Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
28 ja mis edasi?
 
Naine222 17. veebruar 2019, kl 09.31
Olen 28 aastane naine.
Hakkasin mõtlema elu ja tuleviku peale ja nii mõttetu tundub see eluke siin eestis. Mitte, et mujal parem oleks. Meest kellega pere luua on pea võimatu leida, sest mehed lihtsalt ei taha suhet ega kohustusi, paljud kellega olen suhelnud, neile meeldib lihtsalt erinevate naistega magada, kui neil võimalus avaneb. Selle võimaluse suurendamiseks mängitakse hoolivat ja truud meest loomulikult, samal ajal ise seljatada teistega magades. Mõtlesin, siis üksikema elu peale aga see on veel raskem koorem, eriti kuna ma ei ole mingi kõrgepalgaline naine siis tundub täiesti võimatu üksi last kasvatada, veel enam, et ka enda kodu pole. Olen lakanud loomast, et ka hea mehe ja õnneliku elu saan, nüüd tunnen lihtsalt rõõmu, kui ka teistel sama sitasti läheb nagu minul. Õigemini on meie elud siin maailmas ju kingitus ja minule osaks saanud kingitus pole nii lahe, kui mõnede teiste oma. Elu teeb ise ka normaalsed inimesed õelateks ja kibestunuteks.
 
m37 18. veebruar 2019, kl 05.01
aga milline on siis normaalne mees?
 
edasi 22. veebruar 2019, kl 00.27
Edasi tuleb 29 ja siis on aeg hakata lõpuks ometi elama. Ei jagata siin elus kingitusi, ikka ise tuleb oma elu elada. Tänapäeval ei ole 28 enam lootusetult hiljaks jäänud mehele minekuga. Need ajad lõppesid ammu. Hakka elama ja ära tegele pidevalt oma potentsiaalsele lapsele isa otsimisega. Kui ta tulema peab, küll ta siis ükskord tuleb.
"Olen lakanud loomast, et ka hea mehe ja õnneliku elu saan" - see on hea, et oled lakanud lootmast, sest keegi ei tule sulle andma head meest ja õnnelikku elu.
Jõuad veel ise oma elu elama hakata. Ja ära õelutse, õelaid naisi ei taha keegi.
Karl Kindermacher 22. veebruar 2019, kl 19.47
Autor defineerib ju viimase lausega iseenast normaalseks. Paraku normaalseid mehi ta pole kohanud ;)
Norm on muidugi suhteline mõiste - varieerub olenevalt vaatepunktist.
 
hmm 01. märts 2019, kl 15.15
Tegelikult ma saan täitsa murest aru. Ega see hea partneri leidmine tõesti kerge pole. Aga soovitan vaadata välismaa poole, võta endale mees kuskilt Lääne-Euroopast - Rootsist, Taanist, Norrast vmt. Nemad ei ole sellest postsovjeetlikust ühiskonnast rikutud, ja oskavad enamasti oma naist väga hoida... Aga muidugi oleks tore, kui sa ise ära ei läheks, vaid rajaksid oma pere ikka Eestis...
 
edasi 02. märts 2019, kl 00.01
huvitav, mismoodi see MEHE VÕTMINE sealt Lääne-Euroopast (või mistahes muust kohast) käib?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!