Halb kogemus
Mis on lahti meie näitlejatega ?
ohh, issand 24. oktoober 2016, kl 23.28 |
Vaatasin Märt Koigi videot Ojulandi sõimamisest ja pidin rabanduse saama.
Ojuland olevat nõme, labane ja kõige vastikum demagoog.
Täiesti jubedalt ja hüsteeriliselt sõimas Ojulandi, ei suutnud videot lõpuni vaadata, hakkas füüsiliselt halb.
Tekkis küsimus, miks inimene läheb närvi nende peale, kes hoolivad Eestimaast, aga mitte sotside ja reformi peale, kes reaalselt demagoogitsevad ?
Ojuland olevat nõme, labane ja kõige vastikum demagoog.
Täiesti jubedalt ja hüsteeriliselt sõimas Ojulandi, ei suutnud videot lõpuni vaadata, hakkas füüsiliselt halb.
Tekkis küsimus, miks inimene läheb närvi nende peale, kes hoolivad Eestimaast, aga mitte sotside ja reformi peale, kes reaalselt demagoogitsevad ?
ohh, issand 24. oktoober 2016, kl 23.50 |
arvan 24. oktoober 2016, kl 23.57 |
ohh, issand 25. oktoober 2016, kl 00.05 |
ohh, issand 25. oktoober 2016, kl 01.59 |
maniila 25. oktoober 2016, kl 08.35 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 814 |
ilmselge 25. oktoober 2016, kl 09.21 |
VM 25. oktoober 2016, kl 09.35 |
See oli täielik vihakõne, milles eriti häiris ropendamine ja vandumine.
Kui see oli näitlejatöö, mitte tema isiklik seisukoht, siis esitatud oli see ju meisterlikult.
Nüüd peaks ta samasuguse kõne pidama ka pagulaste pooldajate kohta, alles siis võiks öelda, kas on midagi lahti meie näitlejatega või teevad nad lihtsalt oma tööd.
Lõpuni kuulamiseks oli see vihakõne muidugi liiga pikk.
Kui see oli näitlejatöö, mitte tema isiklik seisukoht, siis esitatud oli see ju meisterlikult.
Nüüd peaks ta samasuguse kõne pidama ka pagulaste pooldajate kohta, alles siis võiks öelda, kas on midagi lahti meie näitlejatega või teevad nad lihtsalt oma tööd.
Lõpuni kuulamiseks oli see vihakõne muidugi liiga pikk.
ohh, issand 25. oktoober 2016, kl 12.02 |
Ei oskagi öelda, kas tõsiselt mõtleb nii või tellitud "töö".
Vähemalt inimene ise nimetab ennast vasakpoolseks libearistiks.
Vaatasin videot selle hetkeni, kuni nimetas Ojulandi segaseks ja ajuvabaks kretinistiks.
Peale seda enam ei suutnud, selline sopaloominine, isegi nõukogude ajal ei mõnitatud valitsuse peavoolusuuna vastaseid ehk rahvuslasi nii rämedalt.
Ohh, seda juba ei juhtu, ei tule ei reformi ega sotside kohta mitte mingit leebetki kriitikat sealt.
Vähemalt inimene ise nimetab ennast vasakpoolseks libearistiks.
Vaatasin videot selle hetkeni, kuni nimetas Ojulandi segaseks ja ajuvabaks kretinistiks.
Peale seda enam ei suutnud, selline sopaloominine, isegi nõukogude ajal ei mõnitatud valitsuse peavoolusuuna vastaseid ehk rahvuslasi nii rämedalt.
Ohh, seda juba ei juhtu, ei tule ei reformi ega sotside kohta mitte mingit leebetki kriitikat sealt.
to teemaalgataja 25. oktoober 2016, kl 12.33 |
ohh, issand 25. oktoober 2016, kl 12.49 |
---------- 25. oktoober 2016, kl 13.50 |
ohh, issand 25. oktoober 2016, kl 14.34 |
maniila 25. oktoober 2016, kl 14.59 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 814 |
maniilale 25. oktoober 2016, kl 15.57 |
arvan 25. oktoober 2016, kl 17.07 |
manilla - MIS õigusega, sa kähvad siin mulle, et ma ei ole mingi arvamusliider???
Kas foorum vajab sinu nägemuses arvamusliidreid ja sa positsioneerid ennast liidrina?
Ent fakt on see, et meil on peavooluarvamus ja siis arvamused, mis peavoolust erinevad. Peabvooluarvajaid doteeritakse riiklikult ja institutsionaalselt ja teisitimõtlejaid kotitatakse, kotivad äraostetud. LOOMULIKULT saavad näitlejad esinemistasu, loomulikult makstase Sutropile honorari jne.
Kas foorum vajab sinu nägemuses arvamusliidreid ja sa positsioneerid ennast liidrina?
Ent fakt on see, et meil on peavooluarvamus ja siis arvamused, mis peavoolust erinevad. Peabvooluarvajaid doteeritakse riiklikult ja institutsionaalselt ja teisitimõtlejaid kotitatakse, kotivad äraostetud. LOOMULIKULT saavad näitlejad esinemistasu, loomulikult makstase Sutropile honorari jne.
arvan 25. oktoober 2016, kl 17.11 |
rein 25. oktoober 2016, kl 19.13 |
tegemist homoaktivistiga 25. oktoober 2016, kl 19.20 |
Ta ongi püüdlik kommunistlik noor - sellised nad omal ajal olid ja on ka nüüd. Panen siia tema labase videokommentaari selle peale kui SAPTK reageeris "Kumm on seks" reklaamile bussipaviljonides, mis oli siis suunatud meestevahelisele seksile - ühesõnaga meie kõigi laste silme all selline rõvedus. Ta muutub ikka selles videos nii rõvedaks ja ropuks, et ma ei ole ise suutnud seda kunagi lõpuni vaadata. Minul tekib tema suhtes nii suur piinlikkus, et ma ei kujuta ette kuidas suudab inimene ise sellise häbiga elada ja kas ta siis ise üldse piinlikkust ei tunne.
https://www.youtube.com/watch?v=edrCpgo-3Hc&app=desktop
https://www.youtube.com/watch?v=edrCpgo-3Hc&app=desktop
tegemist homoaktivistiga 25. oktoober 2016, kl 19.32 |
Siin õpetab ta oma labasel moel peapiiskoppi, kes ei teadvat usust ega Neitsi Maarjast midagi. Ma muidugi ise ei suuda üle paari sekundi ta labasust ja lollust kuulata. Ilmselt on tegu siiski ikka täieliku kasvatamatusega ja tähelepanu otsimisega. Ja mis paneb imestama - leidubki neid, kes teda kiidavad. Kohutav. Ka see, et see kõik on just ühte väravasse - konservatiivse maailma ja usuvastane, näitab kui väga ta püüab moodne olla ja ajaga kaasas käia, aga kahjuks jah ilma empaatiavõimeta ja väärtushinnangutega, puhas ajupesu aktivist.
https://www.youtube.com/watch?v=3bLBFTF6TqE
https://www.youtube.com/watch?v=3bLBFTF6TqE
to tegemist homoaktivistiga 25. oktoober 2016, kl 20.21 |
ma pole küll homoaktivist 25. oktoober 2016, kl 20.25 |
ohh, issand 26. oktoober 2016, kl 00.28 |
reinule 26. oktoober 2016, kl 00.32 |
maniila 26. oktoober 2016, kl 06.55 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 814 |
minule ei ole see tibist Ojuland kunagi meeldinud. rõve variser. lihtsameelsed lähevad libeda jutu õnge ja arvavad, et tibi on super isamaalane! see pagulaste vastane tõmblemine oli puhtalt sellepärast, et ennast jälle ekraanile saada. nendest pagulastest ei saa me üle ega ümber niikaua, kui EL-i kuulume. see karjumine ja räuskamine ei aita. on muidugi võimalus EL-ist välja astuda, siis on elu nagu lill maal, mis on 3 m pikk ja 2 m lai, ja elab 1 000 000 elanikku. reservaat? nendele, kes arvavad et maniila ei ole eestlane, võin öelda, et olen küll. aga see ei pane mind veel arvama, et eestlane on hea inimene! ka mina ei ole ingel.
maniilale 26. oktoober 2016, kl 14.30 |
Appi, kui õel ja vastik inimene sa oled. Päris tõsiselt, mis sul viga on?
Tüüpiline palgalise jutt sul. Miks Poola pagulasi ei võta, mitte ühtegi ? Poola ju ka euroliidus.
Portigal, kus on üle 10 miljoni inimese, võtab 17 pagulast, just nimelt seitseteist.
Ka euroliidus olles on võimalik pagulastest keelduda, nagu Poola ja veel mõned riigid teevad.
Vastik lugeda su propagandat.
Muide ise olin täielikult euroliidu vastu ja kahe käega poolt, kui välja astume.
Tüüpiline palgalise jutt sul. Miks Poola pagulasi ei võta, mitte ühtegi ? Poola ju ka euroliidus.
Portigal, kus on üle 10 miljoni inimese, võtab 17 pagulast, just nimelt seitseteist.
Ka euroliidus olles on võimalik pagulastest keelduda, nagu Poola ja veel mõned riigid teevad.
Vastik lugeda su propagandat.
Muide ise olin täielikult euroliidu vastu ja kahe käega poolt, kui välja astume.
ohh, issand 26. oktoober 2016, kl 14.47 |
hehe 26. oktoober 2016, kl 15.01 |
Lisa postitus