Eelistan samuti osta mett, mis on peale vurritamast purki pandud ja mida pole enne müümist soojendatud või vahustatud või ...
Korralik mesi suhkrustab kiiresti ja see on ühtlasi garantii, et tegu õige asjaga. Kui talvisel ajal on müügil vedel vesi, ei saa ju kindel olla, et mees nt suhkrusiirupit sees pole või kas see ikka on õigel temperatuuril sulatatud.
Müüjad väidavad eneseõigustuseks, et ostajad eelistavad vedelat mett. Kunagi üks müüja rääkis, et meevõtu ajal pole aega purkidega jännata ja nii hiljem siis suurt tünni soojendatakse, et sealt mesi kätte saada ja väikestesse purkidesse panna. No mida? Ma ei taha solgutatud mett.
Kui on ostjaid, kes eelistavad üles sulatatud või vahustatud mett osta, olgu, aga müügil võiks ikka ka tavalist purgis suhkrustunud mett olla. Õieti peaks seda kogu aeg olema ja muu võiks lisaks olla. Praegune kogemus ütleb, et õige asi kipub otsas olema ja muud on kuhjaga.