Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Eesti tulevik
 
TaaviR 23. aprill 2018, kl 13.23
Kui Kaja saab peaministriks, siis Siim presidendiks. Eestit ootab väga sünge tulevik. Eestisse tuuakse miljon pagulast, õitsema hakkab GEI paraad ja uus kooseluseadus.Valitsema hakkavad Brüsseli seadused. Õigusi saavad ainult rikkurid, vaesed tallatakse jalge alla, isegi arstiabi ei saa.
Siimu poolt tuleb kinnisvaramaks. Kes korteri või maja eest ei suuda maksta, kuuse alla elama.
 
Rein 23. aprill 2018, kl 16.47
Seda ei juhtu aga kui juhtub oleks see eestluse lõpp.
 
EEK-RE 26. aprill 2018, kl 15.32
vALIGE SIIS Ekret , kes on kõige selle eelpoolkirjeldatu vastane. Aga kui tahate, et nii jätkuks, siis valige keda enne.
 
deus 27. aprill 2018, kl 21.42
Mitte ainult see ei hakka aset leidma meie tulevikus vaid isegi sellise teemaalgatuse eest hakatakse inimesi üsna lähitulevikus vangi panema. Praegune poliitiline eliit on just loomas meile sellist tulevikku. Mida me tulevikus mõelda tohime ja mida mitte, saame aimu meie praegusest ajakirjandusest kes vahendab meile juba nüüd põhiliselt vaid spordiuudiseid ja anaalseksi õpetusi. Eesti ajakirjanduse liidrid aga saavad selle eest preemiaid. Tänane uudis tutvustas missuguseid...
Karl Kindermacher 28. aprill 2018, kl 09.45
Alustuseks tee selgeks, kuidas valitakse meil presidenti.
Järgmiseks tee selgeks, kuidas käib seadusloome ning milline roll on seal presidendil ja milline peaministril.
Ja viimaks: ehk avalikustad, kust Sa tead nii täpselt tead kahe Kallase plaane.
 
karlile 29. aprill 2018, kl 11.02
kas sul on tõesti raske mõista, et kust keegi kallaste plaane teab? kui üks neist kandideeris presidendiks (õnneks ebaõnnestunult) ja teine on erakonna esimees, kes on teada andnud, et teevad kõik, et valimisi võita ja reeglina sel juhul saab esimees peaministriks, siis tõesti, tõesti, kust küll võiks keegi aimata kallaste plaane?
oeh, kas tõesti on nii rumalaid inimesi, kui karl :(
Karl Kindermacher 29. aprill 2018, kl 16.54
karlile Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kas sul on tõesti raske mõista, et kust keegi kall
> aste plaane teab?

Ok, mõlemad tahavad poliitikasse. Tee nüüd selgeks, kuidas see tõestab geiparaadide saabumist või pagulaste tulekut. Proovid ehk loogiliselt selgitada ja allikatele viidata, selmet p..-ka propellerisse loopida.
 
Serk 04. mai 2018, kl 10.49
Tere. Asi on selles et kogu meie kapitalistlik süsteem on mädas, vahet ei ole kelle eest hääletada valimistel, nagu nii neid pannakse tegutsema sel viisil nagu kogu süsteemile on otstarbekas, sõltumata sellest kas on tegemist suure või väikese erakonnaga. On ainult illusioon et las Lollid hääletavad, tulemus kukkub välja umbes kuldne keskmine, kõik viiakse keskmise standardi tasemele. Ainuke variant on mitte hääletada üldse ja mitte toetada seda süsteemi siis selle legitiimsus väheneb ja süsteem varem või hiljem kukkub kokku ja siis moodustatakse uus valitsemissüsteem teistel alustel!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!