuta arvuteid.
 
tutulutu, valija 14. veebruar 2015, kl 11.28
Postimees ja kanal2 reporter alles teatasid, et reformierakonna valijad on kõige vähem haritud, loogiline ka kui siiamaani pole aru saanud, et pronksiöö koraldati Venemaa poolt selleks , et oma mees pukki saaks, järgmine kord said nad pukki juba e-valimiste tõttu, tegelikult oleks tookord võitma pidanud sotsid, nüüd sotsid loomulikult enam ei võida
kõigepealt lõpp e-valimistele, seal saab valida ju iga mollusk kes vaid viitsib ja veidi asja tunneb oluss veel võimalus teist korda häält muuta kel see tegemata jäi
aga rahva jaoks asub ref tüki maad allpool keski, sest kesk teeb miskitki rahva meeleheaks, oravad ei oska miskit muudkui koorida ja siis järada, ikka vaid enda põske
 
njahh 14. veebruar 2015, kl 11.37
reformi valijad kõige vähem haritud? Ehe näide sellest, kuidas algharidusega kodanik teksti mõistab. Vähe sellest, et loetavast ei saa aru, isegi sõnaline kõne on hiina keel..

Algharidusega kodanike jaoks on ikka savipätsi ja sotside ja nüüd ka partsupoisi populistlikud loosungid - nendega saate muidugi paradiisi õuele - lihtsameelsed. Aru ei saa te, et neid loobitaksegi tavalise tööinimese - irw - häälte ülesostmiseks, et võimu juurde pääseda.
 
... 14. veebruar 2015, kl 12.04
njahh, nüüd sa küll kolistasid Ligi ämbrit, et ainult teie oravad oskate riiki juhtida ja teised hoidku mulk kinni. see teie ülbus ongi see mis on ajanud harja punaseks, ja ühe enam võrreldakse teid kesikutega.
 
XXX 14. veebruar 2015, kl 13.21
loodan ka südamest, et tulevad päris valimised. euroaha kraanid keeratakse viie aasta pärast kinni, nii et ei saa enam ka edukat mängida pelgalt lipsusõlme kohendades ja exelitabelis üht rida teisega ümber vahetades. tuleb eesti reaalsusele(meie inimestele) silma hakata vaatama. julged, kes riigi kriisist välja toovad, saame näha, kas neid on. ja kuna reformikad on ju samuti eestimeelsed(loodetavasti) siis ei keela nad oma teravat tarkust kellelgi, kes iganes valitsust moodustama hakkab.
või ehk oskaksid olla vastutustundlik opositsioon. sellest on meil ka puudus käes. meil vist on poliitilisel tasandil üleüldse puudus käes.
 
hm 14. veebruar 2015, kl 15.02
 
miiinimum palgaline 14. veebruar 2015, kl 15.36
kõik donetskisse - seal toimub meie omade miiting!
 
njahh 14. veebruar 2015, kl 15.38
ahah, ma muuseas olen parteitu, kuid niipalju jagan matsu küll, et halbadest valikutest parim on siiski reform. Kesikutega saame Moskva alluvuses oleva bojaaririigi, sotsidega Kreeka ja IRL ei tea ise ka, mida ta teha tahab - aga võimule tahaks ikka.
Kahjuks on väikeparteid praegu veel nõrgavõitu ega suuda suures mängus arvestatavalt kaasa teha. Ka on nendes figureeriv seltskond kohati veider.

Aitaks ainult see, kui kuidagi saaks kaotada praeguse valimissüsteemi. Kuni see eksisteerib, istuvad pukis ikka ühed ja samad näod ja meie siin võime viriseda palju tahes, ei muuda see midagi.
 
... 14. veebruar 2015, kl 16.14
paraku on lood nii, et oravatega on läinud asi hapuks ja arengut pole,käib ainult ülbitsemine, et nemad on ainukesed, kes oskavad. viimase aasta kogu saavutus on oravatel Luisa mehe värvilised sokid.
seda parteitu juttu ajavad tavaliselt kesikutest kommentaatorid, kes väidavad, et pole kesikutega seotud, aga ninasarvikut ikka toetaks:)
 
njahh 14. veebruar 2015, kl 17.59
no vat see viimane lause oli nüüd küll naljakas. Kesikud on ainsad, keda mina pole mitte kunagi valinud. Nad ei ole minult mitte kunagi mitte ühtki häält saanud ja ei saa kunagi saamagi.

Eks reformil ole sama häda nagu kõigil teistelgi - liidrite selja taga on nn hallid kardinalid ehk nähtamatud niiditõmbajad. Küsimus on vaid selles, kui ohtlikud nad Eesti iseseisvusele on ja kuhu ilmakaarde vaatavad. Kui mul on valida, kelle mõjusfääris elada, siis igal kümnel juhul eelistan ma läänekaart idale.
Kui julged väita, et mõne suurpartei selja taga neid pole, siis palun tee seda.
 
HaukuvPeni 14. veebruar 2015, kl 22.16
Kesikud ja oravad on ühe pe**se kaks kannikat. Varastavad ja sittavad täpselt nii palju kui võim vähegi lubab. Ei saa nad hakkama ilma teineteiseta. Kui poleks neist ühte, tuleks ta välja mõelda.
Teised lontrused (parteid) teeksid täpselt seda sama kui nad oleks võimul!! Kesikute auks pean ütlema, et on üks asi mis on tehtud kõige vaesemate heaks. Tasuta transport. Miski pole tasuta aga vähemalt kõige vaesemate taskust otseselt see raha ei tule. Mingigi sääst nendele. Ega omanikud oma töölistele seda bussipileti raha palgale otsa ei pane kui tasuta sõit kaoks. Läheks ikka sinna kus seda rahakest niigi juba lademes.
Meie maksame nendele kuridegelikele parteidele omast taskust miljoneid. Liikmemaksust laekub vaid 1...2 protsenti kui sedagi.

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
 
.... 15. veebruar 2015, kl 16.58
Mina olen alati valinud ja valin ka seekord just reformi. Sest see on olemasolevatest valikutest kõige ohutum. Jah, nad ei tee nii palju kui tahaks (aga ega seda ei teeks ükski partei), aga vähemalt ei tee nad ka suuremat jama kokku. IRL ei ole üldse mingi tegija, kesk ei saa sinnamaani midagi mõistikku teha, kuni savikas eesotsas on ja sotsid põhjustaksid veel suurema väljarände, sest hakkaksid koorima neid, kes on võimelised end normaalselt elatama.
 
HaukuvPeni 15. veebruar 2015, kl 20.19
to:....
Inimesed nutsid südamest 1953 aastal kui kõigi rahvaste isa Jossif Vissarionovitš Stalin suri. Nii tugevalt oli tehtud propagandat kommunistliku partei poolt.
Praegu on reformierakonna liidrid enamuses endised kommunistid ja valdavad seda propaganda kunsti suurepäraselt. Edu teile valimistel kuigi teie lapselapsed suhtuvad praeguse võimu pooldajatesse kui teie NKVD'sse. Kes on pikalt võimul, hakkab ennast jumaluseks pidama. See käib kõigi parteide ja võimurite kohta.

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
 
eksole 15. veebruar 2015, kl 20.20
Viimane, ... kommentaar, oleks nagu minu kirjutatud :)
Tore, et mõned inimesed veel siiski matsu jagavad, muidu hakkan tõesti mõne muu riigi kodakondsust vaatama.
kaaats1 16. veebruar 2015, kl 00.19
Mina ei vali reformi ega ka soovita kellegile. Valigu enne keski kui reformi. E hääletusel ka just seetõttu ei osale
 
keskmisele trollile 16. veebruar 2015, kl 09.46
HaukuvPeni Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> to:....
> Inimesed nutsid südamest 1953 aastal ku
> i kõigi rahvaste isa Jossif Vissarionovitš Stalin
> suri. Nii tugevalt oli tehtud propagandat kommunis
> tliku partei poolt.
> Praegu on reformierakonna l
> iidrid enamuses endised kommunistid ja valdavad se
> da propaganda kunsti suurepäraselt. Edu teile vali
> mistel kuigi teie lapselapsed suhtuvad praeguse võ
> imu pooldajatesse kui teie NKVD'sse. Kes on pikalt
> võimul, hakkab ennast jumaluseks pidama. See käib
> kõigi parteide ja võimurite kohta.

Kes sina väiksesse, tühja ajukolusse sellise info pistis? Stalin ja kommunistid oli terroristid.
Ainuüksi NLiidu SISESELT,
ENNE 2.MS algust, tapeti pool miljonit inimest!
Need kes nutsid, nutsid avalikult ja hirmust - kui ei nuta - äkki on "minek". Kodudes tõmmati kardinat ette, ning lauldi vaikselt "Mu isamaa, mu õnn ja rõõm".
Ainus partei, kus täna "isakest" kummardatakse on teadagi mis.
 
Dame Ali @ keskmisele trollile 16. veebruar 2015, kl 12.45
"Ainus partei, kus täna "isakest" kummardatakse on teadagi mis."

kui naiivne!
vabandust, mis on Teie vanus?
 
Täpitriin Dame Alile 16. veebruar 2015, kl 13.04
See ei ole linnalegend, vaid seda on väitnud selle erakonna juhatusse kuuluvad isikud. Ma ise arvan, et teistes erakondades käib see vähe peenemalt, aga arvata, et uutes väikeparteides on programm või mõni otsus kogu liikmeskonna looming, on veel naiivsem. Ikka on keegi, kelle nägu on programm ja keegi, kes on rahulolematu.
 
sinikas 16. veebruar 2015, kl 13.51
Kõigi erakondade valijad on naiivsed. Uskuda udu ja valida, huumor kuubis.
alissandra 16. veebruar 2015, kl 17.40
Paljud inimesed on endised NLKP liikmed, kuid see ei tee neist kohe kommuniste. Kui tahtsid vene riigis hästi läbi lüüa juhtival kohal näiteks, siis astusidki parteisse, ise sisimas ikkagi Eestile vabadust ihates.
Neid "päris eestlasi" (nt mina, kes ma ei hakanud komnoorekski) nöögiti ikka kõvasti. No mis kasu oli siis mu vastuseisust nende "vabatahtlike" organisatsioonide suhtes?
 
... 16. veebruar 2015, kl 17.44
ma olen boikoti poolt, aga kuna see ei läheks läbi, siis valin halvimatest selle ühe.

sry, aga väikeparteid ja nnn uued tulijad pole siiski suutnud tõestada, kuidas ja mida nad teisiti teeks, mis vahenditest??
+väga palju küündimatuid tegelasi on nende hulgas..
 
mann 16. veebruar 2015, kl 17.46
keskerakond lubab 1000 eurost miinimum palka aga laste koolitoidu jaoks raha pole! Mille arvelt või kelle arvelt see 1000 siis riigikassast leitakse? Pole ka reformi pooldaja aga minul nende valitsuse ajal palk ikkagi tõusnud omajagu. Seekord valin Rohelised!
 
HaukuvPeni 16. veebruar 2015, kl 19.01
to:keskmisele trollile
Ka sel ajal oli nii ja naa suguseid inimesi. Eestis oli tõesti nutunaisi minimaalselt. Aga terve suur venemaa oli neid paksult täis. Muideks vene rahvaga jõudis "isake" isegi rohkem si''a keerata kui siin perifeerias, eestis. Mina muidugi sel ajal ei elanud aga kuulsin vanemate ja vanavanemate jutte sellest.

Ausalt öelda ma ei uskunud, et seda päti ja vargakarja siia rollotama tagasi tahab keegi valida aga ikka leidub neid kes usuvad, et saame reformi juhtimisel viie rikkama hulka. Edu siis seemnete söömisel ja tõmmake fooliumist müts ikka silmini pähe, et endal mõelda ei oleks vaja.
Partei viis liidrit võivad tõesti viie rikkama hulka jõuda kui lasete neil edasi varastada.
Ei ole tähtis kas pisiparteidel on programm või mitte. Tähtis on võimuritele koht kätte näidata. uskuge mind see mõjub positiivselt.

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
 
Valin... 16. veebruar 2015, kl 19.50
Mmitte reformi, annan hääle uuele parteile EKRE-le.


HaukuvaPeniga 100% nõus, ainuke kainelt mõtlev inimene:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!