Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
kes teaks lahendust
 
alli 19. märts 2021, kl 12.18
kuna keegi teine peale minu pole naabrite käitumise peale kaebust esitanud(laps trambib seal päevade viisi ja ilmselt peksab peaga või ei tea mis kehaosaga vastu meie korteri seina,küll karjuvad nii ema kui laps võõramaa keeles ja muusika pannakse põhja),siis otsustas piirk.inspektor,et hoopis mind tuleks kuhugi mujale majutada . . . .seega kas sellistel naabritel ongi õigus teha mis tahes ja seda päevade viisi . . . olen pensionär ja tahaksin rahu saada - kas ainuke variant on siitpoolt muusika põhja panna?kas keegi oskab vastata?kui kutsun politsei,on neil vaikus majas ja öeldakse,et on valeväljakutse . . . (: ning lõpuks ähvardati mind nüüd kuhugi mujale majutada . . . (:
Mõhk Metsavana 19. märts 2021, kl 15.40
Sellise probleemi lahendus on küllaltki kallis. Ravimeetodit kutsutakse vedel demokraatia (liquid democracy ) vihje: https://www.youtube.com/watch?v=KN2iIgpvuJ8

Vaja läheb tuttavat kellel on selline auto: https://www.piercemfg.com/fire-trucks/aerials...

Oluline on, et sündmuskoha lähedal on survestatud hüdrant või autol veepaak. surve tuleb pihustitesse saada ja hiilida pahategijatele küllalt lähedale.
Täpselt pahanduste tegemise hetkel tuleb neile jääkülma vee sahmakas kaela saata. Reageerimisega hiljaks jääda ei tohi, kuna siis vedel demokraatia ei mõju.

See ravib ideaalselt kõiki selliseid pahategijaid. olenematta asukohast kus pahandusi tehakse.



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Mõhk Metsavana 21.03.2021 04.43.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!